Menu

Futbal

Prípravný zápas

MŠK Žilina – MFK Karviná

1:3

koniec (1:1)

18.01.2017, 11:00 • Pod Dubňom, Žilina • Miroslav Revaj

Výborný úvod v druhom polčase priniesol Karvinej výhru v tomto zápase pomerom 3:1! A mužstvo tak s Karvinou prehralo, onedlho sa začne ešte zápas rezervy MŠK s Karvinou, aj z tohto zápasu Vám prinesieme on-line textový prenos.

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný deň! (12:55:08)

90

Koniec zápasu.

89

Už to zrejme nevyzerá, že by sa domácim podarilo niečo s výsledkom spraviť. V tejto konfrontácii tak zrejme zvíťazí český celok.

88

Rohový kop bez problémov hostia ubránili a získavajú tak loptu na svoje kopačky. Nemajú sa kam ponáhľať a kombinujú na svojej polovičke.

87

Útoky domácich sú čoraz častejšie, Žilina po jednom z nich získava rohový kop. Karviná sa tak už pripravuje na bránenie.

85

Domácim sa darí prenikať aj do vnútra pokutového územia, avšak hostia všetky ich pokusy odvracajú do bezpečia. Do konca zápasu ostáva už len pár minút.

84

Žilina je pri lopte a drží sa aj na útočnej polovičke. Cez dobre organizovanú obranu hostí sa im však nedarí nič zaujímavého vymyslieť.

82

Do konca zápasu však predsa len ešte nejaký ten čas ostáva, ale na dva góly to už zo strany domácich nevyzerá. Karviná cíti šancu na úspech a urobí už zrejme všetko preto, aby zápas dotiahli do víťazného konca.

81

Tento pokus zo strany domácich vyzeral už oveľa nebezpečne, Hlohovského strela len tesne minula priestor brány hostí. Žiline podrazili kolená tie rýchle dva góly v druhom polčase a už potom domáci nedokázali úplne naviazať na výkon z prvého polčasu.

80

Po rýchlom útoku zo strany domácich prišla strela spoza 16-tky, ale s propagačným pokusom nemal brankár hostí žiadne problémy. Do konca zápasu ostáva približne 10 minút.

79

Karviná zatiaľ pohodlne kombinuje na svojej polovičke a nikam sa neponáhľa. Domáci aj naďalej vysoko napádajú rozohrávku, ale hostia si dávajú na chyby pozor.

78

Aj ten napokon rozohral Hlohovský, avšak lopta opäť tesne mína priestor brány hostí. Loptu do hry tak uvedie brankár Karvinej.

77

Hostia opäť faulovali tesne pred svojim pokutovom území a tak domáci majú k dispozícii ďalší nebezpečný priamy kop.

76

Karviná založila ďalší nebezpečný brejk, avšak orbana domácich ho včas zastavila a loptu dostala do bezpečia. Domácim futbalistom sa už začína čas krátiť.

75

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Cociuc, prichádza Václavík.
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Herrera, prichádza Majda.

73

Priamy kop domácich napokon rozohral Hlohovský, avšak jeho priama strela na bránu bola nepresná a brankára Karvinej vôbec nezamestnala.

72

Po ďalšom útoku domácich a po faule na Haskića získavajú domáci priamy kop v nebezpečnej vzdialenosti. Karviná si tak už stavia obranný múr.

71

Až teraz sa podarilo domácim vyslať strelu na bránu hostí, so slabým pokusom však brankár hostí problém nemal a loptu už má vo svojich rukaviciach.

MŠK Žilina – MFK Karviná

1:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 15. Jánošík – 6. Moravec, 50. Bariš, 52. Puchel

Karty:   60. Janečka (KAR)

MŠK Žilina: Volešák(46. Mandous) – Herrera, Kaša, Králik, Holúbek – Cociuc, Diaz, Škvarka – Hlohovský, Haskić, Jánošík

MFK Karviná: Pindroc – Šisler, Puchel, Moravec, Eismann, Bariš, Hošek, Budinský, Dressler, Janečka, Jurčo