Menu

Futbal

Majstrovstvá Európy

Anglicko – Island

1:2

koniec (1:2)

27.06.2016, 21:00 • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.7 4.4 10.0

Veríte na zázraky? Jeden sa stal teraz! Krajina, ktorá má podľa wikipedie 332 529 obyvateľov a menej registrovaných futbalistov ako ktorákoľvek iná krajina na tomto Eure postupuje cez Anglicko! Áno, cez to veľké a Anglicko, ktoré sa spoločne s Brazíliou píšu, že od nich pochádzajú základy futbalu. Vo veľkej časti Britských ostrovov sa teraz bude riešiť, či je väčším problém Brexit, alebo toto. Hodgson to más spočítané a doma to celý tím bude mať veľmi náročné. (22:56:00)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Do šestnástky pribehol aj Joe Hart, ale Chris Smalling posiela loptu vedľa brány.

90+3

Sturridge poslal veľmi dobrý center na Vardyho, tesne pred ním odvrátil na roh Arnason.

90+3

Rashford sa opäť zľava dostal až do šestnástky súpera, nakoniec sa zamotal a stratil loptu. Odkop Islandu je už branný ako samozrejmosť.

90+2

Anglicku to nejde, veľký Albion je takmer preč z turnaja, pretože všetky nakopávané lopty sú obrancami Islandu odkopávané. A keď píšem všetky, myslím všetky do jednej.

90+1

Rashford získal aut, ktorý rýchlo zahral Delle Alli, Islanďania sa opäť veľmi dobre bránia a odkopávajú preč.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Marcus Rashford sa dostal zľava do šestnástky súpera a takmer tam niečo veľké vymyslel, avšak nakoniec to bude len rohový kop. Mladík ho aj sám zahral, no našiel len Vardyho na prvej žrdi a ten mieri nepresne.

89

Striedanie v tíme Island: z ihriska odchádza Jón Dadi Bödvarsson, prichádza Arnor Ingvi Traustason.

88

Harry Kane poslal hrozný center. Strašne vysoký a nik z futbalistov na hracej ploche naň nemal šancu dosiahnuť. Brankár Halldórsson ešte natiahne čas.

87

Rashford sa na krídle dostal do kolízie so spoluhráčom Roseom, ale všetkému predchádzal faul súpera, takže tu bude priamy kop.

86

Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Wayne Rooney, prichádza Marcus Rashford.

85

Vardy po prihrávke Kanea nedokázal zakončiť a následne sa jeden z Angličanov ocitol v postavení mimo hry. Čas sa favoritovi skracuje. To by bol šok, keby postúpil Island.

84

Po pase od rohovej zástavky hlavičkuje stopér Kari Árnason, priestor troch žrdí tesne míňa a tak sa Island vracia späť do defenzívy.

84

84. Aron Gunnarsson (ISL)

83

Gunnarson si nabehol do otvorenej defenzívy súpera a jediný, kto ho stíhal bol Wilshere, Toho si ešte kapitán outsidera zasekol a vystrelil prudko k tyči. Hart vyrazil na roh.

82

Rose sa zamotal v strede poľa a nevedel zrazu čo s loptou, ktorú mu Gudmundsson odkopol až k brankárovi Manchestru City Joeovi Hartovi.

Anglicko – Island

1:2

koniec (1:2)

Späť na online

Góly: 4. Rooney (pen.) – 6. R. Sigurdsson, 18. Sigthórsson

Karty:   47. Sturridge (ENG) – 38. G. Sigurdsson (ISL), 65. Gunnarsson (ISL)

Anglicko: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier (46. Wilshere), Rooney (C) (86. Rashford) – Sturridge, Kane, Sterling (60. Vardy).
Náhradníci: Forster, Heaton – Bertrand, Clyne, Stones, Barkley, Henderson, Lallana, Milner, Wilshere, Rashford, Vardy.

Island: Halldórsson – Sävarsson, Árnason, R. Sigurdsson, A. Skúlason – Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson (C), B. Bjarnason – Sigthórsson (77. E. Bjarnason), Bödvarsson (89. Traustason).
Náhradníci: Jónsson, Kristinsson – E. Bjarnason, Hauksson, Hermannsson, Magnússon, Hallfredsson, Ingason, Sigurjónsson, Traustason, Finnbogason, Gudjohnsen.