Menu

Hokej

NHL

Boston Bruins – Chicago Blackhawks

0:1

koniec (0:0, 0:0, 0:1)

21.01.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • Tomáš Reiner (@ReinyTom) cz

Tipsport: 1.97 3.84 3.46

59:19

Krátce po odvolání brankáře přišla obrovská šance, střela Bruins z levého kruhu pro vhazování ale skončila zřejmě na tyči! Blackhawks přečkali infarktový moment!

59:15

Tuukka Rask vystartoval na střídačku a Bruins to samozřejmě zkouší při hře bez brankáře!

58:34

58:34 Marián HOSSA - 0:1

58:34

Chicago právě vstřelilo branku!
Vinnie Hinostroza dokázal zkrotit neposedný puk a přiťukl puk do jízdy Tannerovi Kerovi, který nádhernou bekhendovou přihrávkou z úhlu přenesl hru doleva na najíždějícího MARIÁNA HOSSU a slovenský útočník z úhlu zamířil do odkryté části brány! Chicago necelou minutu a půl před koncem prolomilo bezbrankové skóre a vede v TD Garden 1:0! Asistence: Tanner Kero a Vinnie Hinostroza.

55:52

Arťom Anisimov si od modré čáry najel do levého kruhu pro vhazování, odkud krásnou střelou zápěstím mířil pod horní tyč, Tuukka Rask ale předvedl fantastický semafor a puk ukryl v lapačce! Zápas Originální šestky vrcholí.

55:15

David Pastrňák krásně vypálil na levém křídle od mantinelu, Scott Darling se ale překonat opět nenechal, když lapačkou jeho pokus mířící do vzdálenějšího pravého horního rohu vytáhl mimo a připsal si další fantastický zákrok, který podržel svůj tým nad vodou!

53:28

Patrice Bergeron rozdal puk doprava na Franka Vatrana, který z vrcholu pravého kruhu pro vhazování nádhernou střelou s příklepem mířil ke vzdálenější levé tyči, Scott Darling ale jeho pokus pravým betonem skvěle vyrazil!

50:20

50:20 Spektakulární zákrok Darlinga proti střele Spoonera!

50:20

Ryan Spooner se před pár okamžiky vrátil na led z trestné lavice a po krásné diagonální přihrávce z pravého křídla v levém kruhu pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, která mířila pod horní tyč, Scott Darling ale skvěle povyjel z brány a jeho nebezpečný pokus fantasticky zlikvidoval, když ho vyrazil mimo!

48:45

Austin Czarnik na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a mířil dobře na přední tyč, Scott Darling ale jeho pokus skvěle vyrazil levým betonem mimo!

47:49

47:49 Panarin ztroskotal na pravém betonu skvělého Raska!

47:49

Artěmij Panarin nabral na pravém křídle velkou rychlost a z kruhu pro vhazování z úhlu mířil ke vzdálenější levé tyči, Tuukka Rask ale jeho pokus skvěle vyrazil pravým betonem!

47:29

47:29 Brad Marchand ukradl puk a mohl skórovat v oslabení.

47:29

Brad Marchand mohl udeřit v oslabení, Scott Darling ale jeho pokus z pravého kruhu zřejmě hrudí vyrazil!

47:14

Ryan Spooner dostal menší trest za podražení a Blackhawks si po krátké reklamní přestávce zahrají přesilovou hru. Faulovaným hráčem byl Nick Schmaltz.

44:49

44:49 Patrick Kane a bekhendová střela po krásné otočce!

44:49

Patrick Kane na levém křídle rychle zabrzdil a po nádherné otočce v kruhu pro vhazování bekhendem mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Tuukka Rask ale jeho pokus lapačkou dokázal vytáhnout mimo!

42:14

Jonathan Toews se po návratu z trestné lavice ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici a jeho pokus mířil mezi betony Tuukka Raska, brankář Bruins je ale včas sevřel k sobě a připsal si další zákrok!

40:00

Jonathan Toews dostal po zaznění klaksonu dvouminutový trest za hákování. Přesilová hra Blackhawks je tedy u konce a oba týmy budou vstupovat do třetí části ve hře 4 na 4.

39:36

Artěmij Panarin středem ledové plochy zavezl puk do útočného pásma, kde byl po dobrém pokrytí puku zezadu zahákován Davidem Krejčím.

38:58

Duncan Keith napřáhl z vrcholu mezikruží k pěkné táhlé střele, kterou Tuukka Rask levým betonem vyrazil!

37:09

Vyloučený Dominic Moore se vrátil zpět na led a Bruins odvedli v oslabení fantastickou práci, když vítěze Stanley Cupu z roku 2010, 2013 a 2015 nepustili ke střele!

35:09

Dominic Moore dostal těsně před komerční přestávkou trest za sekání a také Chicago si zahraje první přesilovou hru.

34:09

A znovu David Krejčí! Český útočník opět pálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Scott Darling tentokrát jeho střelu mířící ke vzdálenější levé tyči fantasticky vykopl pravým betonem! David Krejčí je při chuti.

33:44

David Krejčí na pravém křídle krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Scott Darling se pořádně zapotil, aby jeho střelu dokázal zřejmě hrudí vyrazit!

32:01

Marián Hossa na pravém křídle nabral rychlost a dobře vypálil od mantinelu, Tuukka Rask ale jeho pokus dobře vyrazil levým betonem do rohu ledové plochy!

27:56

Riley Nash se v blízkosti pravé tyče na opačné straně ledové plochy ocitl ve skvělé šanci, jenže ani nadvakrát nebo natřikrát nedokázal z blízkosti puk propasírovat za záda dobře a bezchybně chytajícího Scotta Darlinga!

27:32

27:32 Rask a jeho levý beton! Tentokrát po průniku Kanea.

27:32

Patrick Kane na levém křídle napřáhl z kruhu pro vhazování ke krásné střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Tuukka Rask ji ale skvěle vyrazil levým betonem a ve druhé třetině si připsal druhý fantastický zákrok! Souboj brankářů pokračuje.

25:25

Torey Krug na levém křídle naznačil prudkou střelu s příklepem a nádhernou diagonální přihrávkou našel v pravém kruhu pro vhazování Ryana Spoonera, který zamíchal s pukem a dobře mířil nad lapačku Scotta Darlinga, jeho pokus ale nakonec skončil těsně nad!

24:45

Před bránou Chicaga vznikl obrovský závar, po kterém fauloval Duncan Keith a dostal dvě minuty za sekání.

24:45

David Pastrňák nabral na pravém křídle rychlost a z blízkosti mířil dobře po ledě ke vzdálenější levé tyči, jenže Scott Darling skvěle zasáhl pravým betonem a jeho pokus vyrazil!

23:41

23:41 Tuukka Rask skvěle zakročil proti střele Seabrooka!

23:41

Brent Seabrook na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné prudké střele, která po ledě mířila ke vzdálenější pravé tyči, Tuukka Rask ji ale skvěle vyrazil levým betonem a vzápětí sledoval, jak jeho dorážka míří po ledě vedle vzdálenější levé tyče!

21:15

Tim Schaller nabral na levém křídle velkou rychlost a v blízkosti pravé tyče rychle vypálil po objetí brány z otočky, Scott Darling ale jeho pokus levým betonem vyrazil a vzápětí si poradil i s dorážkou Davida Krejčího!

18:56

18:56 Ryan Spooner v závěru první třetiny orazítkoval tyč!

18:56

Ryan Spooner na levém křídle naznačil pohledem, že bude přihrávat, a nádhernou střelou zápěstím z téměř nulového úhlu orazítkoval spojnici levé a horní tyče!

17:39

Brandon Carlo od modré čáry nahodil puk na vzdálenější levou tyč a Scott Darling vůbec nic neviděl, přesto ho dokázal reflexivně vyrazit špičkou pravého betonu mimo!

15:19

Brad Marchand na levém křídle napřáhl ke krásné střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Scott Darling ji ale skvěle vyrazil mimo levým betonem!

14:52

Bruins se na pravém křídle ocitli ve dvou slibných šancích, Scott Darling ale obě jejich střely dobře vyrazil!

12:36

12:36 Dominic Moore a jeho šance po rychlém protiútoku.

12:36

Dominic Moore po levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku, který zakončil pěknou střelou s příklepem, kterou mířil mezi betony Scotta Darlinga, brankář Chicaga ale předvedl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!

12:19

Duncan Keith na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a Tuukka Rask s problém jeho pokus vyrazil před sebe! Blackhawks se vzápětí snažili dostat k dorážce marně a brankářovi Bruins pomohli spoluhráči.

07:15

David Pastrňák našel zpětnou přihrávkou zpoza brány Tima Schallera, který se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže orazítkoval pouze pravý beton Scotta Darlinga!

06:41

David Pastrňák ihned po vhazování na levém křídle vypálil bekhendem, Scott Darling ale jeho pokus vyrazil pravým ramenem do rohu ledové plochy!

00:55

00:55 Krásná střela Ryana Hartmana zápěstím skončila na tyči!

00:55

Ryan Hartman se v blízkosti levé tyče ocitl ve velké šanci a krásnou střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horní rohu brány, jeho střela se ale od pravé tyče odrazila zpět do hry!

Boston Bruins – Chicago Blackhawks

0:1

koniec (0:0, 0:0, 0:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 59. Hossa (Kero, Hinostroza)

Boston Bruins: T. Rask (McIntyre) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Morrow, Liles – Marchand, Bergeron (A), Vatrano – Schaller, Krejčí, Pastrňák – Spooner, Riley Nash, Backes (A) – Beleskey, D. Moore, Czarnik.

Chicago Blackhawks: Darling (Crawford) – Keith (A), Hjalmarsson, T. van Riemsdyk, Seabrook (A), Kempný, B. Campbell – Hartman, Toews (C), Pánik – Panarin, Anisimov, P. Kane – Hinostroza, Kero, Hossa – Rasmussen, Schmaltz, Tootoo.

Rozhodca: Chris Rooney, Graham Skilliter. Čároví: Ryan Gibbons, Pierre Racicot

Diváci: 17565

Priebeh zápasu
1. tretina
Po 1. tretine
2. tretina
24:45 CHI 2 Keith, sekanie
35:09 BOS 2 D. Moore, sekanie
39:36 BOS 2 Krejčí, hákovanie
40:00 CHI 2 Toews, hákovanie
Po 2.tretine
3. tretina
47:14 BOS 2 Spooner, podrazenie
58:34 CHI 0:1 Hossa (Kero, Hinostroza)
Koniec