Menu

Futbal

Prípravný zápas

MŠK Žilina – MFK Karviná

1:3

koniec (1:1)

18.01.2017, 11:00 • Pod Dubňom, Žilina • Miroslav Revaj

Výborný úvod v druhom polčase priniesol Karvinej výhru v tomto zápase pomerom 3:1! A mužstvo tak s Karvinou prehralo, onedlho sa začne ešte zápas rezervy MŠK s Karvinou, aj z tohto zápasu Vám prinesieme on-line textový prenos.

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný deň! (12:55:08)

90

Koniec zápasu.

89

Už to zrejme nevyzerá, že by sa domácim podarilo niečo s výsledkom spraviť. V tejto konfrontácii tak zrejme zvíťazí český celok.

88

Rohový kop bez problémov hostia ubránili a získavajú tak loptu na svoje kopačky. Nemajú sa kam ponáhľať a kombinujú na svojej polovičke.

87

Útoky domácich sú čoraz častejšie, Žilina po jednom z nich získava rohový kop. Karviná sa tak už pripravuje na bránenie.

85

Domácim sa darí prenikať aj do vnútra pokutového územia, avšak hostia všetky ich pokusy odvracajú do bezpečia. Do konca zápasu ostáva už len pár minút.

84

Žilina je pri lopte a drží sa aj na útočnej polovičke. Cez dobre organizovanú obranu hostí sa im však nedarí nič zaujímavého vymyslieť.

82

Do konca zápasu však predsa len ešte nejaký ten čas ostáva, ale na dva góly to už zo strany domácich nevyzerá. Karviná cíti šancu na úspech a urobí už zrejme všetko preto, aby zápas dotiahli do víťazného konca.

81

Tento pokus zo strany domácich vyzeral už oveľa nebezpečne, Hlohovského strela len tesne minula priestor brány hostí. Žiline podrazili kolená tie rýchle dva góly v druhom polčase a už potom domáci nedokázali úplne naviazať na výkon z prvého polčasu.

80

Po rýchlom útoku zo strany domácich prišla strela spoza 16-tky, ale s propagačným pokusom nemal brankár hostí žiadne problémy. Do konca zápasu ostáva približne 10 minút.

79

Karviná zatiaľ pohodlne kombinuje na svojej polovičke a nikam sa neponáhľa. Domáci aj naďalej vysoko napádajú rozohrávku, ale hostia si dávajú na chyby pozor.

78

Aj ten napokon rozohral Hlohovský, avšak lopta opäť tesne mína priestor brány hostí. Loptu do hry tak uvedie brankár Karvinej.

77

Hostia opäť faulovali tesne pred svojim pokutovom území a tak domáci majú k dispozícii ďalší nebezpečný priamy kop.

76

Karviná založila ďalší nebezpečný brejk, avšak orbana domácich ho včas zastavila a loptu dostala do bezpečia. Domácim futbalistom sa už začína čas krátiť.

75

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Cociuc, prichádza Václavík.
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Herrera, prichádza Majda.

73

Priamy kop domácich napokon rozohral Hlohovský, avšak jeho priama strela na bránu bola nepresná a brankára Karvinej vôbec nezamestnala.

72

Po ďalšom útoku domácich a po faule na Haskića získavajú domáci priamy kop v nebezpečnej vzdialenosti. Karviná si tak už stavia obranný múr.

71

Až teraz sa podarilo domácim vyslať strelu na bránu hostí, so slabým pokusom však brankár hostí problém nemal a loptu už má vo svojich rukaviciach.

70

Hostia sú opäť pri lopte, avšak nikam sa nenáhlia a kombinujú na svojej polovičke. Domáci sa snažia napádať rozohrávku, avšak hostia zatiaľ chyby v druhom polčase nerobia.

69

Karvinej sa darí na druhej strane zakladať nebezpečné protiútoky, ako bolo tomu aj teraz. Po centri do pokutového územia sa do zakončenia dostal Jurčo, avšak bránu domácich netrafil.

68

Žilina začína vytvárať tlak na hostí, avšak zatiaľ im to nič neprináša. Hostia sa bránia výborne, cítia šancu na úspech v tomto zápase.

67

Pri lopte sú teraz domáci futbalisti, momentálne sa držia na útočnej polovičke, nedarí sa im však ohroziť bránu Karvinej.

66

Karvinej sa však podarilo založiť rýchly brejk, následne smerovala aj lopta do vnútra pokutového územia, Mandous bol však pri lopte včas a loptu už drží v bezpečí.

65

Rohovému kopu sa domáci napokon ubránili a ihneď vyrážajú do útoku. Domáci budú mať čo robiť, aby stiahli už dvojgolový náskok svojho dnešného súpera.

64

Karviná teraz poriadne pritlačila na domácich futbalistov, po následných centroch si hostia vybojovali rohový kop. Žilina sa tak bude musieť teraz brániť.

63

Lopta je momentálne na kopačkách hostí, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a zakladajú postupný útok na bránu MŠK.

62

Útoky sa v druhom polčase zatiaľ striedajú na oboch stranách, po tom výbornom úvode zo strany Karvinej sme však už veľa zaujímavých situácii nevideli.

61

Futbalisti MŠK Žilina opäť zakladajú jednu útočnú akciu za druhou, túto ich snahu však prerušil ofsajd. Dopredu sa tak teraz môžu dostať hostia z Česka.

60

Žltú kartu dostáva Janečka (MFK Karviná).

59

Žilina založila po zisku lopty rýchlu útočnú akciu, Hlohovský sa prebojoval až do pokutového územia, avšak jeho následný center nenašiel nikoho z jeho spoluhráčov.

58

Domáci sa dostali pred bránu hostí, loptu mal na kopačke Haskić, avšak v dobrej pozícii loptu do siete nedostal!

57

Karviná sa však nebojí aj zaútočiť. Teraz sa jej podarilo založiť nebezpečný brejk, Mandous však včas vybehol zo svojej brány a loptu dostal do bezpečia.

56

Domáci sa s loptou držia v blízkosti brány hostí, avšak ku strelám sa nemôžu dostať. Karviná dnes v Žiline zatiaľ predvádza výbornú defenzívu.

54

Žilina sa postupne dostáva ku svojej hre, ktorú predvádzala aj v prvom polčase. Karviná sa však bráni úspešne a navyše je posilnená vedením o dva góly.

53

Loptu však aj naďalej držia dlhšie domáci futbalisti, ale chyby v obrane im podlomili nohy. Uvidíme, či sa ešte domácim podarí niečo s týmto výsledkom spraviť.

52

52. Erik Puchel (KAR) - 1:3

52

Karviná dala gól!

Obrovská chyba obrany domácich znamená tretí gól v ich sieti! ERIK PUCHEL si nabehol za obranu domácich do pokutového územia a po skvelom centri umiestnil loptu za chrbát domáceho brankára, ktorý si ešte poriadne ani na loptu nesiahol – 1:3!

51

Nový muž v bráne domácich Mandous tak dopadol podobne ako jeho kolega Volešák, pretože aj on inkasoval z prvej strely na bránu. Uvidíme, aký vývoj bude mať zvyšok druhého polčasu.

50

50. Damián Bariš (KAR) - 1:2

50

Karviná dala gól!

Hostia vstúpili do druhého polčasu aktívnou hrou a po svojom druhom rohovom kope sa opäť dostávajú do vedenia o jeden gól! Po odrazenom centri sa lopta dostala na hlavu DAMIÁN BARIŠ a ten s prispením šťastia dostal loptu za bránkovú čiaru – 1:2!

49

Avšak Karviná rýchlo získala loptu na svoje kopačky a po ďalšom útoku získavajú opäť rohový kop.

48

Rohový kop hostí však nič zaujímavého nepriniesol, pri lopte sú tak už domáci futbalisti.

47

Prvú útočnú akciu v druhom polčase však založili hostia, svojou aktivitou Karviná získava prvý rohový kop v druhom polčase.
Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol výkop mali domáci. V bráne domáceho tímu došlo ku zmene, Volešáka nahradil Mandous.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Prvý polčas tohto zápasu sa už naplnil, videli sme v ňom po góle na oboch stranách a tak je stav vyrovnaný 1:1! Aktívnejšie však hrali domáci futbalisti, ale ďalší gól sa im streliť nepodarilo. Hostia toho veľa smerom dopredu nepredviedli, gól im domáci po chybe doslova darovali.

Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas.

45

Prvý polčas sa skončil.

43

Aj Karvinej sa teraz po dlhšej dobe podarilo zaútočiť, avšak akciu prerušil postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd. Žilina sa okamžite vrhá do útoku.

42

Po prebratí lopty domácimi futbalistami sa pred pokutovým územím dostal ku strele Haskić, avšak jeho strela bola nepresná. Loptu do hry tak uvedie brankár hostí.

41

Domáce mužstvo založilo ďalšiu útočnú akciu, po nej prišiel center do pokutového územia hostí, avšak následné slabé hlavičkové zakončenie už domácim nič neprinieslo.

40

Po veľmi dlhej dobe sme mali možnosť sledovať útočnú akciu Karvinej, hostia sa dostali až pred pokutové územie domácich, strela Jurča len tesne minula bránu domácich.

39

V pokutovom území hostí je čoraz veselšie, hostia aj s dávkou poriadneho šťastia dostávajú lopty do bezpečia. Domáci tlak tak pokračuje aj naďalej.

38

Domácim sa podarilo dlhšie obliehať bránu hostí, následne po prihrávke do pokutového územia prišla aj strela v podaní Herreru, avšak obrana hostí loptu zblokovala do bezpečia.

36

Ďalší útok musia domáci zakladať až od svojho brankára. Volešák sa aspoň takto drží v prevádzkovej teplote.

35

Aj naďalej sledujeme podobný obraz hry, Žilina útočí a Karviná sa bráni. Domácim však nie je dopriate streliť gól, Karviná sa tak bráni úspešne.

34

Rohový kop už žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, hostia sa ubránili bez menších problémov.

33

Po peknej útočnej akcii sa domáci dostali do presného zakončenia, brankár hostí Pindroc však výborným zákrokom vyrazil loptu na rohový kop!

32

Karviná sa nasťahovala pred svoju bránu, pretože domáci sa zmocnili lopty a obliehajú bránu Karvinej. Zatiaľ sa však nemôžu dostať ku presnému zakončeniu.

31

Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Hlohovský, avšak jeho strela preletela ponad bránu hostí. Tlak domácich však stále narastá.

30

Aktivita domácich futbalistov prináša rohový kop! Karviná sa tak pripravuje na bránenie tejto štandardnej situácie.

29

Zatiaľ sa však darí hosťom odrážať jeden útok za druhým, domáci futbalisti však aj naďalej predvádzajú hru, ktorá ich zdobila po celú jesennú časť našej najvyššej súťaže.

28

Futbalisti domáceho mužstva sa už zmocnili lopty a zakladajú ďalší útok. Karviná sa tak bude musieť opäť pripraviť na bránenie.

27

Loptu teraz po dlhšom čase majú na svojich kopačkách aj hostia, dostali sa na útočnú polovičku, ale veľa priestoru na kombináciu nemajú.

26

Hlohovský poslal peknú prihrávku do pokutového územia hostí, lopta sa síce dostala ku jeho spoluhráčom, avšak hostia vytlačili následnú kombináciu domácich až do stredu ihriska.

25

Už sa sa prehupli cez prvú polovičku tohto polčasu, stav je vyrovnaný 1:1! Aktívnejší sú však od začiatku zápasu domáci futbalisti, zatiaľ im to však prinieslo len jeden gól.

24

Dlho si však hostia loptu neužili a už ju na svojich kopačkách majú domáci futbalisti. Karviná sa tak sťahuje späť na svoju polovičku.

23

Chybná prihrávka domácich futbalistov v strede poľa a tak sa ku lopte dostávajú hostia. Karviná má tak šancu po dlhej dobe založiť útočnú akciu.

22

Po peknej kombinácii sa spoza 16-tky hostí dostal do zakončenia Diaz, avšak jeho strela tesne minula bránu hostí. Brankár Pindroc už uviedol loptu do hry.

21

Stále sledujeme peknú kombinačnú hru domácich futbalistov, Karviná si však dáva veľký pozor v obrane. Uvidíme, kedy sa domácim futbalistom podarí prekonať obranné hradby svojho súpera.

20

Hosťom sa črtal momentálne ojedinelý útok na bránu domácich, avšak útočník Karvinej si zle pri čiare spracoval loptu a tak ju hostia strácajú.

19

Žilina je opäť pri lopte a robí hosťom veľké problémy. Karviná tak len odkopuje loptu do bezpečia, sledujeme tak ofenzívnu hru domácich futbalistov.

18

Ďalšia pekná útočná akcia domácich futbalistov. Po zachytení lopty prišla presná prihrávka pred bránu hostí, tam stál úplne voľný Diaz, ten však z prvej bránu hostí prestrelil!

17

Aj naďalej máme možnosť sledovať tlak domácich futbalistov, zatiaľ to však hostia zvládajú. Domácim vyrovnávajúci gól určite dodal veľa potrebných síl.

15

15. Lukáš Jánošík (ZIL) - 1:1

15

Žilina dala gól!

Domácim sa teraz zaslúžene podarilo vyrovnať po peknej akcii! Aktívna hra domácich futbalistov prináša prvý gól MŠK, keď domáci zachytili výkop brankára, následne predviedli sériu pekných prihrávok, lopta sa napokon dostala po výbornej prihrávke pred bránu hostí, kde stál LUKÁŠ JÁNOŠÍK a ten už nemal problém ju usmerniť do siete – 1:1!

14

Priamy kop domácich rozohral Hlohovský, jeho pekný center našiel hlavu Haskića, avšak ten bránu minul.

13

Dlho netrvalo a domáci sú opäť pri lopte, po faule budú zahrávať priamy kop v blízkosti pokutového územia Karvinej.

12

Konečne sa aj domácim podarilo ohroziť bránu súpera. Jánošík v pokutovom území dostal loptu, pekne sa zbavil obrancu, avšak jeho následná strela tesne minula bránu Pindroca!

11

Momentálne sledujeme tlak domácich futbalistov, ktorí sa s loptou zdržujú pred bránou hostí, avšak ku strelám sa zatiaľ nedopracovali. V podstate stále platí, že jediná strela na bránu v tomto zápase bola zatiaľ tá gólová.

10

Domáci opäť chybovali vo finálnej fázy a loptu tak získavajú hostia. Karviná to opäť skúšala cez rýchly brejk, momentálne sa však hostia držia v strede poľa.

9

Loptu majú teraz častejšie na svojich kopačkách domáci futbalisti, stále sme však z ich strany neregistrovali žiadnu výraznú šancu.

8

Ani tento útok domácich nič výnimočné nepriniesol, po nepresnej prihrávke lopta skončila za postrannou čiarou. Do hry ju uvedie brankár hostí Pindroc.

7

Domáci futbalisti sa však rýchlo otriasli a momentálne sú smerom dopredu veľmi aktívny. Hostia ich však cez svoje obranné múry nepúšťajú.

6

6. Ján Moravec (KAR) - 0:1

6

Karviná dala gól!

Prvá strela na bránu končí gólom! Domáci futbalisti stratili v strede poľa loptu, hostia tak založili rýchly brejk. Obrana MŠK síce loptu získala, ale po hrubej chybe, keď obranca Žiliny poslal slabú malú domov brankárovi loptu zachytil JÁN MORAVEC a po peknej akcii prekonal domáceho brankára – 0:1!

5

Oba celky sa snažia o útočné akcie, avšak od úvodu zápasu vidíme plno nepresností na oboch stranách. Zatiaľ sme tak veľa šancí nevideli.

4

Domáci teraz trocha pritlačili na svojho dnešného súpera, Karviná však loptu zachytila a okamžite založila rýchly brejk. Obrana MŠK si však s touto situáciou poradila a zakladá ďalší útok na bránu hostí.

3

Holúbek získal loptu a po krásnom prieniku po čiare vysal do pokutového územia hostí center, ten bol však veľmi nepresný a tak nič zaujímavé nepriniesol.

2

Hostia sa pokúsili o rýchly útočnú akciu po ľavej strane, loptu však už na svojich kopačkách majú domáci futbalisti.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, úvodný výkop patril Karvinej, ktorá hrá v tomto zápase v bielych dresoch.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MŠK Žilina: Volešák – Herrera, Kaša, Králik, Holúbek – Cociuc, Diaz, Škvarka – Hlohovský, Haskić, Jánošík

MFK Karviná: Pindroc – Šisler, Puchel, Moravec, Eismann, Bariš, Hošek, Budinský, Dressler, Janečka, Jurčo
Všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos želám pekné dopoludnie! Do začiatku zápasu ostáva už len chvíľa, na hracej ploche sa ešte rozcvičujú obidve mužstvá.

Momentálne ešte nemáme k dispozícii zostavy oboch mužstiev, akonáhle ich získame tak ich zverejníme!

Po úvodnom výkope sa tento prenos začne, želám Vám teda príjemný športový zážitok!
Príjemné dopoludnie všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním!

Príprava na druhú časť futbalových súťaží na Slovensku je už v plnom prúde, v tomto on-line textovom prenose sa zameriame na konfrontáciu medzi slovenským a českým celkom, keď si sily medzi sebou zmerajú MŠK Žilina a MFK Karviná. Zápas sa začína o 11:00!

MŠK Žilina je momentálne lídrom našej najvyššej futbalovej súťaže a najväčším favoritom na zisk majstrovského titulu, keď má pred druhou Podbrezovou náskok 10 bodov.

MFK Karviná je účastníkom najvyššej futbalovej súťaže v Česku, kde je momentálne patrí 7. pozícia.

Po tomto zápase sa odohrá ešte aj stretnutie rezervy MŠK Žiliny, jej súperom bude takisto Karviná.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 11:00.

MŠK Žilina – MFK Karviná

1:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 15. Jánošík – 6. Moravec, 50. Bariš, 52. Puchel

Karty:   60. Janečka (KAR)

MŠK Žilina: Volešák(46. Mandous) – Herrera, Kaša, Králik, Holúbek – Cociuc, Diaz, Škvarka – Hlohovský, Haskić, Jánošík

MFK Karviná: Pindroc – Šisler, Puchel, Moravec, Eismann, Bariš, Hošek, Budinský, Dressler, Janečka, Jurčo