Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

TSG 1899 Hoffenheim – 1. FSV Mainz 05

3:2

koniec (1:1)

20.02.2016, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • 22. kolo • Andrej Marienka

Držanie lopty: 47 % : 53 %.
Strely na bránu: 4:6. Strely mimo: 9:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 8:14. (17:26:31)
Je dobojované, víťazom dnešného súboja sa stáva domáci Hoffenheim, ktorý rozhodol o svojom triumfe v druhom polčase. Za stavu 3:1 sa ešte podarilo Jairovi zdramatizovať záver, na viac sa však už jeho spoluhráči nezmohli.

Po dnešnom súboji tak Hoffenheim síce aj naďalej bude okupovať predposledné miesto v tabuľke, skreše však náskok Brém len na dva body. Tie totiž dnes podľahli Ingolstadtu. Naopak, Mainz v tabuľke o jednu priečku klesne, obehne ho totiž Mönchengladbach.

Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok dňa.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Hrá sa na polovici Hoffenheimu, no ďaleko od brány. Domáci tréner Nagelsmann už viac ako minútu kričí na rozhodcu, že už by bolo na čase ukončiť zápas, no zrejme si zle nastavil hodinky, lebo do konca nadstavenia zostáva takmer minúta.

90+2

Dve už takmer ubehli, v útoku nepochodil ani striedajúci De Blasis, ktorému sa v súboji nepodarilo vybojovať ani len rohový kop.

90+1

Štvrtý rozhodca medzitým signalizoval, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú hrať ešte 3 minúty navyše.

90+1

V útoku sa faulu dopustil Jairo Samperio, ktorý okamžite horlivo pomáhal protihráčovi zo zeme, hráči sa do seba pustili, Jairo Samperio vidí za vyprovokovanie aj žltú kartu.

90

Domáci tím sa nesnažil ohroziť bránu ale vyslal Vollanda do rohu ihriska zbierať cenné sekundy, čo sa mu napokon aj podarilo.

89

Hoffenheim navyše získal priamy kop na polovici súpera, najprv však ešte príde posledné striedanie v zápase, Rudyho na ihrisku nahradí Schmid.

88

Ten na nič nečakal, okamžite odkopom vysúval svojich spoluhráčov, ktorým sa ale stále nedarí tretí raz prekonať domácu defenzívu.

87

Pokus o protiútok Hoffenheimu, Hamad však svojou prihrávkou nenašiel spoluhráča, lopta sa ledva dokotúľala ku Kariusovi.

86

Možno Manizu pomôže posledné striedanie, na ihrisko vybieha Moritz, ktorý vymení Brosinskeho.

85

Hoffenheim sa pochopiteľne sústreďuje takmer výhradne na defenzívu, hosťom čas na vyrovnanie uteká veľmi rýchlo.

84

Z toho napokon nič nebolo, letiacu loptu bez väčších problémov zo vzduchu schmatol Baumann.

83

Süle teraz trošku zbrklo riešil situáciu neďaleko od svojej brány. Nebol nikým tiesnený a loptu odohral na roh, čím daroval súperovi sľubnú príležitosť.

82

Zatiaľ sa im to však darí, Mainz sa nedostáva na dostrel brány a ak aj áno, všetky pokusy o strelu sú včas blokované.

81

Domáci hráči sa teraz všemocne snažia udržať loptu v bezpečnej vzdialenosti od Baumannovej svätyne. Pre nich to bude veľmi dlhých desať minút.

80

Strelený gól samozrejme dal hráčom Mainzu krídla, tí sa okamžite tlačia vpred, nič iné im napokon neostáva, do konca riadnej hracej doby zostáva približne 10 minút.

TSG 1899 Hoffenheim – 1. FSV Mainz 05

3:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 13. Amiri, 68. Uth, 76. Uth – 12. Córdoba, 78. Jairo

Karty:   14. Rudy (HOF) – 27. Balogun (MAI), 90+1. Jairo (MAI)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 8:14.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Schär, Süle – Volland, Rudy (C) (89. Schmid), Strobl, Amiri (75. Polanski), Ochs – E. Vargas (63. Hamad), Uth.
Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Hamad, Kurányi, Schmid, Polanski, Toljan.

1. FSV Mainz 05: Karius – Brosinski (86. Moritz), Balogun, Hack, Bussmann – Baumgartlinger (C), Latza (53. Frei) – Clemens (77. De Blasis), Malli, Jairo – Córdoba.
Náhradníci: Curci – Bengtsson, Bungert, Frei, De Blasis, Derstroff, Moritz.

Rozhodca: Perl – Stein, Emmer