Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Werder Brémy – 1. FSV Mainz 05

1:2

koniec (1:0)

21.09.2016, 20:00 • Weserstadion, Bremen • 4. kolo • Miroslav Revaj

Tipsport: 3.16 3.6 2.23

Takmer celý druhý polčas sme nič poriadneho nevideli, až prišiel samotný záver zápasu a diali sa veľké veci! Najprv sa podarilo v 87. minúte hosťom zásluhou Maliho vyrovnať a v nastavenom čase obrat svojho tímu zabezpečil De Blasis. Kríza domácich tak pokračuje aj naďalej a stále tak majú na svojom konte 0 bodov a tento zápas ich bude poriadne mrzieť.

Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera a želám aj dobrú noc! (21:54:20)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Žltú kartu dostáva Pablo De Blasis (1. FSV Mainz 05).

90+2

90+2. Pablo De Blasis (MAI) - 1:2

90+2

Mainz dal gól!
Tak som to zakríkol! Domáci tím inkasuje zakrátko aj druhý gól a tak si na prvý bodový zápis budú musieť ešte počkať! Opäť sa hostia presunuli po rýchlom útoku až do pokutového územia domácich, po centri sa do zakončenia dostal PABLO DE BLASIS a ten zariadil obrat svojho tímu – 1:2!

90+1

Nastavený čas v druhom polčase: 3 minúty!

90

Hra sa teraz prerušila, pretože domáci tréner stále hustil do rozhodcov a tak záver zápasu strávi na tribúne.

89

Žltú kartu dostáva Florian Grillitsch (Werder Brémy).

88

Spomínal som že to už vyzerá na bodový zápis pre domáce mužstvo. Takže prvá výhra to nebude, ale zrejme remízu už udržia. Aj keď, do konca zápasu nejaké minúty ostávajú.

87

87. Yunus Malli (MAI) - 1:1

87

Mainz dal gól!
Tak sa hostia predsa len dostali ku vyrovnaniu na 1:1 a vzhľadom na priebeh druhého polčasu zrejme zaslúžene! Sledovali sme rýchly útok hostí, futbalisti Mainzu sa dostali až do pokutového územia, YUNNUS MALLI dostal skvelú loptu a nemal problém prekonať brankára domácich!

86

Domáci sa s loptu držia na útočnej polovičke a to pre hostí nevyzerá dobre. Do konca riadneho hracieho času ostávajú už len minútky, uvidíme, koľko ešte nastaví hlavný rozhodca.

85

Weder sa však snaží aj útočiť a po prechode na útočnú polovičku získava rohový kop. S jeho realizáciu sa domáci nikam nenáhlia.

84

Zrejme to už vyzerá, že domáci získajú prvý bodový zápis v tejto sezóne. Otázkou len ostáva, či to bude trojbodový, alebo v prípade vyrovnania hostí jednobodový. Zatiaľ sa črtá tá prvá možnosť.

83

Avšak opäť prišiel len faul hostí a tak sa ku zakončeniu nedostali. Domáci sa teraz nebudú nikam ponáhľať a budú sa snažiť naťahovať čas.

82

Napokon sa hostia dostali ku priamemu kopu, ten domáci odvracajú na rohový kop! Zrejme sa predsa len hostia v závere zápasu dostanú ku tlaku.

81

Tréner domácich realizoval posledné striedanie, trénerovi hostí ostávajú ešte dve! Mainz má momentálne loptu a presúva sa čoraz bližšie na domáce územie.

80

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Zlatko Junuzović, prichádza Lukas Fröde.

79

Napokon sme však sledovali rýchly brejk domáceho tímu, v dobrej pozícii na zakončenie sa ocitol Junuzović ale bránu hostí napokon ani netrafil.

78

Lopta teraz lieta od jedného tímu ku druhému. Domácim to určite vyhovuje, pretože stále vyhrávajú o jeden gól. Hostia teraz potrebujú získať loptu na dlhší čas a prepracovať sa na útočnú polovičku.

77

Pri lopte sú teraz navyše domáci futbalisti a snažia sa kombinovať na svojej polovičke. Hostia sa postupne presúvajú ku stredu ihriska, obranu tak zatiaľ moc neotvárajú.

76

Tréner hostí sa snaží ešte oživiť hru svojich zverencom striedaním. Pomaly sa blížime ku 80. minúte zápasu, takže veľa času už hosťom na urobenie s nepriaznivým stavom neostane.

75

Striedanie v tíme 1. FSV Mainz 05: z ihriska odchádza Niko Bungert, prichádza Jošinori Muto.

74

Napokon sa domáci futbalisti previnili faulom a tak sa ku zakončeniu na bránu hostí nedostali. Mainz na nič nečaká a s loptou sa snaží dostať pred bránu domácich.

73

Do útoku sa však teraz dostali domáci futbalisti a získavajú rohový kop. S jeho realizáciu sa však Werder nikam neponáhľa.

72

Aj naďalej sú častejšie pri lopte hostia, nedarí sa im však z toho zatiaľ vyťažiť vyrovnávajúci gól. Domáci cítia šancu na prvý bodový zápis v tomto stretnutí.

71

Žltú kartu dostáva Fabian Frei (1. FSV Mainz 05).

70

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Izet Hajrović, prichádza Ulisses García.

69

Sledovali sme ďalší rohový kop hostí, avšak ani ten sa žiadnou veľkou šancou neskončil. Domáci aj tak tento nápor hostí ustáli a naďalej si držia tesné vedenie.

67

Ani hosťom sa však ich útok nevydaril, Drobný si tak tiež pripisuje úspešný zákrok. Zatiaľ môžme povedať, že prvý polčas bol oveľa záživnejší.

66

Rohové kopy dnes obom tímom moc nejdú. Brankár Lössl si dobe vyskočil na loptu a zobral ju vo svojich rukaviciach.

65

Domáci založili rýchlu útočnú akciu a získavajú následne rohový kop! Hostia sa tak musia brániť, najradšej by však určite útočili.

64

64.

64

Tak divákov na štadióne teraz prebrali dve veľké šance na oboch stranách! Córdoba sa dostal ku lopte a postupoval sám na brankára domácich, Drobný ho však vychytal. Na druhej strane si išiel po svoj druhý gól v tomto zápse Hajrović, ale ani on brankára neprekonal!

63

Po tomto rohovom kope sa do zakončenia dostal Clemens, z prvej však bránu domácich netrafil. Hostia sú určite aktívnejší, ale domáci nemajú problém si svoj tesný náskok zatiaľ udržať.

62

Ale aj tento rohový kop domáci bez problémov ustáli. Lopta však ostala na kopačkách hostí a Mainz získava opäť rohový kop.

61

A bude z toho ďalší rohový kop, ktorý budú zahrávať futbalisti Mainzu. Domáci sa tak už formujú v zadných radoch.

60

Dlho si však loptu Werder neužil a už ju má jeho dnešný súper. Mainz stále prehráva o jeden gól a vyvíja aktivitu aby tomu tak už nebolo.

59

Hostia navyše teraz faulovali a tak domáci pri lopte ešte ostanú. Domáci sa navyše nemajú kam ponáhľať a tak tomu aj prispôsobujú svoju hru.

58

Aj na druhej strane sme sledovali zakončenie na bránu, brankár Drobný si však so šikovnou strelou Clemensa poradil. Loptu tak majú na svojich kopačkách domáci futbalisti.

57

Teraz sa však hostia museli brániť, pretože po ich chybe sa ku zakončeniu na bránu dostali domáci. Napokon to však všetko defenzíva Mainzu zvládla a loptu dostala do bezpečia.

56

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Ousman Manneh, prichádza Lennart Thy.

55

Rohové kopy dnes ani jednému z celkom nevychádzajú a nič zaujímavé napokon nepriniesol ani tento. Lopta tak pripadne domácim futbalistom.

54

Aktivita hostí teraz priniesla rohový kop! Domáci celok sa tak bude musieť mať na pozore a brániť sa tejto štandartnej situácii hostí.

53

Napokon sa domáci určitý čas na útočnej polovičke udržali, ale napokon sme nič zaujímavé nevideli. Hostia tak opäť na nič nečakajú a s loptou sa presúvajú smerom dopredu.

52

Pri lopte sú tak teraz domáci futbalisti a snažia sa usadiť na útočnej polovičke. Hostia sa však snažia čo najrýchlejšie vybojovať loptu na svoje kopačky.

51

51.

51

Napokon z tejto aktivity hostí pramenila strela z väčšej vzdialenosti od Brosinskeho, tá však Drobného v bráne domácich neohrozila.

50

To sa im však nepodarilo a pri lopte sú opäť hostia a presúvajú sa na útočnú polovičku. Domáci sa tak budú musieť brániť aj teraz.

49

Mainz sa však ocitol v druhom ofsajde v druhom polčase a tak sa do zakončenia nedostali. Domáci tak teraz môžu upokojiť hru.

48

Avšak dlho netrvalo a lopta je opäť na kopačkách hostí. Mainz sa presunul na útočnú polovičku a svojou aktivitou si vybojoval prvý roh v druhom polčase.

47

Hostia na nič nečakajú a okamžite sa vrhli do útoku. Zatavil ich však postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd. Mainz má po prvom polčase jednogólové manko.

46

Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Oba tímy vstúpili do druhého polčasu bez zmien v základnej zostave.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas tohto zápasu sa tak čoskoro začne!
V prvom polčase sme od úvodu sledovali veľkú aktivitu domáceho tímu a napokon z toho pramenil aj v 12. minúte gól Hajrovića na 1:0! Hostia potom ožili a začali byť aktívnejší, vyrovnávajúci gól však nestrelili.

Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 21:03!

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Napokon sa nastavuje ešte jedna minúta!

44

Čakáme už aj na údaj o nastavenom čase, zrejme to už hlavný rozhodca moc predlžovať nebude.

43

Ani záverečné minúty prvého polčasu žiadnu futbalovú krásu neprinášajú a zrejme skôr už oba tímy čakajú na polčasovú prestávku.

41

Ďalší útok hostí na bránu domácich, ale ani teraz sme sa ničoho zaujímavého nedočkali, pokazila to nepresná prihrávka. Zatiaľ to vyzerá tak, že do konca prvého polčasu sa už skóre meniť nebude.

40

Ani útok hostí žiadnu šancu nepriniesol, futbalisti Mainzu sa previnili faulom. Domáci sú tak už pri lopte a postupne sa presúvajú na svoju útočnú polovičku.

39

Na druhej strane sme sledovali rýchly útok domácich futbalistov, ale center do pokutového územia hostia pokryli. Blíži sa už záver prvého polčasu.

38

Napokon hostia zahrávali rohový kop, ale opäť sa len previnili faulom na domáceho brankára a tak ku zakončeniu z ich strany nedošlo.

37

Dlhšiu dobu sú teraz pri lopte hostia a držia sa na útočnej polovičke. Domáci celok sa tak v týchto chvíľach musí len brániť.

35

Ofsajd sme napokon videli aj na druhej strane keď útočili hostia a tak loptu získanú domáci futbalisti. Ak chcú hostia do polčasu ešte vyrovnať, veľa času už na to mať nebudú.

34

Werder zahrával priamy kop, ale realizoval ho veľmi zle. Jeden z domácich až príliš skoro vybehol za loptou a tak bol odpískaný ofsajd.

33

Ani hostia napokon dlho loptu na svojich kopačkách nepodržali a už ju majú domáci a presúvajú sa na útočnú polovičku. Hostia sa tak rýchlo sťahujú dozadu.

32

Lopta je však už na kopačkách hostí, ktorí sa snažia o prienik na útočnú polovičku. Domácim sa ich však darí držať ďaleko od svojej brány.

31

Pri rohovom kope však hostia faulovali domáceho brankára a tak sa už do zakončenia nedostali. Domáci sa nemajú kam ponáhľať a tak zatiaľ kombinujú na svojej polovičke.

30

Zanedlho však prišla ďalšia útočná akcia hostí a pramení z nej rohový kop. Ubehla nám už pol hodina hry, domáci stále vyhrávajú o jeden gól.

29

Tento útok hostí bol už nebezpečnejší a pri troške šťastia mohol skončiť gólom! Öztunali sa dostal v dobrej pozícii ku lopte, ale napokon bránku domácich ani netrafil.

28

Hostia teraz však tiež faulovali a tak domáci zahrávali priamy kop. Ten sa však ničím výnimočným neskončil a už tak skúšajú útočiť futbalisti Mainzu.

27

Domáci futbalista Manneh nedávno dostal kartu a teraz sa ocitol v ďalšom osobnom strete. Na podobné situácie si tak domáci kapitán bude musieť dávať pozor.

26

Ani tento útok hostí sa žiadnou šancou neskončil, brankár domáceho tímu bez problémov zobral loptu vo vzduchu do svojich rukavíc. Domáci kombinujú na svojej polovičke.

25

Žltú kartu dostáva Ousman Manneh (Werder Brémy).

24

Momentálne však Mainz kombinuje na svojej polovičke, pretože domáci dobre bránia svoje územie. Uvidíme, či ešte do konca prvého polčasu príde nejaká zaujímavá situácia.

23

Zároveň sme sa už dostali za polovičku prvého polčasu, ktorá bola vcelku zaujímavá. Domáci tím si drží vedenie 1:0, hostia však ukazujú iniciatívu do konca polčasu aspoň vyrovnať.

22

Domáci sa však ocitli v ďalšom ofsajde a tak je ich útočné ťaženie zastavené. Dopredu už okamžite vyrážajú hostia.

21

Ani tento rohový kop hosťom nič nepriniesol a tak sú pri lopte už domáci futbalisti. Hostia sa tak rýchlo musia vrátiť späť na svoju polovičku.

20

Bude to ďalší rohový kop pre hostí! Domáci tím sa tak teraz dostáva pod mierny tlak hostí. Zatiaľ to však Werder úspešne zvláda.

19

Aj tento rohový kop domáci celok ubránil bez problémov, avšak pri lopte sú aj naďalej hostia, ktorí sú po inkasovanom góle veľmi aktívny. Zrejme sa tak ešte máme v tomto zápase na čo tešiť.

18

Mainz vyrazil do rýchleho brejku a vyťažil z neho napokon rohový kop. Brankár domáceho tímu Drobný si už organizuje pred bránou svojich spoluhráčov.

17

Podobne však teraz v útoku pochodili aj hostia a tak sa lopta vráti späť na kopačky domácich futbalistov. Tréner hostí dáva svojim zverencom jasné pokyny, ako majú útočiť.

16

Útok domácich futbalistov je napokon zastavený postranným rozhodcom, ktorý signalizuje ofsajd. Od úvodu zápasu však určite sledujeme zatiaľ celkom pohľadný futbal.

15

Rohový kop napokon domáci celok bez problémov pokryl, vybojoval si loptu na svoje kopačky a tak do útoku ide Werder.

14

Tak hostia na nič nečakajú a po inkasovanom góle začínajú viac útočiť. Momentálne si vybojovali rohový kop!

13

Uvidíme, čo v podstate rýchly gól spraví s vývojom tohto zápasu. Domáci ho strelili zaslúžene, ale cesta za víťazstvom je ešte veľmi dlhá. Tréner domácich mal však po góle veľkú radosť.

Izet Hajrović (BRM) - 1:0

12

Werder Brémy dali gól!
Na prvý gól tohto zápasu sme napokon nemuseli dlho čakať! Dávajú ho domáci futbalisti a môžme povedať že vzhľadom na útočnú aktivitu hneď od úvodu zaslúžene. Hostia si nedali pozor v obrane, prihrávku smerujúcu na IZETA HAJROVIĆA nedokázali zachytiť, domáci futbalista následne oklamal obrancov a krásnou strelou do hornej časti brány nedal brankárovi Lösslovi žiadnu šancu na zákrok – 1:0!

11

Zanedlho to však hostia opäť skúsili do útoku a akciu ťahali po pravej strane. Po chybnej prihrávke však loptu strácajú. Hra sa začína mierne vyrovnávať.

10

Ani teraz sa hosťom nepodarilo preniknúť na útočnú polovičku, pretože sa previnili útočným faulom. Dopredu to tak opäť môžu skúsiť domáci futbalisti.

9

Mainz si nedokáže dlho podržal loptu na svojich kopačkách a útoky zo strany hostí tak nevidíme. Zatiaľ sa tento zápas vyvíja zaujímavo, ale stále sme len na jeho začiatku.

8

Domáci to skúšajú smerom dopredu hlavne po krajoch, ale hostia si na to dávajú pozor. Werder tak pokračuje v aktívnej hre.

7

Po dlhšej dobe sme mali možnosť sledovať v útoku aj Mainz, hostia však s loptou ďaleko neprenikli, domáci zastavili ich útok ešte v samotnom zárodku.

6

Tak nutno povedať, že domáci sú od úvodu veľmi aktívny a snažia sa útočiť. Hrajú doma a tak to je ideálna príležitosť, ako sa konečne dostať už do rozbehnutej sezóny.

5

Avšak, netrvalo dlho a domáci tím sa opäť dostal ku lopte. Po tomto výpade už musel zasahovať aj brankár Lössl, tečovanú loptu napokon aj so šťastím dostal do bezpečia.

4

Prvý útok domácich napokon potiahol český obranca Gebre Selassie, jeho center však už nikoho z domácich futbalistov nenašiel a hostia vyviezli loptu do bezpečia.

3

Domáci futbalisti tiež na nič nečakajú a postupne prenikajú na útočnú polovičku. Brémy je na tom od úvodu sezóny veľmi zle a konečne sa potrebuje bodovo chytiť.

2

Mainz to však v útoku prehnal s útočnou iniciatívou a po útočnom faule tak lopta pripadne na kopačky domácich futbalistov.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol! Výkop mali hostia a tak sa môžu pokúsiť o prvý útočný výpad tohto zápasu.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak čoskoro začne!

Mne už neostáva nič iné, ako Vám popriať príjemný športový zážitok!
Príjemný večer všetkým fanúšikom futbalu! Aj v stredu pokračuje Nemecká Bundesliga svojím 4. kolom. Ako už bolo avizované, v tomto prenose sa spoločne pozrieme na stretnutie medzi mužstvami Werder Brémy a 1. FSV Mainz 05. Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte pozrieť zostavy oboch mužstiev.

Tesne, pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime!
Úvodné zostavy:

Werder Brémy: Drobný – Bauer, N. Moisander, Sané, Gebre Selassie – Grillitsch – Gnabry, Junuzović, Fritz, Hajrović – Zander

Náhradníci: Wiedwald – Thy, Sternberg, U. García, M. Eggestein, Fröde, Kainz

1. FSV Mainz 05: Lössl – Donati, Balogun, Bungert, Bussmann – Frei, Öztunali – Clemens, Brosinski, Malli – Córdoba

Náhradníci: Huth – Holtmann, Hack, Halimi, De Blasis, Bell, Muto
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto on-line textového prenosu! V ňom sa spoločne pozrieme na stretnutie, v ktorom sa predstavia mužstvá Werder Brémy a 1. FSV Mainz 05. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:00!

Fanúšikovia futbalu sa môžu v týždni tešiť na pokračovanie Nemeckej Bundesligy, pretože v utorok a stredu je naplánované jej 4. kolo. V tomto zápase sa proti sebe stretnú mužstvá, ktoré sa momentálne nachádzajú v rôznych pozíciach.

Werder Brémy:
Domácemu mužstvu zatiaľ vôbec nevyšiel štart do novej sezóny, pretože sa nachádza na poslednom mieste tabuľky bez zisku bodu! Navyše, inkasoval po troch kolách 12 gólov, čo je najviac zo všetkých mužstiev. V poslednom kole Werder nestačil Mönchengladbachu a na jeho pôde prehral 1:4!

1. FSV Mainz 05:
Hostia sú na tom o poznanie lepšie, pretože na svojom konte majú 4 body a patrí im tak 9. priečka. Mainz zaknihoval všetko čo sa dalo a to výhru, prehru a remízu. Výhru zaznamenali hostia práve v poslednom zápase, keď vyhrali na pôde Augsburgu 3:1!

Favorit:
Favoritom zápasu by mali byť hostia. Avšak, domáci sa konečne potrebujú chytiť a doma na to majú ideálnu príležitosť. Môžme sa tak určite tešiť na zaujímavé stretnutie.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.

Werder Brémy – 1. FSV Mainz 05

1:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 12. Hajrović – 87. Malli, 90+2. De Blasis

Karty:   25. Manneh (BRM), 89. Grillitsch (BRM) – 71. Frei (MAI), 90+3. De Blasis (MAI)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:14. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:14.

Werder Brémy: Drobný – Bauer, N. Moisander, Sané, Gebre Selassie – Grillitsch – Gnabry, Junuzović (80. Fröde), Fritz, Hajrović (70. U. García) – Manneh (C) (56. Thy).
Náhradníci: Wiedwald – Thy, Sternberg, U. García, M. Eggestein, Fröde, Kainz.

1. FSV Mainz 05: Lössl – Donati, Balogun, Bungert (75. Muto), Bussmann – Frei, Öztunali – Clemens, Brosinski, Malli – Córdoba.
Náhradníci: Huth – Holtmann, Hack, Halimi, De Blasis, Bell, Muto.