Menu

Futbal

Majstrovstvá Európy

Taliansko – Španielsko

2:0

koniec (1:0)

27.06.2016, 18:00 • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 4.8 3.1 2.45

Taliansko podalo perfektný výkon smerom dozadu a smerom dopredu strelilo dva góly. Španielsko ide domov a hattrick tak nezíska. O góly sa postarala dvojica Éder s Pellém. Tím okolo Antonia Conteho teraz vo štvrťfinále čaká Nemecko. (19:54:25)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Španielsko sa ešte snaží streliť aspoň kontaktný gól, lenže cez naďalej perfektne pracujúcu defenzívu súpera sa nevie presadiť. Už sa asi dnes nestane.

90+1

90+1. Graziano Pellè (ITA) - 2:0

90+1

Taliansko dalo gól!

Je rozhodnuté! Španielsko vrhlo všetko dopredu a preto prepadlo v defenzíve. Darmian mal voľné pravé krídlo a tak dostal loptu do šestnástky. Jeho tečovaný pas našiel pred De Geom útočníka GRAZIANA PÉLLEHO a strelec zo Southamptonu už nemal problém.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

90. Gerard Piqué (ESP)

90

Po centri do šestnástky Talianska sa lopta dostala za obrancov a Piqué mal obrovskú šacu, pretože loptu zasiahol pred Buffonom. Ten predviedol úžasný zákrok.

89

Thiago Motta fauloval v strede poľa úderom do tváre Vazquéza a za reči dostal žltú aj Busquets.

89

Žltú kartu dostáva Sergio Busquets (Španielsko).

89

Žltú kartu dostáva Thiago Motta (Taliansko).

88

Fabregas si chcel naraziť s Iniestom a dostať sa až do šestnástky, čo sa mu aj podarilo, lenže záložník Chelsea fauloval Darmiana.

87

Odvrátená lopta hráčmi Talianska sa síce dostala len na kopačku Pedra, avšak jeho rana spoza pokutového územia letí veľmi nepresne.

86

Vazquéz poslal skvelú loptu popred šestnástku celou dĺžkou až na Iniestu a jeho časovaná prihrávka na zadnú tyč tesne nenašla Pedra. Bude to roh, aj keď nemal byť.

85

Insigne sa perfektne vyhol Ramosovi a otvoril sa pred ním priestor. Loptu naviezol až pred šestnástku súpera, lenže svoju strelu nasmeroval iba do miest, kde stál De Gea.

84

Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Alessandro Florenzi, prichádza Matteo Darmian.

82

Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Éder, prichádza Lorenzo Insigne.

81

Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Aritz Aduriz, prichádza Pedro.

Taliansko – Španielsko

2:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 33. Chiellini, 90+1. Pellè

Karty:   23. De Sciglio (ITA), 54. Pellè (ITA), 89. Motta (ITA) – 40. Nolito (ESP), 89. Busquets (ESP)

Taliansko: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Florenzi (84. Darmian), Parolo, De Rossi (54. Motta), Giaccherini, De Sciglio – Pellè, Éder (82. L. Insigne).
Náhradníci: Sirigu, Marchetti – Darmian, Ogbonna, Candreva, Zaza, Motta, Immobile, Sturaro, L. Insigne, Bernardeschi, El Shaarawy.

Španielsko: de Gea – Torres Juanfran, Piqué, Ramos (C), Alba – Busquets, Iniesta, Fàbregas – Nolito (46. Aduriz, 81. Pedro), Morata (70. L. Vázquez), Silva.
Náhradníci: Casillas, S. Rico – Azpilicueta, Bartra, Koke, L. Vázquez, Pedro, Bellerín, Th. Alcântara, San José, B. Soriano, Aduriz.