Menu

Futbal

Talianska Seria A

Frosinone Calcio – SSC Neapol

1:5

koniec (0:2)

10.01.2016, 15:00 • Stadio Comunale Matusa, Frosinone • 19. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic) cz

Tipsport: 14.0 6.6 1.22

Dnešní utkání je u konce! Frosinone Calcio nezvládlo domácí zápas, a s rozjetou SSC Neapol prohrálo vysoko 1:5!

První poločas dnešního utkání nabídl velmi pohledný fotbal! Do utkání vstoupila lépe Neapol, která byla aktivní, a ve dvacáté minutě se dostala do vedení zásluhou Raúla Albiola. O deset minut později se však SSC radovalo z další branky, kterou vstřelil z pokutového kopu Gonzalo Higuaín!

Druhý poločas jasně ovládla hostující Neapol! Hned v 59. minutě předvedl krásné sólo Marek Hamšík, který navýšil na
3:0. Minutu po něm se krásně trefil také Gonzalo Higuaín! Na další branku divácí čekali až do 71. minuty, kdy se prosadil krásnou ranou Manolo Gabbiadini! O jediný úspěch Frosinone se postaral Paolo Sammarco!

Neapol tak dnešní utkání zvládla suverénně, a posouvá se do čela tabulky!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:51:53)

90

Konec zápasu.

90

O šestou branku svého celku se ještě pokoušel Manolo Gabbiadini, který dostal míč do podobného místa, ze kterého skóroval. Tentokrát mu však rána nesedla, a míč skončil mimo!

89

Dnešní utkání se již pouze dohrává. Neapol si užívá ovace svých fanoušků, a spokojeně kombinuje na útočné polovině!

87

Osmého neapolského rohu se ujal Jorginho, který poslal míč na El Kaddouriho. Střídající hráč se však k centru neodhodlal, a Neapol se drží v kombinaci na útočné polovině.

86

Aktivní Manolo Gabbiadini se dostal ve středu hřiště k míči, narazil si s El Kaddourim, a vyslal tvrdou střelu. Do jeho projektilu však vložil nohu Gucher, a míč dolétl do zámezí.

85

Zappinovi se odkop od vlastní branky příliš nepovedl, a míč tak tak stihl na hrací ploše Ciofani. Následně se k hlavičce dostal Diakité, který byl však lehce dezorientovaný, a míč poslal do zámezí!

84

Neapol však ještě zjevně prahne po další brance! O tu se mohl postarat střídající El Kaddouri, nicméně si ve vápně udělal místo, a zkoušel to na přední tyč. Jeho ránu však zablokoval Blanchard.

82

82. Paolo SAMMARCO - 1:5

82

Frosinone právě vstřelilo branku!
Tak, Frosinone se skutečně dokčalo, a v závěru se alespoň jednou prosazuje! Z levé strany poslal kvalitní centr Crivello, který našel střídajícího Toneva, který hlavičkou sklepl míč pro PAOLA SAMMARCA, který přesnou střelou k tyči nedal Reinovi šanci!

81

A Neapol mohla vést již rozdílem šesti branek! SSC se dostalo do protiútoku, a na pravou stranu dostal přihrávku Hysaj, který míč zaskekl, a mířil na vzdálenější tyč. Jeho ránu však dokázal vyrazit Zappino!

79

Neapol se v posledních minutách lehce zatáhl, a za každou cenu se do útoku rozhodně nežene. Frosinone se ještě pokouší vstřelit alespoň jednu branku, nicméně se nemůže dostat do blízkosti branky Pepeho Reiny.

78

Dreis Mertens si věřil na průnik do pokutového území přes pravou stranu. Jeho snaha však byla zbytečná, neboť proti byl rychlostně velmi dobře vybavený Crivello!

77

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Marek Hamšík, přichází Nathaniel Chalobah.

77

Neapol nadále pokračuje v aktivním výkonu, a vybojovala další rohový kop. Exekuce se tentokrát zhostil Jorginho, který zvolil centr, nicméně obrana Frosinone se dokázala ubránit!

75

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Omar El Kaddouri.

74

Domácím však rychlý protiútoku nevyšel, a tak mohla Neapol otočit hru! Dries Mertens si z levé strany navedl míč do středu, a pokoušel se překvapit Zappina střelou na přední tyč. Jeho pokus však mířil mimo.

Frosinone Calcio – SSC Neapol

1:5

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 82. Sammarco (Tonev) – 20. Albiol (Jorginho), 30. Higuaín (pen.), 59. Hamšík (Callejón), 60. Higuaín, 71. Gabbiadini (Callejón)

Karty:   21. Dionisi (FRS), 31. Blanchard (FRS) – 51. Hysaj (NEA)

Držení míče: 24 % : 76 %.
Střely na branku: 5:19. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:9.

Frosinone Calcio: Zappino – Ciofani, Diakité, Blanchard, Crivello – Paganini (57. Tonev), Sammarco, Gucher, Kragl (62. Chibsah) – Ciofani, Dionisi (67. Soddimo).
Náhradníci: L. Gomis, Leali – Russo, Gori, Frara, Soddimo, S. Longo, Tonev, Chibsah, Bertoncini, Ar. Ajeti.

SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinić – Allan, Jorginho, Hamšík (77. Chalobah) – Callejón (75. El Kaddouri), Higuaín (66. Gabbiadini), D. Mertens.
Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Valdifiori, Ch. Maggio, David López, Chiricheş, Gabbiadini, L. Insigne, Ghoulam, El Kaddouri, Chalobah, Luperto.

Rozhodca: Paolo Tagliavento – de Luca, Ranghetti (vš. Itálie)