Menu

Futbal

Majstrovstvá Európy

Nemecko – Ukrajina

2:0

koniec (1:0)

12.06.2016, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy (Villeneuve d'Ascq) • Skupina C • Erik Farkaš

Tipsport: 1.5 4.35 7.6

90+2

90+2. Bastian Schweinsteiger (GER) - 2:0

90+2

Nemecko dalo gól!
BASTIAN SCHWEINSTEIGER pár sekúnd po svojom príchode na hraciu plochu dokončil ukrajinského súpera, Nemecko sa ujíma dvojgólového náskoku a s určitosťou vstúpi do šampionátu trojbodovo. Ukrajina sa nestihla vrátiť po rohovom kope z pravej strany, na ktorý sa vyrojila takmer v plnom počte. Akciu po ľavej strane ťahal Mesut Özil, ktorý spred šestnástky odcentroval do vápna na Schweinsteigera. Strdopoliar Manchestru United v čistej pozícii nezaváhal, loptu upratal pod brvno bezmocného Piatova.

19

19. Shkodran Mustafi (GER) - 1:0

19

Nemecko dalo gól!
Excelentne zahratá štandardná situácia vyniesla úradujúcim majstrom sveta otvárací gól. Voľný kop z pravej strane ihriska rozohral playmaker Realu Madrid Toni Kroos. Výberový exekútor štandardných situácií odcentroval do epicentra ukrajinskej šestnástky. Tam bol nedôsledne bránený SHKODRAN MUSTAFI, ktorý spred malého vápna presnou hlavičkou do pravého horného rohu nedal Piatovovi šancu. Pre Mustafiho je to premiérový gól v národnom drese, Ukrajina musí otáčať.

Nemecko – Ukrajina

2:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 19. Mustafi, 90+2. Schweinsteiger

Karty:   68. Konopljanka (UKR)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:9.

Nemecko: Neuer (C) – Höwedes, J. Boateng, Mustafi, Hector – S. Khedira, Kroos – T. Müller, Özil, Draxler (78. Schürrle) – Götze (90. Schweinsteiger).
Náhradníci: ter Stegen, Leno – Podolski, Mario Gómez, Weigl, Schweinsteiger, Schürrle, Sané, Kimmich, Can, Tah, Hummels.

Ukrajina: Pjatov – Fedeckij, Chačeridi, Rakyckyj, Ševčuk (C) – Sydorčuk, Stepanenko – Jarmolenko, Kovalenko (74. Zinčenko), Konopljanka – Zozulja (66. Selezňov).
Náhradníci: M. Ševčenko, Bojko – Selezňov, Budkivskij, Zinčenko, Tymoščuk, Rybalka, Rotaň, Karavajev, Garmaš, Kučer, Butko.

Rozhodca: Martin Atkinson – M. Mullarkey, S. Child (všetci ENG) – B. Madden (SCO)