Menu

Futbal

Belgická Jupiler Pro League

Oud-Heverlee Leuven – KV Oostende

4:1

koniec (2:0)

27.02.2016, 18:00 • Stadion Den Dreef, Heverlee • 28. kolo • Petr Hluchý (@PetrHluchy) cz

Z dnešního utkání je to ode mne vše. Budu se s vámi těšit na viděnou u dalších textových přenosů. Příjemný zbytek večera! (19:57:27)
Je tu konec! Ve druhém poločase byly k vidění dokonce 3 branky – 2 na straně domácího Leuvenu a 1 branka "útěchy" na straně Oostende. Leuven dnes vítězí díky dvěma brankám Croizeta a Bostocka 4:1, a zaslouženě si tak připisuje do tabulky velmi důležité 3 body, které mohou hrát velmi důležitou roli při záchraně v nejvyšší belgické soutěži.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Střídání v týmu Oud-Heverlee Leuven: ze hřiště odchází Trossard, přichází Asamoah.

90+1

Nastavovat se budou 2 minuty.

90

Střídání v týmu Oud-Heverlee Leuven: ze hřiště odchází Reynaud, přichází Urošević.

89

Dlouhý nákop Monteyneho končí daleko za Biebauwovou bránou, hostující brankář pošle míč zpět do hry odkopem od brány.

87

Tentokrát to byli domácí, jenž se pokusili z přímého kopu zahrozit. Ojo sice usměrnil centrovaný balón mezi tři tyče, avšak přímo do rukavic hostujícího gólmana.

85

Žlutou kartu dostává Jonckheere (KV Oostende).

83

Canesin dostal nabito na střelu zpoza vápna a přízemní střelou se pokusil Rioua překvapit, nicméně ten míč bezpečně chytá.

82

Hosté v červených dresech nakonec rozehráli celou situaci narychlo, což však k ničemu vážnějšímu stejně nevedlo.

81

Reynaud uspěl v souboji se Cyriacem pouze za cenu faulu, a následně tedy dalšího přímého kopu.

79

Centr do šestnáctky však pohodlně končí v Riouově náruči.

78

Bostock svým nemotorným počínáním v souboji poslal El Ghanassyho k zemi, hosté tak budou mít další výhodu v podobě přímého kopu.

76

Pedersen opět zahrozil! Dánský útočník si povodil balón skrze střed hřiště a zpoza vápna vypálil, jeho přízemní dělovka nakonec trefila tyč!

74

74. Antonio MILIČ - 4:1

74

Oostende právě vstřelilo branku!
Tak jsme se přece jen dočkali první branky hostů! Centrovaný balón od rohového praporku se dostal na hlavu ANTONIA MILIČE, jenž svou hlavičkou poslal balón za Riouova záda, a snižuje tak na 4:1.

73

Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Siani, přichází Pedersen.

73

Důležitý zákrok si na druhé straně připisuje také gólman Riou, jenž zblízka vychytal Pedersena a bude z toho rohový kop.

72

Nechybělo mnoho a mohl z toho být další gól! Remacle vyslal na Oja přesnou přihrávku za obranu, po které nigérijský útočník z otočky jen těsně minul bránu.

71

Po nepřesné přihrávce Leuvenu míč končí v zámezí, brankáře Biebauw bude vykopávat od brány.

70

Ojo se dostal k dlouze nakopnutému balónu a u rohového praporku se pokusil obejít přes Miliče, nicméně dle pomezního sudího se s míčem dostal mimo hrací plochu.

68

V posledních okamžicích se míč nachází převážně v oblasti půlící čáry.

66

Následný centr od rohového praporku již nenadělal hostující obraně příliš problémů.

65

Při Remacleově centru na bránu se již sice zdálo, že míč skončí v zámezí, ale následně ve vzduchu změnil směr a do zámezí jej nad bránou musel vytěsnit Biebauw.

64

Po neúspěšném rohovém kopu jsou hosté vytlačeni až na svojí polovinu, kde se do další rozehrávky zapojuje také gólman Biebauw.

63

Hráči v bílých dresech zkusili překonat soupeřovu obranu rychlým přenesením míče na Le Postolleca, což se jim sice podařilo, ale následnou přihrávku do šestnáctky již hosté dokázali vystihnout.

61

Střídání v týmu Oud-Heverlee Leuven: ze hřiště odchází Croizet, přichází Houdret.

60

Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Musona, přichází Cyriac.

59

59. Yohan CROIZET - 4:0

59

Leuven právě vstřelilo branku!
Začíná to být pomalu debakl pro Oostende! Po skvělé křižné přihrávce za obranu se dostal do úniku YOHAN CROIZET, jenž si poradil s vyběhnutým brankářem hozením balónu do strany a následně ve skluzu usměrňuje míč do brány.

58

Opět se schylovalo k možnému nebezpečí v podobě brejku, nicméně obrana Oostende tentokrát dokázala míč před napadajícím Ojem zachránit.

57

Hosté chtějí navázat na předchozí tlak, nicméně jsou vytlačeni až na vlastní polovinu.

55

55. John BOSTOCK - 3:0

55

Leuven právě vstřelilo branku!
Parádní protiútok v podání Leuvenu! Hosté měli možnost série třech rohových kopů, po níž se však odkopnutý balón dostal až za půlící čáru, kde si jej dokázal díky rychlému sprintu přebrat JOHN BOSTOCK, jenž následnou střelou pod břevno úspěšně zakončuje brejkovou akci.

54

Hosté zvolili u rohového praporku rozehrávku na krátko, po které si míč ťuknuli Musona a Jonckheere. První zmiňovaný následně zpoza vápna vypálil, ale trefil pouze připraveného brankáře.

53

Rohový kop pro Oostende.

52

Ngawa velmi nešetrným skluzem zajel do El Ghanassyho, celý incident se však obejde bez žluté karty.

50

Po Jonckheerově parádní přihrávce do běhu se dostal Musona do lehkého úniku, který však končí pouze velmi dobrým zákrokem Rioua.

49

Vandendriessche nakonec za asistence lékařů odchází mimo hřiště, pokud by se záložník Oostende nebyl schopen do hry vrátit, bylo by to již druhé vynucené střídání pro hosty.

47

Hráči v bílých dresech si vytvořili v blízkosti Biebauwovy brány velký tlak, na hřišti však zůstává dlouhou dobu ležet Vandenriessche. Hra je nakonec přerušena poté, co se míč ocitá v brankářově náruči.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou prvních pětačtyřicet minut, ve kterých byla k vidění výborná útočná podívaná, která však zatím lépe vyznívá pro domácí hráče. Ti se díky nařízené penaltě a následnýma dvěma brankám v rychlém sledu dostali do dvoubrankového vedení. Ve druhé půli se máme jistě na co těšit. Druhý poločas začne přibližně v 19:05.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Hosté mají v nastaveném čase více ze hry, ale k ničemu vážnějšímu to nevede.

45+1

Velmi nebezpečnou hlavičku vyslal po Croizetově centru na zadní tyč Ojo, jenž balón poslal Biebauwovi do proti pohybu, ale zároveň i těsně minul.

45

Hlavní rozhodčí přidá v prvním poločase 3 minuty.

44

Siani centroval svou přihrávku na hranici malého vápna, kde míč s přehledem ukryl Riou ve své náruči.

43

Ovšem hráči v bílých dresech napálili pouze dobře stojící zeď.

42

Vandendriessche narazil v blízkosti šestnáctky do s míčem stojícího Bostocka, jenž následně padá k zemi. Bude z toho tedy velmi slibná šance pro Leuven v podobě přímého kopu.

41

De Schutter nepovedenou přihrávkou posílá balón až k brankáři Leuvenu, jenž si s další rozehrávkou dává velmi na čas.

39

Balón se v posledních okamžicích pohybuje převážně na polovině hřiště.

37

Domácí brankář Riou teď velmi nebezpečně zariskoval před atakujícím Musonou, který se i na malou chvíli dokázal dostat k míči. Riou však dokázal svou chybu napravit a urychleně posílá míč za polovinu hřiště.

35

Remacleův přetažený centr do šestnáctky stihl ještě Ojo zpracovat, ale následně se natolik zamotal do svých kliček, že o kulatý nesmysl přišel.

33

Domácí měli výhodu přímého kopu, po níž míč skončil v Biebauwových rukavicích. Hostující brankář byl navíc Kanuem atakován, a tak sudí hru přerušuje.

32

Croizet zkusil své střelecké štěstí zpoza velkého vápna, ale zamířil příliš vysoko.

31

Domácí hráči jsou i nadále velmi aktivní a další branka je zdá se jen otázkou času.

29

29. Yohan CROIZET - 2:0

29

Leuven právě vstřelilo branku!
Parádní souhra v podání Leuvenu! Croizet patičkou poslal míč skrze uličku do běhu na Trossarda, jenž si balón zastavil a centrem do malého vápna jej poslal zpět na hlavičku YOHANA CROIZETA, který následně usměrňuje míč mezi tři tyče.

27

27. John BOSTOCK - 1:0

27

Leuven právě vstřelilo branku!
Máme tady první branku zápasu! K exekuci pokutového kopu se postavil JOHN BOSTOCK, jenž nekompromisní střelou do levé šibenice posílá Leuven do vedení.

26

26. Faul uvnitř šestnáctky

26

Byla nařízena penalta pro Leuven! Croizet se dostal parádně za obranu a podařilo se mu překonat brankáře, ale do prázdné sítě míč díky skluzujícímu obránci již nedostal. Následně se k balónu dostal ještě Remacle, jenž však po zákroku jednoho z vracejících se hráčů padá k zemi a sudí nařizuje penaltu!

26

Kanuovi rychlé přenesení balónu za obranu nevyšlo, Ojo je opět zastaven pro postavení v ofsajdu.

25

Leuvenští se uchylují k pomalé kombinaci na vlastní polovině hřiště.

23

Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Capon, přichází El Ghanassy.

22

Ohrožení Biebauwovy brány! K odraženému balónu z pokutového území se dostal Le Postollec, jenž zpoza vápna těsně minul bránu!

21

Jedná se tedy o obránce Capona, jenž je pokládán na nosítka, dnešní zápas pro něj již skončil.

20

Na trávník již přibíhají lékaři s nosítky.

19

Le Postollec vyslal opět velmi nebezpečnou přihrávku do malého vápna, po hlavičkovém souboji však končí jeden z hráčů Oostende na trávník. Vypadá to na střídání.

17

17. Útočnou akci zastavil těsný ofsajd

17

A ofsajd vidíme také na druhé straně hřiště, kde se pro změnu provinil útočník Oostende Musona.

16

Po krátké kombinaci na vlastní půlce hřiště, se vydal do úniku Ojo, jenž je však sudím zastaven pro postavení v ofsajdu.

15

Po skluzu Bostocka míč končí mimo hrací plochu, výhodu autového vhazování však budou mít hráči v bílých dresech.

14

Slibný protiútok se začal pomalu rozvíjet na straně celku z Leuvenu, ovšem Croizet se nacházel v signalizovaném ofsajdu.

12

Centrovaný balón od rohového praporku mířil na hlavu Canesina, jenž sice signalizuje, že se balónu nedotkl, ale rozhodčí stejně nařizuje odkop od brány.

11

Vandendriessche zkusil svým centrem najít své spoluhráče ve vápně, což se mu sice nedaří, následně však míč končí v zámezí a bude z toho rohový kop.

10

Le Postollecův dlouhý nákop končí pohodlně v Biebauwově náruči.

8

Ngawa končí po lehkém kontaktu v pokutovém území na zemi, sudí nechává hru pokračovat a hráči v bílém následně svou střelou míjí bránu.

6

Domácí si teď vytvořili v soupeřově vápně obrovský tlak, jenž je však zakončen pouze Bostockovým centrem do Biebauwových rukavic.

5

Neúspěšný rohový kop na přední tyč mohl skončit brankou Leuvenu! Centrovaný balón se prakticky ihned dostal na kopačku Trossarda, jenž míč vyvezl do útoku a následně se jej po křižné přihrávce pokusil zakončit Remacle, jenž bránu těsně přestřelil.

4

Musona si výborně počínal u rohového praporku a vybojoval pro svůj tým rohový kop.

3

Centrovaný balón na přední tyč neprošel skrze zaplněné pokutové území.

2

Domácí začínají aktivněji, ale po faulu Reynauda se budou muset bránit přímému kopu.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Oud-Heverlee Leuven: Riou – Ngawa, Kanu, Reynaud, Monteyne – Le Postollec, Croizet, Bostock – Remacle, Ojo, Trossard
Náhradníci: Lenaerts – Crigioni, Houdret, Azevedo, Urošević, Asamoah, Kostovski

KV Oostende: Biebauw – Capon, Godeau, Milić, Lukaku – De Schutter, Vandendriessche, Siani – Canesin, Musona, Jonckheere
Náhradníci: El Ghanassy, Cyriac, Berrier, Rozehnal, Akpala, Chopin, Pedersen

Rozhodčí: Verbist – Dens, Hermans.
Příjemný sobotní večer! V rámci 28.kola belgické Jupiler Pro League se dnes podíváme na střetnutí mezi Oud-Heverlee Leuven a KV Oostende.

Domácí vstoupí do zápasu po zisku 25 bodů z poslední příčky belgické nejvyšší soutěže. Leuven si v posledních 5 zápasech připsal na své konto 3 body za 3 remízy a 2 prohry. Naopak Oostende se aktuálně nachází se 46 body na 4.pozici, což prozatím zajišťuje postup do dalších bojů o titul. Z poslední zápasové bilance si hosté připsali na své konto 7 bodů za 2 výhry, 1 remízu a 2 prohry.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Oud-Heverlee Leuven – KV Oostende

4:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 27. Bostock (pen.), 29. Croizet, 55. Bostock, 59. Croizet – 74. Milič

Karty:   85. Jonckheere (OOS)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 7:1. Rohy: 1:7.

Oud-Heverlee Leuven: Riou – Ngawa, Kanu, Reynaud (90. Urošević), Monteyne – Le Postollec, Croizet (61. Houdret), Bostock – Remacle, Ojo, Trossard (90+2. Asamoah)
Náhradníci: Lenaerts – Crigioni, Houdret, Azevedo, Urošević, Asamoah, Kostovski

KV Oostende: Biebauw – Capon (23. El Ghanassy), Godeau, Milić, Lukaku – De Schutter, Vandendriessche, Siani (73. Pedersen) – Canesin, Musona, Jonckheere
Náhradníci: El Ghanassy, Cyriac, Berrier, Rozehnal, Akpala, Chopin, Pedersen

Rozhodca: Verbist – Dens, Hermans