Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

VfB Stuttgart – Werder Brémy

1:1

koniec (1:0)

06.12.2015, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • 15. kolo • Michal Bakoš (@bako_baks)

Fortuna: 2.0 3.4 3.7

V druhom polčase najskôr vyrovnal Ujaha, o pár minút neskôr Stuttgart zachránilo brvno a Werder Brémy podržal skvelým zákrokom pri zakončení Wernera brankár Wiedwald.

Súperi sa tak rozišli deľbou bodov. S týmto konštatovaním sa s vami na malý moment lúčim, no už o pár minút sa opäť prihlásim s nemeckou Bundesligou a posledným zápasom 15. kola. (17:23:53)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Posledná minúta zápasu patrila Diemu, ktorý svojou individuálnou prácou dvakrát dostal Stuttgart na dostrel šestnástky, ale na škodu domácich už nikto naňho nedokázal nadviazať.

90+2

Striedanie v tíme VfB Stuttgart: z ihriska odchádza Filip Kostić, prichádza Georg Niedermeier.

90+1

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Levin Öztunali, prichádza Felix Kroos.

90

K druhému polčasu sú pridané ešte tri minúty.

88

Oba tímy mali na dosah presný zásah, ktorý by bol zrejme rozhodujúci. Ani Stuttgart a ani Brémy svoju šancu nevyužili, a tak sa zdá byť deľba bodov čoraz reálnejšia.

86

Na opačnej strane mal gól na kopačke Timo Werner, proti ktorého strele z bezprostrednej blízkosti vytiahol Wiedwald parádny zákrok. Jednalo sa o jednoznančne najlepší brankársky zákrok tohto stretnutia!

85

Stuttgart teraz zachránilo od pohromy v podobe druhého gólu Werderu brvno svätyne Tytońa. Ten po pohotovom zakončení Öztunaliho, ktorý ťažil z práce Ujaha, len sledoval, ako lopta zazvonila o hornú konštrukciu jeho brány!

82

Po vyrovnávajúcom góle prevzali opäť kontrolu nad loptou futbalisti Stuttgartu, ktorí majú zhruba ešte okolo desať minút na prinavrátenie svojho vedenia.

81

Filip Kostić vyzval Gebreho Selassieho popri postrannej čiare na ľavom krídle na rýchlostný súboj, z ktorého vyšiel úspešne český bek.

80

Striedanie v tíme VfB Stuttgart: z ihriska odchádza Daniel Didavi, prichádza Alexandru Maxim.

79

Emiliano Insúa sa teraz hnevá na svojho spoluhráča Kostića, ktorý na ľavom krídle v snahe predrať sa k lopte až príliš využil pomoc rúk.

78

Werner hlavičkovať smerom na bránu Werderu nemohol, pretože mu loptu z hlavy odvrátil do bezpečia stopér Šunjić.

77

Baumgartl stačil v rýchlostnom súboji ukontrolovať svojho súpera a Stuttgart tak môže znovu začať útočiť z vlastnej polovice.

75

Emiliano Insúa sa na ľavom krídle pekne zbavil jedného protihráča, druhý, ktorým bol Gebre Selassie, mu už však vystavil stopku.

73

Na ťahu sú v tomto momente opäť futbalisti Stuttgartu, ktorým kontrolovanie najtesnejšieho náskoku nevyšlo.

71

71. Anthony Ujah (BRM)

VfB Stuttgart – Werder Brémy

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 33. Rupp – 71. Ujah

Karty:   25. Die (STU), 49. Kostić (STU) – 30. Bargfrede (BRM), 53. Fritz (BRM)

VfB Stuttgart: Tytoń – Schwaab, T. Šunjić, Baumgartl, Emiliano Insúa – Die, Gentner (C) – Rupp, Didavi (80. Maxim), Kostić (90+2. Niedermeier) – Werner.
Náhradníci: Uphoff – Niedermeier, Gruezo, Tašči, Maxim, R. Kruse, Hloušek.

Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Gálvez, Vestergaard, Santiago García – Bargfrede – Bartels (67. C. Pizarro), Fritz (C), Junuzović (51. Grillitsch), Öztunali (90+1. Kroos) – Ujah.
Náhradníci: Zetterer – Lukimya-Mulongoti, Eggestein, Chessa, C. Pizarro, Kroos, Grillitsch.

Rozhodca: Meyer – Willenborg, Henschel – Steinhaus