Menu

Futbal

Talianska Seria A

Frosinone Calcio – SSC Neapol

1:5

koniec (0:2)

10.01.2016, 15:00 • Stadio Comunale Matusa, Frosinone • 19. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic) cz

Tipsport: 14.0 6.6 1.22

82

82. Paolo SAMMARCO - 1:5

82

Frosinone právě vstřelilo branku!
Tak, Frosinone se skutečně dokčalo, a v závěru se alespoň jednou prosazuje! Z levé strany poslal kvalitní centr Crivello, který našel střídajícího Toneva, který hlavičkou sklepl míč pro PAOLA SAMMARCA, který přesnou střelou k tyči nedal Reinovi šanci!

71

71. Manolo GABBIADINI - 0:5

71

Neapol právě vstřelila branku!
Neapol se prosazuje již popáté, a domácí dostávají nepopulárního "bůra"! Neapol kombinovala na útočné polovině, a následně se dostal k míči ve středu hřiště MANOLO GAABBIADINI. Střídající hráč vyslal krásnou technickou ránu, která zaplavala za Zappina, který již na míč nedosáhl!

60

60. Gonzalo HIGUAÍN - 0:4

60

Neapol právě vstřelila branku!
Tady máme zaděláno na debakl .... Neapolští potřebovali pouhou minutu na to, aby vstřelil čtvrtou branku! GONZALO HIGUAÍN se před malou chvíli inspiroval u Hamšíka, a předvedl podobnou individuální akci! Argentinský reprezentant však svou akci vyšperkovat krásným proskočením mezi dvěma protihráči, a následným zakončením!

59

59. Marek HAMŠÍK - 0:3

59

Neapol právě vstřelila branku!
A hostující Neapol vede již tříbrankovým rozdílem, a troufám si říct, že je rozhodnuto! Krásnou individuální akci předvedl MAREK HAMŠÍK, který nabral rychlost ve středu hřiště, doběhl až na hranici pokutového území, a následně vyslal přesnou ránu, který zapadla přesně k tyči Zappinovy branky!

30

30. Gonzalo HIGUAÍN - 0:2

30

Neapol právě vstřelila branku!
Svěřenci Maurizia Sarriho se dostávají již do dvoubrankového vedení, a míří za vítězstvím! K pokutovému kopu se postavil GONZALO HIGUAÍN, který poslal Zappina na opačnou stranu, a penaltu s ledovým klidem proměnil!

20

20. Raúl ALBIOL - 0:1

20

Neapol právě vstřelila branku!
Favorit dnešního utkání se dostává po dvaceti minutách zcela zaslouženě do vedení! Neapolský celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Jorginho. Centr brazilského záložníka mířil přesně před branku, kam si naběhl RAÚL ALBIOL, který střelu neměl jednoduchou, nicméně to zvládl, a poslal svůj tým do vedení!

Frosinone Calcio – SSC Neapol

1:5

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 82. Sammarco (Tonev) – 20. Albiol (Jorginho), 30. Higuaín (pen.), 59. Hamšík (Callejón), 60. Higuaín, 71. Gabbiadini (Callejón)

Karty:   21. Dionisi (FRS), 31. Blanchard (FRS) – 51. Hysaj (NEA)

Držení míče: 24 % : 76 %.
Střely na branku: 5:19. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:9.

Frosinone Calcio: Zappino – Ciofani, Diakité, Blanchard, Crivello – Paganini (57. Tonev), Sammarco, Gucher, Kragl (62. Chibsah) – Ciofani, Dionisi (67. Soddimo).
Náhradníci: L. Gomis, Leali – Russo, Gori, Frara, Soddimo, S. Longo, Tonev, Chibsah, Bertoncini, Ar. Ajeti.

SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinić – Allan, Jorginho, Hamšík (77. Chalobah) – Callejón (75. El Kaddouri), Higuaín (66. Gabbiadini), D. Mertens.
Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Valdifiori, Ch. Maggio, David López, Chiricheş, Gabbiadini, L. Insigne, Ghoulam, El Kaddouri, Chalobah, Luperto.

Rozhodca: Paolo Tagliavento – de Luca, Ranghetti (vš. Itálie)