Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Malaga CF

2:1

koniec (2:0)

21.01.2017, 16:15 • 19. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.25 10.1 24.0

Málaga duel v druhom polčase ešte zdramatizovala a Real Madrid sa určite bál o tri body. Juanpi bol ale jediným strelcom a jeho jeden presný zásah nestačil na dva Ramosove z úvodného dejstva. "Biely balet" si teda po dvoch prehrách napravil chuť a aspoň do zajtra zvýšil svoj náskok pred druhou Sevillou na štyri body. (18:08:23)

90+5

Koniec zápasu.

90+5

Ronaldo s Moratom ešte prešli do kontry dvoch na jedného, ale Španiel to celé pokazil a prihrával veľmi zle.

90+4

Hostia ešte niečo vymýšľajú a po pas na krídlo musel Sergio Ramos odkopávať do autu. Vybehol tam aj Navas, lenže zbytočne.

90+3

Po faule v strede poľa prišiel dlhý nákop hostí pred Navasa, ale Real Madrid sa veľmi rýchlo ubránil a dokonca prešiel smerom dopredu, kde bude chcieť zostať.

90+2

Rohový kop sa nepodarilo domácim ani zakončiť, pretože Morata sa previnil ofenzívnym faulom.

90+2

Kroosov center z priameho kopu našiel na prednej žrdi Moratu, ktorý hlavičkoval len tesne vedľa Kameniho brány. Bude to roh.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

V strede poľa prišla chyba a dvaja hosťujúci hráči sa takmer dostali po zisku lopty do kontry. Nakoniec sa píska faul Jonyho na Vazquéza.

89

Kovačič na zemi, Real Madrid bude mať ešte jeden priamy kop, ktorý rozohrá Toni Kroos. Necentroval však do šestnástky, ale prihrával na krídlo.

88

Muňoz skvele zapracoval proti Iscovi vo vlastnej šestnástke. Loptu mu odobral a odkopol do autu.

87

Nebezpečenstvo však po centrovanej lopte neprišlo a snaživý Ronaldo nezamieril presne po ďalšom pase. Navyše sa ocitol v ofsajde. Portugalčan veľmi chce, ale nejde mu to.

86

Isco získal rohový kop, Real Madrid má šancu pridať tretí gól. Je tu aj šanca na hattrick pre Sergia Ramosa.

85

Žltú kartu dostáva Michael Santos (Málaga CF).
Žltú kartu dostáva Lucas Vázquez (Real Madrid CF).

84

Niekoľko tvrdých súbojov v strede poľa bolo pustených, no hlavný arbiter po kontakte Santosa s Nachom siahne do kapsičky.

82

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Álvaro Morata.

81

81. Cristiano Ronaldo (REA)

81

Ronaldova prudká strela z uhlu sa od Kameniho odrazila pred prázdnu bránu, ale Benzema situáciu podbehol a nemohol dorážať.

80

Akcia Realu skončila po veľmi zlom pase Vazquéza. Ramos však aspoň zabrzdil pokus o kontru hostí.

78

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Mateo Kovačić.
Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Adalberto Peñaranda, prichádza Michael Santos.

77

Benzema sa v šestnástke Málagy bil o loptu proti trom protihráčom. Získať sa mu ju nepodarilo, ale následne prišiel faul na Casemira.

76

76. Cristiano Ronaldo (REA)

76

Je až neuveriteľné, čo Ronaldo nedá. Tento kanonier sa proste v roku 2017 trápi a nie je mu súdené. Tvrdou strelou už Kameniho prekonal, mieril do úplne opustenej časti brány, no opečiatkoval tyč!

75

Po rohovom kope domáci nedokázali zahroziť nejako vážnejšie, pretože strelu z diaľky Kameni vyrazil do Ramosa v ofsajde.

74

74. Cristiano Ronaldo (REA), Carlos Kameni (MLG)

74

Kameni stál na hranici šestnástky, kde dostal veľkú-malú domov, lenže lopta mu preskočila nohu. Afričan sa ponáhľal za loptou a stihol ju vyraziť tesne pred bránkovou čiarou. Našiel však len Ronalda, ktorý zoči-voči neuspel.

73

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Juan Pérez Carlos, prichádza Martín Demichelis.

71

"Biely balet" stratil svoju pozíciu lídra na ihrisku, pretože hostia sa postavili na odpor a po ich góle vyrovnali hru.

70

Hráči Realu si posúvajú loptu v strede poľa, snažia sa pridať ďalší gól, ale Málaga bráni v týchto chvíľach veľmi dobre.

68

Ronaldo neprihral na Benzemu, ktorý by mohol ísť sám na brankára, pretože loptu zastavil Carlos. Navyše sa nepíska ani faul na Portugalčana, ktorého jeden z hostí potiahol za dres.

67

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Gonzalo Castro, prichádza Jony.

65

Hosťom sa tentoraz zakončiť nepodarilo, takže Real prešiel do kontry. Lucas Vazquéz však neprepálil hráčov pred sebou a tak sa zrazený pokus odrazil ku Kamenimu.

64

64. Juan Pérez Carlos (MLG)

64

No a takmer to bolo 2:2, pretože Chory Castro sa v podstate sám rútil na Keylora Navasa, Kostaričan jeho strelu k vzdialenejšej žrdi vyrazil na roh.

63

63. Juanpi (MLG) - 2:1

63

Málaga dala gól!
Carlos si zľava krásne hodil loptu cez Varaneho aj Vazquéza do šestnástky, tvrdo vypálil síce len do Navasa, lenže odrazená lopta pristála na kopačke JUANPIHO AŇORA, ktorý rozvlnil sieť.

63

Ďalší Ronaldov ofsajd. Portugalčan dostal loptu na hranicu šestnástky pred Kameniho, do veľkej šanci sa nakoniec nedostal.

62

Rohový kop hostia nedokázali doviesť do nejakej zaujímavej podoby, takže Sergio Ramos odkopol čo najďalej do bezpečia.

61

Center Carlosa mohol narobiť veľké problémy, Keylor Navas však vybehol a vyrazil loptu do bezpečia.

60

Hodina hry za nami, polhodina pred nami. Real Madrid zatiaľ dominuje a má aj pomerne solídny náskok, ale pozor na zadné dvierka si musí dať neustále.

59

Modrič našiel kolmicou v šestnástke Lucasa Vazquéza, ktorý po zemi chcel centrovať na Ronalda či Benzemu, zastavil ho ofsajd.

58

Juanpi hľadal pred šestnástkou Peňarandu, ktorý však do súboja s Ramosom išiel veľmi neskoro a pristúpil kapitánovi Realu nohu.

57

Lucas Vazquéz si nabiehal na hranicu šestnástky, lenže nedokázal loptu pred vracajúcim sa Carlosom získať.

56

Real Madrid pri lopte v strede poľa, kde sa snaží vymyslieť, ako sa dostať k šestnástke protivníka. Hru sa snaží aj upokojiť, aby Málaga náhodou nečakane neudrela.

55

Benzema veľmi zle prihrával na spoluhráčov, takže našiel len Camacha. Následne ju však získal späť do svojho držania.

53

Varane veľmi dobre zapracoval proti Peňarandovi, ktorému loptu okamžite po prihrávke odobral. Modrič následne centroval medzi stopérov, Ronaldo sa k prihrávke nedostal.

52

Cristiano Ronaldo sa ale previnil ofsajdovým postavením, takže z tejto situácie "Biely balet" nevyťažil nič.

51

Rohový kop pre Real Madrid, opäť ho zahrá Toni Kroos a Kameni bude musieť zvýšiť pozornosť.

50

Druhý polčas sa veľmi pomaly dostáva do tempa. Hrá sa zväčša v strede poľa, Real Madrid má loptu o niečo viac na kopačkách.

48

Ronaldo našiel centrom na hranicu malého vápna Benzemu, ktorý ale nemohol zakončovať pre postavenie mimo hry.

47

Jeho problémy vznikli po zrážke hlavami so spoluhráčom a za pomoci lekárov odchádza za postrannú čiaru. Uvidíme, či len na chvíľu, alebo dlhšie.

46

Camacho má už v úvode polčasu zdravotné problémy a ostáva ležať pri striedačkách na Bernábeu. Zdá sa ale, že by to mal rozchodiť.

46

Začal sa druhý polčas.
Real Madrid v úvode zápasu chcel ísť do vedenia, aby sa mu hralo lepšie, ale dlho to nešlo. Málaga navyše trafila tyčku, no Sergio Ramos sa presadil hlavou a následne pridal aj druhý presný zásah, takže domáci sú vo veľmi dobrej pozícii.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

45+1. Mikel Villanueva (MLG)

45+1

Ronaldo sa ocitol s loptou pred posledným obrancom, ale chrbtom k bráne a tak mohol prihrávať do nájazdu pre Vazquéza. To sa nestalo, no Benzema ešte doviezol loptu do šestnástky a po zrazenom centri sa ozvalo brvno.

45+1

Nadstavuje sa 1 minúta.

45

Isco sa s loptou dostal do šestnástky, lenže v nej nedokázal v podstate vymyslieť nič, keďže ju poslať priamo do rukavíc Kameniho.

43

43. Sergio Ramos (REA) - 2:0

43

Real Madrid dal gól!
Kapitán znova udrel po štandardnej situácii. SERGIO RAMOS znova najlepšie zareagoval a tentokrát nohou usmernil loptu pred Kamenim do jeho protipohybu.

41

Nacho pri prieniku narazil do Rosalesa, ktorý mu nastavil nohu celkom evidentne a tento zákrok mohol byť pokojne potrestaný aj žltou kartou. Každopádne to bude priamy kop pre Real.

40

Sergio Ramos takmer strelil aj svoj druhý gól v tomto zápase, lenže po centrovanej lopte do šestnástky mieril tesne vedľa a navyše z ofsajdu.

39

Žltú kartu dostáva Juan Pérez Carlos (Málaga CF).

37

Žltú kartu dostáva Casemiro (Real Madrid CF).

36

36. Sergio Ramos (REA) - 1:0

36

Real Madrid dal gól!
Hlavičkár svetovej extratriedy SERGIO RAMOS len potvrdzuje svoj status. Čuch na góly hlavou potvrdil aj teraz prudkým zakončením pod brvno. Kameni už nemal veľa šancí na záchranu situácie.

35

Casemiro parádne obral o loptu súpera pred vlastnou šestnástkou, Ronaldo ju vyviezol dopredu a po zrazenom centri Vazquéza lopta putovala za bránkovú čiaru na roh. Kameni tomu chcel zabrániť, lenže guľatý nezmysel ho preskočil a takmer spadol do brány. Nakoniec to bude spomínaný rohový kop.

33

Dlhý pas na pravé krídlo nedokázal Lucas Vazquéz zachytiť na hracej ploche a tak sa musí rýchlo vrátiť na svoju pozíciu pravého obrancu.

32

K prvému rohu sa dostali aj futbalisti Realu Madrid, lenže center na prednú tyč našiel brankára Kameniho, ktorý boxuje do bezpečia.

31

Center na zadnú tyč domáci ako keby trochu podcenili a tak hlavičkoval Chory Castro veľmi nebezpečne krížom cez malé vápno tesne vedľa vzdialenejšej žrde.

30

Casemiro loptu odpratal pred Reciom na druhý rohový kop, takže Real Madrid sa ešte neubránil menšiemu tlaku.

29

Málaga vybojovala rohový kop, vôbec prvý v zápase a to môže byť prvý vážnejšia skúška pre novú štvoricu v zadných radoch Realu.

27

Zaujímavé striedanie Isca za Marcela preskupilo defenzívu. Obrannú štvorku teraz tvoria Lucas Vazquéz, Varane, Sergio Ramos a Nacho Fernández.

26

Karim Benzema dostal center zľava na hranicu šestnástky, loptu si posunul a z dobrej pozície pálil tesne vedľa brány.

25

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Isco.

24

Tvrdá strela Lucasa Vazquéza prišla mierne z krídla spred šestnástky a mierila tesne nad zemou k žrdi. Kameni si s ňou dokázal poradiť a vyráža.

23

Marcelo ostal ležať na trávniku a zdá sa, že má nejaké zdravotné problémy. Verme, že to nebude nič vážne. Mimo je totižto Carvajal aj Coentrao.

22

Luka Modrič namiesto strely prihrával na pravé krídlo, odkiaľ prišiel ďalší center hľadajúci Ronalda či Benzemu, lopty sa ujal Kamerunčan v bráne hostí.

21

Keylor Navas zasahovať nemusel, pretože center z ľavého krídla smerom na Peňarandu nešiel ani zďaleka.

20

Domáci si prihrávajú v strede poľa a hľadajú priestor, kadiaľ by dostali loptu cez pozorné dresy modrej farby hráčov Málagy. Sprava to vyskúšal centrom Vazquéz, našiel iba Kameniho.

19

Úsek hry pod kontrolou hostí ukončil Pablo Fornals pokusom spoza šestnástky. Španielsky záložník našiel len pozorného Keylora Navasa.

18

Málaga sa naďalej drží na polovici súpera. V týchto chvíľach je aktívnejšia a snaží sa dostať pred Navasa, čo sa jej ale blokovanými centrami nedarí.

16

16. Gonzalo Castro (MLG)

16

Málaga mohla trestať za nepremenené šance protivníka gólom, ale Chory Castro nemal potrebné šťastie. Veľmi peknou strelou opečiatkoval tyčku!

15

Lucas Vazquéz prešiel po pravom krídle okolo Carlosa a poslal veľmi dobrý center na úplne voľného Benzemu v malom vápne. Útočník Realu sa ale nedokázal oprieť do lopty, keďže mu chýbal asi jeden krok.

14

14. Karim Benzema (REA)

14

Marcelov prudký center zľava hľadal Ronalda, ktorému loptu odkopol Villanueva, ale nakoniec sa aj tak píska ofsajd.

13

Komplikovaná, ale zaujímavá situácia v šestnástke domáceho celku. Peňranda s Castrom tam loptu držali možno ani sami nevedeli ako, nakoniec sa dostala k brankárovi Navasovi.

12

Cristiano Ronaldo sa rútil sám na Kameniho, no vyzeralo to, ako keby svoje zakončenie podcenil, pretože ho poslal presne do miest, kde Kameni spadol a loptu vyrazil.

11

Lucas Vazquéz sa ocitol na krídle, odkiaľ poslal veľmi zaujímavý center smerom na Benzemu medzi dvoch stopérov. Francúz nasmeroval svoju hlavičku do zeme, odkiaľ lopta vyskočila nad bránu.

10

Chory Castro s Carlosom dostali loptu do šestnástky Realu, lenže tam sa veľmi dobre postavil Casemiro a odkopol do bezpečia. Po prechode domácich Ronaldo našiel centor Vazquéza, ktorý loptu vracal do ohňa, lenže Kameni zasiahol.

9

Cristiano Ronaldo vyvinul vysokú rýchlosť, ale ani to mu nepomohlo, aby dobehol dlhý pas na krídlo. Lopta ušla za autovú čiaru.

8

Center Vazquéza sprava sa do šestnástky nedostal, včas ho zrazili hosťujúci obrancovia. Následne neuspel ani Marcelo a chvíľu potom sa píska ofsajd.

6

Ronaldo atakoval váhajúceho Kameniho, ktorý si dával dosť na čas s rozohrávkou, lenže africkému brankárovi loptu nezobral.

5

Ronaldo bol na konci akcie Realu Madrid, pretože hviezdny Portugalčan sa dostal medzi niekoľkých hráčov súpera a o loptu prišiel.

4

Rosalesov center z pravej strany nedokázal narobiť obrane domáceho celku žiadne problémy, takže dopredu zas môže ísť Real.

3

Nacho Fernández sa veľmi dobre vrátil a splnil si svoje defenzívne povinnosti prihrávkou na svojho brankára Keylora Navasa.

2

Zrážka v strede poľa sa neposúdila ako faul, ale následný súboj Fornalsa a Modričom už áno.

1

Real Madrid sa od začiatku snaží vytvárať si šance. Prvá akcia po pravej strane skončila centrom Vazquéza do rukavíc Kameniho.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Real Madrid CF: Navas – Nacho Fernández, Varane, Ramos, Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – L. Vázquez, Benzema, Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Kovačić, Díaz, Asensio, Morata, Isco, Danilo.

Málaga CF: Kameni – Rosales, Muñoz, Villanueva, J. P. Carlos – Camacho, Recio – Juanpi, Fornals, G. Castro – Peñaranda.
Náhradníci: Bojko – Demichelis, Santos, Duda, Keko, Jony, Ontiveros..

Základná zostava Realu Madrid.

Málaga CF

Trinásty celok tabuľky nevyhral už štyri zápasy v rade. Prehra doma s druholigovým tímom Córdoba CF 3:4 ho stál účasť v ďalšom kole Copa del Rey. V lige nestačili na Sevillu, Celtu Vigo a Real Sociedad.

Najlepším strelcom klubu vo všetkých súťažiach je deväťgólový Sandro Ramírez, lenže ten sa zranil a mesiac ho v hre neuvidíme. Nasleduje Uruguajčan Michael Santos.

Do tímu sa vrátil skúsený argentínsky stopér Martín Demichelis, ktorý bol po odchode z Espanyolu voľným hráčom. Na hosťovanie z Watfordu dorazil mladý útočník Adalberto Peñaranda.
Real Madrid CF

Dá sa povedať, že "Biely balet" zažil rozpačitý úvod roku 2017. Fanúšikovia sa sťažovať nemôžu, pretože prišiel postup cez Sevillu v CdR a aj trojbodový zápis s Granadou v lige, lenže práve Sevilla ukončila skvelú šnúru klubu, ktorý neprehral 40 duelov v rade, čím vytvoril nový španielsky rekord. Stalo sa tak v nedeľnom stretnutí. Ronaldo síce otvoril skóre, ale Sergio Ramos si dal pred koncom vlastný gól a Stevan Jovetič štyri dni po príchode do klubu strelou spoza šestnástky rozhodol. Navyše, Celta Vigo zasadila na Bernábeu ďalší tvrdý úder. Vyhrala 2:1.

V lige je Real stále prvý s jedným zápasom k dobru, ale iba jednobodovým náskokom na Sevillu. Najlepším strelcom v tejto súťaži je Cristiano Ronaldo, dal dva góly.

Zidane nemôže počítať s niekoľkými zranenými hráčmi. Najnovšie sa k nim pridal pravý bek Daniel Carvajal.

Keďže máme a január a s ním aj prestupové okno, tak sa pozrime aj na situáciu na prestupovom trhu. Tu je zatiaľ oficiálny len jeden presun. "Zázračný mladík", ktorý zatiaľ v Reale nepresvedčil, Martin Ødegaard, bude osemnásť mesiacov hosťovať v holandskom SC Heerenveen. Navyše, Pepeho dokázal udržať pred ponukami z Čína.

Tím má ale zákaz prestupov, takže smerom do klubu aktívny byť nemôže. Napriek tomu sa dohodol s "novým Ibrahimovičom", Švédom Alexanderom Isakom.

Nominácia Realu Madrid.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:15.

Real Madrid – Malaga CF

2:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 36. Ramos, 43. Ramos – 63. Juanpi

Karty:   37. Casemiro (REA), 85. L. Vázquez (REA) – 39. J. P. Carlos (MLG), 85. Santos (MLG)

Real Madrid: Navas – Nacho Fernández, Varane, Ramos, Marcelo (25. Isco) – Modrić (78. Kovačić), Casemiro, Kroos – L. Vázquez, Benzema (82. Morata), Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Kovačić, Díaz, Asensio, Morata, Isco, Danilo.

Malaga CF: Kameni – Rosales, Muñoz, Villanueva, J. P. Carlos (73. Demichelis) – Camacho, Recio – Juanpi, Fornals, G. Castro (67. Jony) – Peñaranda (78. Santos).
Náhradníci: Bojko – Demichelis, Santos, Duda, Keko, Jony, Ontiveros.