Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Werder Brémy – 1. FSV Mainz 05

1:2

koniec (1:0)

21.09.2016, 20:00 • Weserstadion, Bremen • 4. kolo • Miroslav Revaj

Tipsport: 3.16 3.6 2.23

Takmer celý druhý polčas sme nič poriadneho nevideli, až prišiel samotný záver zápasu a diali sa veľké veci! Najprv sa podarilo v 87. minúte hosťom zásluhou Maliho vyrovnať a v nastavenom čase obrat svojho tímu zabezpečil De Blasis. Kríza domácich tak pokračuje aj naďalej a stále tak majú na svojom konte 0 bodov a tento zápas ich bude poriadne mrzieť.

Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera a želám aj dobrú noc! (21:54:20)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Žltú kartu dostáva Pablo De Blasis (1. FSV Mainz 05).

90+2

90+2. Pablo De Blasis (MAI) - 1:2

90+2

Mainz dal gól!
Tak som to zakríkol! Domáci tím inkasuje zakrátko aj druhý gól a tak si na prvý bodový zápis budú musieť ešte počkať! Opäť sa hostia presunuli po rýchlom útoku až do pokutového územia domácich, po centri sa do zakončenia dostal PABLO DE BLASIS a ten zariadil obrat svojho tímu – 1:2!

90+1

Nastavený čas v druhom polčase: 3 minúty!

90

Hra sa teraz prerušila, pretože domáci tréner stále hustil do rozhodcov a tak záver zápasu strávi na tribúne.

89

Žltú kartu dostáva Florian Grillitsch (Werder Brémy).

88

Spomínal som že to už vyzerá na bodový zápis pre domáce mužstvo. Takže prvá výhra to nebude, ale zrejme remízu už udržia. Aj keď, do konca zápasu nejaké minúty ostávajú.

87

87. Yunus Malli (MAI) - 1:1

87

Mainz dal gól!
Tak sa hostia predsa len dostali ku vyrovnaniu na 1:1 a vzhľadom na priebeh druhého polčasu zrejme zaslúžene! Sledovali sme rýchly útok hostí, futbalisti Mainzu sa dostali až do pokutového územia, YUNNUS MALLI dostal skvelú loptu a nemal problém prekonať brankára domácich!

86

Domáci sa s loptu držia na útočnej polovičke a to pre hostí nevyzerá dobre. Do konca riadneho hracieho času ostávajú už len minútky, uvidíme, koľko ešte nastaví hlavný rozhodca.

85

Weder sa však snaží aj útočiť a po prechode na útočnú polovičku získava rohový kop. S jeho realizáciu sa domáci nikam nenáhlia.

84

Zrejme to už vyzerá, že domáci získajú prvý bodový zápis v tejto sezóne. Otázkou len ostáva, či to bude trojbodový, alebo v prípade vyrovnania hostí jednobodový. Zatiaľ sa črtá tá prvá možnosť.

83

Avšak opäť prišiel len faul hostí a tak sa ku zakončeniu nedostali. Domáci sa teraz nebudú nikam ponáhľať a budú sa snažiť naťahovať čas.

82

Napokon sa hostia dostali ku priamemu kopu, ten domáci odvracajú na rohový kop! Zrejme sa predsa len hostia v závere zápasu dostanú ku tlaku.

81

Tréner domácich realizoval posledné striedanie, trénerovi hostí ostávajú ešte dve! Mainz má momentálne loptu a presúva sa čoraz bližšie na domáce územie.

80

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Zlatko Junuzović, prichádza Lukas Fröde.

79

Napokon sme však sledovali rýchly brejk domáceho tímu, v dobrej pozícii na zakončenie sa ocitol Junuzović ale bránu hostí napokon ani netrafil.

Werder Brémy – 1. FSV Mainz 05

1:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 12. Hajrović – 87. Malli, 90+2. De Blasis

Karty:   25. Manneh (BRM), 89. Grillitsch (BRM) – 71. Frei (MAI), 90+3. De Blasis (MAI)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:14. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:14.

Werder Brémy: Drobný – Bauer, N. Moisander, Sané, Gebre Selassie – Grillitsch – Gnabry, Junuzović (80. Fröde), Fritz, Hajrović (70. U. García) – Manneh (C) (56. Thy).
Náhradníci: Wiedwald – Thy, Sternberg, U. García, M. Eggestein, Fröde, Kainz.

1. FSV Mainz 05: Lössl – Donati, Balogun, Bungert (75. Muto), Bussmann – Frei, Öztunali – Clemens, Brosinski, Malli – Córdoba.
Náhradníci: Huth – Holtmann, Hack, Halimi, De Blasis, Bell, Muto.