Menu

Futbal

Prípravný zápas

MŠK Žilina B – MFK Karviná

3:0

koniec (3:0)

18.01.2017, 13:21 • Pod Dubňom, Žilina • Miroslav Revaj

Tipsport: 1.58 4.0 4.38

V druhom polčase sme už nič zaujímavého nevideli a tak rezerva MŠK pomstila svojich kolegov a vyhrala tento zápas 3:0!

Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný deň! (15:03:39)

90

Koniec zápasu.

89

V závere zápasu sme sledovali ešte rohový kop hostí, po ktorom prišla aj strela na bránu domácich, ale Leško si poradil bez problémov.

88

Prakticky už len čakáme, kedy bude koniec zápasu, o jeho osude je už dávno rozhodnuté a nič nenasvedčuje tomu, žeby sme sa ešte niečoho zaujímavého dočkali.

86

Ten však opäť nič zaujímavého neponúkol a domáci sa ubránili bez problémov. Karviná sa tak vracia späť na svoju polovičku.

85

Hosťom sa podarilo založiť po dlhšej dobe aj útočnú akciu a uvidíme tak ďalší rohový kop.

84

Lopta momentálne lieta od jedného tímu ku druhému, nič zaujímavého tak dlhšiu dobu nesledujeme.

83

Žilina však pri lopte ešte ostáva, avšak do zakončenia sa dostať nemôže.

82

Rohový kop bez problémov hostia ubránili a loptu dostali do bezpečia.

81

Po ďalšom útočnom ťažení si rohový kop vyskúšajú aj domáci futbalisti. Brankár Ciupa si tak už organizuje svojich spoluhráčov.

80

Domáci sa opäť dostali na dostrel brány svojho dnešného súpera, avšak obrana Karvinej zasiahla včas a do zakončenia domácich nepustila.

79

Hostia teraz navyše vytlačili domácich až na svoju polovičku a tak útok Žiliny zakladá brankár Leško.

78

Žilina sa s loptou presunula na útočnú polovičku, do zakončenia sa však zatiaľ nedostala.

76

Rohový kop napokon nič zaujímavé nepriniesol, domáci sa ubránili bez problémov.

75

Hostia s dostali ku lopte a založili aj útočnú akciu, po zásahu domácej obrany získavajú rohový kop. Žilina sa tak formuje pred svojou bránou.

74

Karviná sa síce oproti prvému polčasu viacej snaží aj smerom dopredu, ale nič zaujímavé im to neprináša. Domáci pohodlne kontrolujú priebeh hry, o osude zápasu je už tak zrejme rozhodnuté.

73

Na druhej strane sa črtal útok domácich futbalistov, ten však skončil ofsajdom.

72

Hostia teraz dlhšie držia loptu na svojich kopačkách, nedarí sa im však nijak výrazne preveriť defenzívu domácich. Aj naďalej tak platí, že druhý polčas je veľmi nudný, diváci si na svoje prišli v tom prvom.

70

Po dlhej lopte za obranu hostí sa do zakončenia hnal jeden z domácich futbalistov, avšak pomohol si faulom a tak rozhodca prerušil útočné ťaženie domácich.

69

Musíme konštatovať, že druhý polčas je zatiaľ nudný. Síce, domáci hrajú aj naďalej aktívnejšie, ale veľa futbalovej krásy nevidíme. Hostia hrajú podobne ako v prvom polčase, teda v podstate sa len bránia.

68

Domácim nevyšiel útok po pravej strane a tak loptu na svoje kopačky získavajú hostia. Nedarí sa im však založiť nebezpečný útok.

67

Pri lopte sú už domáci futbalisti, ktorí kombinujú na svojej polovičke a nikam sa neponáhľajú.

66

Rohový kop žiadne problémy domácim futbalistom nenarobil, obrana dostala loptu do bezpečia.

65

Do útoku sa teraz dostali aj hostia, svojou aktivitou pred bránou Žiliny získavajú rohový kop.

64

Nový muž v bráne hostí si pripísal prvý zákrok, avšak so slabou strelou domáceho útočníka nemal žiadne problémy.

63

Veľmi záživný futbal teraz nesledujeme. Domáci futbalisti sú aj naďalej častejšie pri lopte, ale žiadne výrazné šance nevidíme. Karviná v podstate len bráni svoje územie, do útoku sa dostáva len sporadicky.

61

Sledovali sme pri postrannej čiare hneď niekoľkonásobné striedania. Na domácej strane sa vystriedalo až 5 hráčov, na strane hostí došlo ku zmene v bráne.

60

Pri lopte sú aj naďalej častejšie domáci futbalisti, avšak nikam sa neponáhľajú a kombinujú na svojej polovičke.

59

Teraz sme mali možnosť sledovať aj útok zo strany Karvinej, avšak po nepresných prihrávkach sa tento útok hosťom nevydaril a lopta skončila za postrannou čiarou.

58

Pri lopte sú aj naďalej domáci futbalisti, kombinujú však na svojej polovičke.

57

V tábore hostí došlo ku striedaniu, na ihrisko vybehol Macej.

56

Máme teda možnosť sledovať podobný obraz hry ako tomu bolo aj v prvom polčase. Domáci hrajú veľmi aktívne, hostia sa prakticky len bránia.

55

Žilina však ešte ostala v útoku, prišiel prízemný center z ľavej strany, na poslednú chvíľu sa do strely domáceho hráča hodil obranca Karvinej a tak zabránili nebezpečenstvu.

54

Priamy kop napokon žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, lopta skončila len na dobre postavenom múre hostí.

53

Žilina sa dostala až pred pokutové územie Karvinej a po faule zo strany hostí získava veľmi nebezpečný priamy kop na hranici pokutového územia!

51

Loptu častejšie na kopačkách však majú aj naďalej domáci futbalisti, ktorí kombinujú na útočnej polovičke.

49

Druhý polčas veľa futbalovej krásy neprináša, sme však ešte len v jeho úvode.

48

Sledovali sme peknú útočnú akciu hostí, pred bránou domácich sa ku lopte dostal Nimely, ale nepodarilo sa mu presne zakončiť.

47

V zostave domácich sa v druhom polčase predstaví aj navrátilec Lukáš Čmelík, ktorý naposledy pôsobil v FC Sion ale kvôli zraneniu tam veľa príležitosti nedostal.

46

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Vallo, prichádza Vaclavik.
Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Waleńcik, prichádza Bubala.
Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Michlík, prichádza Čmelík.

46

Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tými sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Prvý polčas bol v jednoznačnej réžii domáceho mužstva, rezerva Žiliny vyhráva po prvom polčase 3:0!

Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas.

45

Prvý polčas sa skončil.

44

V samom závere prvého polčasu sú pri lopte domáci, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a kombinujú na svojej polovičke.

43

Ku koncu prvého polčasu sa ku lopte dostávajú aj hostia, ale smerom dopredu nie sú nebezpečný. Pomaličky sa blíži záver prvého polčasu.

41

Po dlhej dobe bola výraznejšie zamestnaná aj obrana domácich. Karvinej sa podarilo prepracovať sa až do pokutového územia, avšak prihrávky a aj strely dokázala obrana domácich spolu s brankárom Leškom vyriešiť a loptu dostať do bezpečia.

40

Hostia sú momentálne pri lopte, ale držia sa na svojej polovičke. Domáci ich nikam ďalej nepúšťajú.

39

Karviná sa však určite ešte nevzdáva a pokúša sa aj o útočné akcie na domácu bránu. V prvom polčase však zatiaľ domácim funguje aj ofenzíva a aj defenzíva.

38

Tento gól len potvrdil moje slová o tom, že rezerve Žiliny prvý polčas vychádza na výbornú. Potešením pre MŠK môže byť, že v základnej zostave hrá aj veľa mladíkov a hráčov, ktorý môžu byť prísľubom do budúcnosti.

37

MŠK Žilina B dáva gól!
Krásna útočná akcia domácich futbalistov prináša tretí gól v sieti Karvinej! Po presnom centri do pokutového územia sa ku hlavičke dostal MICHAL KLEC a nedal brankárovi Pastornickému žiadnu šancu na úspešný zákrok – 3:0!

35

Hostia teraz založili ojedinelú akciu, domáci si s ňou poradili bez menších problémov a už majú loptu na svojich kopačkách. Karviná sa tak rýchlo vracia späť na svoje územie.

34

Momentálne sa darí domácim futbalistom vysielať jeden útok za druhým na bránu hostí, Karviná však všetky hrozby odvracia. Zatiaľ tak domáca rezerva môže byť s prvým polčasom spokojná.

33

Na pravej strane sa dostal ku lopte Jankauskas, pekne vycvičil obrancu hostí, jeho následná prihrávka však nikoho z jeho spoluhráčov nenašla.

32

Domáci presunuli svoju kombináciu pred svoju bránu, hostia sa ich snažia vysoko napádať, ale domáci futbalisti zatiaľ v tomto zápase chyby nerobia.

30

Sledovali sme peknú útočnú akciu domácich po pravej strane, po chybe obrany hostí sa lopta dostala až tesne pred bránou Karvinej, do zakončenia išli hneď dvaja domáci futbalisti, avšak loptu sa im do brány usmerniť nepodarilo!

29

Lopta smerovala z priameho kopu až do pokutového územia Karvinej, obrana hostí loptu bez problémov upratala do bezpečia.

28

Po peknej kombinácii domácich futbalistov prišiel faul a tak Žilina B získava priamy kop. Nepôjde však o žiadnu vážnu štandardnú situáciu.

27

Aj naďalej sledujeme dobývanie bráni hostí, Karviná však rezerve Žiliny veľa priestoru na kombináciu pred ich bránou neposkytuje.

25

Naďalej tak platí, že častejšie sú pri lopte domáci futbalisti, podobne tomu tak bolo aj v prvom polčase prvého zápasu. Dostali sme sa už za polovičku prvého polčasu, domáci stále vyhrávajú 2:0!

24

Hostia to skúšajú cez rýchle protiútoky, ale tie domácim futbalistom žiadne problémy nerobia. Domáci to zase skúšajú postupnými útokmi, nemajú sa kam ponáhľať.

23

Ospravedlňujeme sa za meškanie, mužstvá nastúpili do zápasu v týchto zostavách:

Úvodné zostavy:

MŠK Žilina B: Leško – Šušolík, Waleńcik, Hancko, Letić – Michlík, Káčer (C), Klec – Jankauskas, Gerebenits, Vallo

MFK Karviná: Pastornický – Holík, Smrž, Lingr, Okleštěk, Galuška, Nimely, Zelený, Plesník, Karčmař, Duda.

22

Karviná si dlho loptu neužila a opäť ju majú na svojich kopačkách domáci futbalisti. Rezerva Žiliny sa však nikam neponáhľa.

21

Rezerva Žiliny sa postupne prepracovala až pred bránu hostí a svojou aktivitou získava rohový kop! Karviná sa tak musí opäť len brániť.

20

Pri lopte sú už futbalisti Žiliny B a postupnou kombináciou zakladajú svoj ďalší útok. Karviná sa tak stiahla na svoju polovičku.

19

Domáci po góle trochu ubrali z tempa a nechávajú hrať svojho dnešného súpera. Karviná sa však ďalej ako za polovičku ihriska nedostáva.

18

Tak zatiaľ to vyzerá, že by rezerva mohla pomstiť svojich kolegov z A tímu. Mladíci hrajú veľmi dobre, sú silný na lopte a zakladajú jeden tok za druhým.

17

MŠK Žilina B dáva gól!
Domáci sa dostávajú do vedenia 2:0! Po peknej útočnej akcii prišiel presný center do pokutového územia hostí, lopta padla na hlavu ROLAND GEREBENITS a ten dáva svoj druhý gól v tomto zápase!

15

Hostia odrazili rýchly tok domácich po pravej strane, avšak rezerva MŠK je opäť pri lopte a zakladá ďalší útok na bránu Karvinej.

14

Avšak, domáci futbalisti začínajú mať opäť loptu častejšie na svojich kopačkách a predvádzajú kombinačný futbal. Zatiaľ sa však nikam neponáhľajú.

13

Lopta je však už na kopačkách domácich, ktorí sa snažia založiť ďalšiu útočnú akciu. Karviná však výborne bráni stred poľa.

12

Tlak domácich futbalistov už postupne upadá, do hry sa už dostávajú aj hostia. Karviná je momentálne pri lopte a drží sa v strede poľa.

11

Domácich futbalistov gól poriadne nakopol a momentálne majú aj naďalej častejšie loptu na svojich kopačkách. Hostia sa tak musia len brániť.

10

MŠK Žilina B dáva gól!
Je tu prvý gól tohto zápasu! Po chybe v obrane hostí sa ku lopte pred bránou dostal ROLAND GEREBENITS a prekonáva brankára hostí – 1:0!

8

Rýchly protiútok sa podarilo teraz založiť Karvinej, avšak nič výnimočného to hosťom neprinieslo.

7

Domáci futbalisti hrajú veľmi aktívne a držia hostí pod tlakom. Zatiaľ sa však ku presnej strele neprepracovali.

5

Pomaličky častejšie ožívajú domáci futbalisti, avšak zatiaľ sme presné zakončenie nevideli ani na jeden strane.

4

Opäť sme sledovali rýchle útoky na oboch stranách, zatiaľ sa však v úvode zápasu oba tímy ešte len hľadajú. Uvidíme, čo nám prinesú ďalšie minúty.

3

Útoky sa od úvodu prvého polčasu striedajú na oboch stranách, zatiaľ sa však o nič zaujímavé nejednalo.

2

Hostia sa na menšiu chvíľu usadili pred bránou domácich, do presného zakončenia sa však nedostali.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Momentálne ešte nemáme k dispozícii základné zostavy oboch mužstiev, akonáhle ich dostaneme tak ich zverejníme!
Zápas medzi A mužstvom MŠK Žilina a MFK Karviná sa skončil prehrou domácich 1:3! Za malú chvíľu sa začne zápas rezervy MŠK s Karvinou. Uvidíme, či sa rezerve podarí napraviť prehru svojich kolegov, alebo opäť zvíťazia hostia z Česka.

Na ihrisku momentálne prebieha rozcvička oboch mužstiev, zápas sa tak presne o 13:00 nezačne, ale určite sa začiatok výrazne nepretiahne.

Po výkope sa začne tento on-line textový prenos, prajem Vám tak už teraz príjemný športový zážitok!
Príjemné dopoludnie všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním!

Príprava na druhú časť futbalových súťaží na Slovensku je už v plnom prúde, v tomto on-line textovom prenose sa zameriame na konfrontáciu medzi slovenským a českým celkom, keď si sily medzi sebou zmerajú MŠK Žilina B a MFK Karviná. Zápas sa začína o 13:00!

Po skončení zápasu A mužstva Žiliny, ktorý sa odohrá o 11:00 sa od 13:00 odohrá ešte zápas rezervy MŠK, aj jej súperom bude Karviná.

MŠK Žilina B je účastníkom druhej najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku a v skupine Zápas jej patrí 7. miesto.

MFK Karviná je účastníkom najvyššej futbalovej súťaže v Česku, kde je momentálne patrí 7. pozícia.

Po tomto zápase sa odohrá ešte aj stretnutie rezervy MŠK Žiliny, jej súperom bude takisto Karviná.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

MŠK Žilina B – MFK Karviná

3:0

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 10. Gerebenits, 17. Gerebenits, 37. Klec

MŠK Žilina B: Leško – Šušolík (62. Lacko), Waleńcik (46. Dybala), Hancko, Letić (62. Majdan) – Michlík (46. Václavik), Káčer (C) (62. Kopas), Klec – Jankauskas (62. Mbah), Gerebenits (62. Majštiník), Vallo (46. Čmelík)

MFK Karviná: Pastornický (62. Ciupa) – Holík, Smrž, Lingr, Okleštěk, Galuška, Nimely, Zelený, Plesník, Karčmař, Duda (58. Macej)