Menu

Futbal

Kvalifikácia ME

Ukrajina – Bielorusko

3:1

koniec (3:0)

05.09.2015, 18:00 • Ľvov Aréna • Skupina C • Lukáš Rastislav Ovšonka

Fortuna: 1.45 4.2 8.0

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:19. (19:53:46)
V druhom polčase sme boli svedkami jediného presného zásahu, a to takpovediac čestného. Bielorusi skórovali v 62. minúte z penalty, ktorú premenil Kornilenko. Ukrajina teda zvíťazila 3:1 a získava tri body.

Neodchádzajte však ďaleko od svojich obrazoviek, už o 20:45 je pre vás pripravený on-line prenos zo zápasu Španielsko – Slovensko. Držte teda palce našim chlapcom spoločne s nami aj v spoločnosti webu Onlajny.eu.

Ja sa s vami zatiaľ lúčim a prajem pekný futbalový večer!

90+4

Koniec zápasu.

90+3

90+3. Červená karta po druhej žltej

90+3

Denis Garmaš vnikol do šestnástky a spadol, a tak sa snažil nafilmovať pokutový kop. Hlavný rozhodca mu, samozrejme, udelil žltú kartu. Noha tam síce bola, ale ukrajinský reprezentant si to pekne prifarbil. a po druhej žltej karte odchádza priamo do šatne! Ukrajina teda bude dohrávať zápas s desiatimi hráčmi.

90+2

Môžeme už jednoznačne potvrdiť, že víťazom tohto zápasu sa stanú Ukrajinci. Záver by mali jednoznačne zvládnuť a dať bodku za touto povinnou jazdou proti výrazne slabšiemu súperovi.

90+1

Rozhodcovia sa rozhodli pre tri nadstavené minúty.

89

Do zakončenia sa snažil vysunúť Kornilenko, zastavili ho však Ukrajinci v poslednej chvíli a to na území hranice šestnástky.

88

Gordejčuk si počkal na pohyb protihráča, napokon však na obrannej polovici ihriska nič neriskoval a posunul na obranné rady.

87

Volodko sa snažil odcentrovať spoza šestnástky do vnútra vápna, loptu zablokoval jeden z hráčov ukrajinského národného tímu.

86

Striedanie v tíme Bielorusko: z ihriska odchádza Aljaxandr Hleb, prichádza Renan Bressan.

85

Striedanie v tíme Ukrajina: z ihriska odchádza Artem Kravec, prichádza Oleksandr Hladkij.

84

Na hrot si nabiehal Arťom Kravec, loptu napokon proti zdvojeniu bieloruskými hráčmi nedokázal vybojovať. Hostia urýchlene odkopli do bezpečia.

82

Fedeckij vhodil aut ku miestu, kde bol Garmaš, nakoniec si ho však postrážil hráč Bieloruska a získal pre svoj tím cennú loptu.

80

Konopljanka si so Staševičom v súboji počínal možno aj nedovolene, hlavný rozhodca však nechal hrať situáciu ďalej.

78

Príležitosť na strelu si vypracoval ofenzívny záložník Ukrajiny Denis Garmaš, z ľavej strany sa dostal na stred pred šestnástku, ale odtiaľ jeho strela nebola veľmi razantná. Medzitým ho fauloval Martynovič, ten dostáva žltú kartu a v ďalšom zápase nebude môcť nastúpiť.

76

Z pravej strany od Signeviča prišiel center do vnútra pokutového územia, kde si ho pýtal Kornilenko, ale ukrajinská defenzíva bola v permanencii a loptu odrazila.

75

Striedanie v tíme Ukrajina: z ihriska odchádza Ruslan Rotaň, prichádza Serhij Rybalka.

73

Staševič vybehol s loptou po ľavej strane, vysunul si ju však príliš dopredu a do strany, čo znamenalo, že ju už nezachytil pred postrannou čiarou.

72

Striedanie v tíme Bielorusko: z ihriska odchádza Timofej Kalačev, prichádza Mikalaj Signevič.

Ukrajina – Bielorusko

3:1

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 7. Kravec, 30. Jarmolenko, 40. Konopljanka (pen.) – 62. Kornilenko

Karty:   15. Garmaš (UKR), 61. Chačeridi (UKR), 64. Rotaň (UKR) – 40. Sivakov (BLR), 78. Martynovič (BLR)   90+3. Garmaš (UKR)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:19.

Ukrajina: Pjatov – Fedeckij, Chačeridi, Rakyckyj, Ševčuk – Rotaň (C) (75. Rybalka), Stěpaněnko – Jarmolenko (69. Gusev), Garmaš, Konopljanka – Kravec (85. Hladkij).
Náhradníci: Bojko, M. Ševčenko – Morozjuk, Kučer, Piljavskij, Tymoščuk, Malinovskyj, Gusev, Malyšjev, Rybalka, Budkivskij, Hladkij.

Bielorusko: Gorbunov – Šitov, Martynovič (C), Filipenka, M. Volodko – Majewski, Sivakov (46. Gordejčuk) – Stasevič, Hleb (86. Bressan), Kalačev (72. Signevič) – Kornilenko.
Náhradníci: Ževnov, Černik – Drahun, Bressan, Kisljak, Něchajčik, Gordejčuk, Signevič, Begunov.

Rozhodca: Liany – Biton, Davidy – Borenstein (všetci Izrael)