Menu

Futbal

Belgická Jupiler Pro League

Sporting Lokeren – SV Zulte Waregem

1:1

koniec (0:1)

09.12.2016, 20:30 • Daknamstadion • 18. kolo • Tomáš Kubečka cz

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:27:30)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 1:2.
Je dobojováno! Lokeren nakonec uhrál s vedoucím Waregemem remízu 1:1! Od úvodní minuty se hrál hodně svižný fotbal se šancemi na obou stranách. Do vedení se po půlhodině hry dostali hosté, když se z přímého kopu parádně trefil Hamalainen! Domácí trenér zřejmě udělal v kabině velkou bouří, protože ihned po přestávce vyrovnal Skúlason! Domácí Lokeren byl nadále aktivnější a hnal se za vítězstvím. Obrovskou šanci zahodil Straetman, jež v úniku trefil jen boční síť. Na druhé straně se sám před Barrym ocitl Cordaro, ale ani on se nestal hrdinou. V samotném závěru ještě uháněl do pokutového území Straetman, ale hrdinou zápasu se stal brankář Bossut!

90+3

Konec zápasu.

90+3

V poslední nastavené minutě se Perssons zpoza hranici velkého vápna opřel do padajícího míče a jeho pokus z volejem prolétl dva metry nad břevnem.

90+2

Na druhé straně střílel v pokutovém území Leye, který se opřel do prudké přihrávky. Jeho rána sice Barrymu vypadla, ale domácí brankář svou chybu stačil napravit.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Obrovská šance Lokerenu! Po přihrávce do pokutového území se natahoval střídající Straetman, ale Bossut se mu položil pod nohy a zachránil Waregem!

89

Před Perssonsem se otevřel volný prostor, nicméně střídajícímu útočníkovi zabralo hodně času zpracování a hostující obránce jej stačili připravit o míč.

88

Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Lerager, přichází Naessens.

87

Na druhé straně vyslal Marrone prudký centr do šestnáctky. Na hranici pokutového území ale číhal pozorný Ingason, jež vyhlavičkoval míč do bezpečí.

86

De Ridder se okamžitě zapojil do útočné akce Lokerenu. Střídající fotbalista si však netroufl na průnik do pokutového území a raději roztáhl hru do strany.

85

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází de Sutter, přichází de Ridder.

84

Lareger protančil s míčem až na hranici pokutového území, kde si jej chtěl zaseknout a připravit na pravačku. Jeden z obránců mu však míč přesně načasovaným skluzem ukopl.

83

V samotném závěru utkání se hraje oboustranně otevřený fotbal. Oba týmy chtějí rozhodnout o svém vítězství a ženou se do útoku.

82

Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Cordaro, přichází Vetokele.

81

Neuvěřitelné! Cordaro si zpracoval přihrávku na zadní tyč, zasekl si míč okolo obránce a mohl si vybrat, kam zakončí. Barry výborně vystartoval z brankové čáry a tvrdou střelu vyrazil!

80

De Sutter poslal přízemní centr do pokutového území. Za míčem spěchal střídající Straetman, před kterým na poslední chvíli zasáhl stoper Lepoint.

Sporting Lokeren – SV Zulte Waregem

1:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 46. Skúlason – 32. Hamalainen

Karty:   31. Skúlason (LOK), 33. Bolbat (LOK), 69. Marić (LOK) – 38. Lepoint (WAR), 61. Méité (WAR), 70. De fauw (WAR)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 1:2.

Sporting Lokeren: Barry – Galitsios, Ingason, Marić, Skúlason – Hupperts, Overmeire, Terki – Tičinović (75. Straetman), de Sutter (85. de Ridder), Bolbat (66. Persoons)
Náhradníci: Ansah, Persoons, Verhulst, Mirić, de Ridder, Ňinaj, Straetman

SV Zulte Waregem: Bossut – De fauw, Lepoint, Baudry, Hamalainen – Lerager (88. Naessens), Coopman (73. Marrone), Méité – Cordaro (82. Vetokele), Leye, Kaya
Náhradníci: Bostyn, Marrone, Votokele, Naessens, Dalsgaard, Madu, Oulare

Rozhodca: Geldhof – Monteny, Dhondt