Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

VfB Stuttgart – Werder Brémy

1:1

koniec (1:0)

06.12.2015, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • 15. kolo • Michal Bakoš (@bako_baks)

Fortuna: 2.0 3.4 3.7

71

71. Anthony Ujah (BRM)

71

Werder Brémy dali gól! Z následnej akcie sa už ale Werderu Brémy podarilo vyrovnať a záverečná fáza stretnutia môže byť ešte poriadne zaujímavá! Opäť strieľal Fritz, ktorého prízemné zakončenie zrazila defenzíva Stuttgartu tak nešťastne, že sa k lopte dostal pred odkrytou bránou ANTHONY UJAH. Ten preukázal kanonierske cítenie, stál v správnom čase na správnom mieste, z bezprostrednej blízkosti napol sieť a po skontrolovaní čiarového, ktorý správne nesignalizoval ofsajd, sa mohol radovať z vyrovnávajúceho zásahu!

33

33. Lukas Rupp (STU)

33

Stuttgart dal gól! Domáci futbalisti sa ujímajú v zápase s Werderom vedenia 1:0. Fantastický šprint po ľavom krídle predviedol Filip Kostić, ktorý ešte stačil zachytiť loptu na hracej ploche a naservíroval ju na vzdialenejšiu tyč LUKASOVI RUPPOVI. Ten si prvým dotykom loptu spracoval a druhým ju nechytateľne zavesil pod brvno Wiedwaldovej svätyne!

VfB Stuttgart – Werder Brémy

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 33. Rupp – 71. Ujah

Karty:   25. Die (STU), 49. Kostić (STU) – 30. Bargfrede (BRM), 53. Fritz (BRM)

VfB Stuttgart: Tytoń – Schwaab, T. Šunjić, Baumgartl, Emiliano Insúa – Die, Gentner (C) – Rupp, Didavi (80. Maxim), Kostić (90+2. Niedermeier) – Werner.
Náhradníci: Uphoff – Niedermeier, Gruezo, Tašči, Maxim, R. Kruse, Hloušek.

Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Gálvez, Vestergaard, Santiago García – Bargfrede – Bartels (67. C. Pizarro), Fritz (C), Junuzović (51. Grillitsch), Öztunali (90+1. Kroos) – Ujah.
Náhradníci: Zetterer – Lukimya-Mulongoti, Eggestein, Chessa, C. Pizarro, Kroos, Grillitsch.

Rozhodca: Meyer – Willenborg, Henschel – Steinhaus