Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Malaga CF – Granada CF

1:1

koniec (1:0)

09.12.2016, 20:45 • 15. kolo • Dominik Rejthar (@DominikRejthar) cz

A je dobojováno! V napínavém závěru zápasu se Granadě podařilo nakonec vyrovnat a následně přečkat ještě další dvě vyložené šance Málagy. Utkání proto končí remízou, kterou asi více budou brát hosté z Granady, u nichž to dlouhou dobu vypadalo, že pojedou domů s prázdnou. (22:36:21)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Při poslední akci Málagy se míč ze standardní situace snesl přesně do náruče gólmana Ochoy a přijít by již měl závěrečný hvizd.

90+2

Žlutou kartu dostává Mikel Villanueva (Málaga CF).

90+2

Villanueva sice dokázal hlavou dostat míč do branky, ale veškerou radost hráčů Málagy ukončuje pomezní rozhodčí, který odpískal ofsajd stoperovi Málagy, jenž se následně ještě rozčiluje a bude se nejspíše znovu žlutit!

90+1

Málaga se ještě snaží získat tři body pro sebe, ale ani další její akce nekončí úspěšně, když Dudova střela zpoza vápna byla zblokována do zámezí. Následovat přesto bude rohový kop.

90

Tři minuty přidá rozhodčí nad rámec řádné hrací doby.

88

Sandro Ramírez si hezky naběhl na centr ze strany a zcela osamocený ve vápně poslal hlavou balon pouze do náruče brankáře Ochoy,

87

Dalším žlutým hříšníkem na hostující straně je Lombán.

86

86. Llorente měl na hlavě branku

86

Ve stejné pozici jako při gólu Kravece se na druhé straně ocitl teď Llorente, jenž ale svojí hlavičku z gólové pozice namířil přesně do prostoru, který střežil brankář Ochoa, jenž přesto předvedl parádní zákrok a zachránil svůj tým!

84

Na druhé straně se do vápna dostal Carlos, jehož střílený centr z levé strany prosvištěl malým vápnem a skončil v zámezí.

83

Kravece vstřelená branka nabudila, nyní útočník Granady pálil nebezpečně zpoza vápna a Kameni musel jít rychle k zemi, aby lapil míč.

82

82. Artem KRAVEC - 1:1

82

Granada právě vstřelila branku!
Jakoby bych povzbudil Granadu, která srovnává stav duelu! Alberto Bueno poslal míč z volného přímého kopu přesně na hlavu nabíhajícího ARTEMA KRAVECE, jenž z blízkosti neměl žádný problém hlavou poslat balon za záda bezmocného Kameniho.

81

Hosté budou zahrávat po faulu standardní situaci ze zajímavé pozice.

80

Granadě se postupně již krátí čas na případné vyrovnání. Zbývá jí přibližně deset minut plus nastavení.

78

Ontiveros byl faulován při své samostatné akci a domácí tým bude proto moci uklidnit hru.

77

Otevírající se defenzíva Granady nabídla hostům šanci na rychlý brejk, který ovšem zmařil hvizd pomezního, jenž odpískal ofsajd.

Malaga CF – Granada CF

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 24. Camacho (Rosales) – 82. Kravec (Bueno)

Karty:   43. Miguel Torres (MLG), 46. Fornals (MLG), 90+2. Villanueva (MLG) – 26. Tito (GRN), 47. Agbo (GRN), 61. Saunier (GRN), 75. Cuenca (GRN), 87. Lombán (GRN)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 16:13.

Malaga CF: Bojko – Rosales, D. Llorente, Villanueva, Miguel Torres – Fornals, Camacho – Ontiveros, Añor (64. Duda), J. P. Carlos – Sandro Ramírez.
Náhradníci: Kameni – Koné, Santos, Ricca, Duda, Jony, En Nesyri.

Granada CF: Ochoa – Tito (73. Cuenca), Lombán, Saunier, Gabriel Silva – Agbo (60. Bueno), Samper, Pereira – Boga, Kravec, Carcela-González (68. Ponce).
Náhradníci: Olazábal – G. Silva, J. Márquez, Ponce, Toral, Cuenca, Bueno.

Rozhodca: Álvarez – Barranco, Méndez