Menu

Futbal

Španielsky pohár

Real Madrid – Celta Vigo

1:2

koniec (0:0)

18.01.2017, 21:15 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Štvrťfinále • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.36 8.0 14.3

Veľké prekvapenie v Madride, Celta Vigo vyhrala prvý zápas štvrťfinále a do domácej odvety má veľmi dobrú pozíciu. Real Madrid teda prehral druhý zápas v rade, čo sa mu naposledy stalo v novembri roku 2015 (Sevilla CF a FC Barcelona). Druhý zápas hrajúci sa 25.januára bude ešte veľmi zaujímavý. (23:10:20)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

O tú ale opäť prišli, pretože Sisto si na polovici vypýtal ďalší faul od Moratu a sekundy plynú. Navyše, Marcelo zráža center na roh. Toto už Real nestihne.

90+2

Celta Vigo to dlho zvládala s bravúrou, hlavne Guidetti a Sisto držali loptu v rohu ihriska. Po faule Švéda sa ale domácim ešte možno naskytne príležitosť.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty a Hernández sa po faule Moratu váľa na zemi blízko šestnástky Realu Madrid.

90

Real Madrid si nevie vytvoriť žiadny tlak, Celta drží loptu v strede poľa. Tu sa schyľuje k prekvapeniu.

89

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Wass, prichádza Guidetti.

88

Benzema sa pridal k Marcelovi na ľavej strane, ale namiesto kombinácie sa rozhodol centrovať sám. Na Ronalda to bolo veľmi dlhé, Portugalčan nemal ako zakončovať.

87

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Bongonda, prichádza Sisto.

86

Morata sa snažil z hranice šestnástky poslať loptu vedľa seba, kde bol voľný Ronaldo, ale dvojica hráčov v modrých dresoch mu to nedovolila.

85

Real Madrid má už iba päť minút riadnej hracej doby, aby s výsledkom ešte niečo urobil. Podarí sa mu to, alebo sa Celta Vigo bude tešiť z prekvapivej výhry?

84

Sergio Álvaréz s ďalším zákrokom, teraz si poradil s nie vydareným pokusom Cristiana Ronalda.

83

83. Benzema (REA)

83

Marcelo našiel dlhým centrom až za zadnou žrďou Moratu, ktorý chcel sklepnúť pre Ronalda, lenže v tom zabránil zákrokom Álvarez. Aj tak len prihral presne pre Benzemu, ktorý číhal pred bránou a v nej ležiaci španielsky gólman nebol. Je až nepochopiteľné, ako a prečo prestrelil.

82

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Aspas, prichádza Sergi Goméz.

81

Po ňom hlavičkoval zo skrumáže tiel Varane len tesne vedľa brány. Ronaldo k lopte dobiehala a chcel dorážať, no nestihol to.

80

Zdá sa, že Casemiro sa posunul dozadu k Ramosovi s Varaneom, takže defenzíva bude na tejto trojici. Marcelo bude mať ofenzívnejšie úlohy a rovno sa ich chopil. Jeho prudká strela bola zrazená na roh.

80

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Danilo, prichádza Benzema.

79

Casemiro hľadal pekným pasom krajana Danila nabiehajúceho do pokutového územia, tesne pred ním zmenil smer lopty Johny Castro. Aj do tretice sa ukázal Brazílčan, Marcelo centroval priamo k Álvarezovi.

Real Madrid – Celta Vigo

1:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 69. Marcelo – 64. Aspas, 70. Castro

Karty:   6. Ramos (REA) – 41. Díaz (CVG), 45. Hernández (CVG)

Real Madrid: Casilla – Danilo, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modrič, Casemiro, Kroos – Lucas Vázquez, Ronaldo, Asensio.
Náhradníci: Navas – Nacho, Benzema, Kovačič, Díaz, Morata, Isco.

Celta Vigo: Sergio Álvarez – Hugo Mallo, Cabral, Roncaglia, Johny Castro – Radoga, Díaz – Wass, Hernández, Bongonda – Iago Aspas.
Náhradníci: Blanco – Montás, Guidetti, Sisto, Gómez, Rossi, Pepe Diop.

Rozhodca: Fernández – Cabañero, Canelo.

Odveta: Vigo - Real Madrid 2:2