Menu

Futbal

Primeira Liga

GD Estoril Praia – Vitória FC Setúbal

3:0

koniec (2:0)

27.02.2016, 21:45 • Estádio António Coimbra da Mota, Estoril (kapacita: 8.000 diváků) • 24. kolo • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny) cz

Tipsport: 1.98 3.3 4.05

Ode mě je to k tomuto utkání vše, přeji vám dobrou noc a u budu se těšit u dalších on-line přenosů. (23:38:50)
Je tomu tak a Estoril si tedy po vítězství 3:0 připisuje tři body. Na začátku druhé půle sice byli aktivnější hosté, ale jejich ofenzivní choutky v 64. minutě ukončil Léo Bonatini, jenž tak zakončil hattrick, kterým dotáhl domácí k vítězství. V 79. minutě pak ještě Léo Bonatini neproměnil pokutový kop a v poslední minutě řádné hrací doby byl vyloučen hostující Frederico Venâncio.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Poslední pokus o ofenzivní akci hostujícího celku končí neúspěchem a po odkopu Kieszeka můžeme očekávat ukončení zápasu.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec řádné hrací doby.

90

Tak to je zbytečný závěr druhého poločasu! Hosté rozehrávali volný kop, centr byl v pohodě odvrácen, ale v pokutovém území se Frederico Venâncio (STL) podrážděné ohnal po Michaelovi a vidí červenou kartu!

89

Minutu před uplynutím řádné hrací doby se domácí vydali k rychlému protiútoku. Mendy v souboji upadl, ale faul hostujícího hráče se nepíská.

88

Utkání už postrádá nějak výraznější tempo. Ani jeden z celků nemá větší důvod k bezhlavé ofenzívě a je jisté, že tři body zůstanou v Estorilu.

86

Domácí stopeři ani nadvakrát nezvládli odvrátit míč do bezpečí, ale napotřetí se to už především díky Botalhoa povedlo. Přesto budou hosté vhazovat.

85

Frédéric Mendy se pokoušel uvolnit v pokutovém území. Přes pozorného obránce se ale ke střele nakonec nedostal a míč letí na polovinu jeho týmu.

84

Právě teď dochází ke zmiňovanému střídání. Hřiště opouští Mattheus (ETR), jehož místo zaujme Afonso Taira (ETR).

82

Ofenzíva Vitórie Setúbal zastavena vinou nedovoleného zákroku a domácí mezitím připravují poslední střídání. Dá se očekávat, že zápase se dohraje už jen z povinnosti.

80

Druhé střídání domácích. Elvis Babanco (ETR) dnes nehrál zrovna ideálně a na poslední minuty je vystřídán Pedrem Botelhoem (ETR).

79

Míč si nepostavil nikdo jiný než Léo Bonatini, ale čtvrtým gólem domácí záložník pohrdl. Špatně kopnutá penalta skončila přesně v náruči hostujícího gólmana.

78

Ale přeci jenom bude mít Bonatini šanci. Venâncio s totiž okamžitě příliš předkopl míč a poté setnul Bonatiniho, jenž padl k zemi. Pokutový kop!

77

Léo Bonatini mohl přidat čtvrtou branku, ale na hranici pokutového území se ke střele přes vracejícího se Venância nedostal.

75

Krátce po střídání domácích sahají k další změně i hosté. Poslední střídání obstarala dvojice Makuszewski (STL) – Ruca (STL). První zmíněný šel na lavičku, druhý opačným směrem.

74

K prvnímu střídání se v 74. minutě odhodlali domácí. Na trávník se podívá Michael (ETR), který nahradil Gersa Fernandsese (ETR).

73

Domácí hezky vykombinovali akci na levé straně a dokázali vyprodukovat slibný centr. Před bránou se ale nejlépe zorientoval Frederico Venâncio.

GD Estoril Praia – Vitória FC Setúbal

3:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 15. Léo Bonatini, 40. Léo Bonatini, 64. Léo Bonatini

Karty:   60. Gorupec (STL)   90. Frederico Venâncio (STL)

Nepremenená penalta: 79. Léo Bonatini (ETR), brankár Ricardo zneškodnil

GD Estoril Praia: Kieszek – Luis, Diego Carlos, Yohan Tavares, Babanco (80. Botelho) – Anderson Esiti, Diogo Amado – Mattheus (84. Taira), Léo Bonatini, Gerso (74. Michael) – Frédéric Mendy
Náhradníci: Rúben Dionísio – Dankler, Botelho, Leandro Chaparro, Taira, Felipe Augusto, Michael

Vitória FC Setúbal: Ricardo – Gorupec, Frederico Venâncio, Tiago Valente, Nuno Pinto – Dani – Arnold (70. Vasco), André Horta, Makuszewski (75. Ruca) – André Claro, Cissé (59. Meyong)
Náhradníci: Raeder – Ruca, Tissone, Paulo Tavares, Vasco, Hassan, Meyong

Rozhodca: André Moreira – Rui Teixeira, Rui Freire