Menu

Hokej

KHL

Amur Chabarovsk – HC Slovan Bratislava

1:2

koniec (0:1, 0:0, 1:1)

24.01.2017, 10:30 • Platinum Arena, Chabarovsk • Milan Vrábeľ

Tipsport: 2.55 3.8 2.45

Máme tu záverečný hvizd, po ktorom sa zo zisku veľmi dôležitých troch bodov raduje opäť Slovan Bratislava, ktorý tak natiahol sériu výhier na fantastických sedem dielikov, kým z posledných trinástich stretnutí prehral len dve! Aj v poslednej tretine zápasu sme videli snahu Chabarovska o minimálne vyrovnanie, ale tentokrát až tak nedokázali zavariť gólmanovi Brustovi. "Belasí" sa tak opäť priblížili k vysnenému play-off a s týmto skonštatovaním sa s vami lúči Milan Vrábeľ a prajem vám príjemný zvyšok dňa. Dovidenia! (12:47:04)

Koniec zápasu.

59:55

Domáci vyhrali veľmi dôležité vhadzovanie a prvá formácia Chabarovsku to točila okolo Brusta. Pozorní hráči Slovana však súpera k zakončeniu nepustili.

59:42

Brána domácich je prázdna a v útoku sú aj hráči Amuru. Pálili, ale Brust puk pokryl. Pokračovať budeme vhadzovaním v útočnom pásme.

58:48

V závere sa dokonca k útoku dostali hostia. Najprv zakončoval Taffe a následne aj Cheechoo. Gól nepridali a tak budeme svedkami poriadne dramatického záveru stretnutia.

57:25

Nezadržateľne sa blíži záverečná časť stretnutia, v ktorej Slovan nečelí veľkému tlaku na vyrovnanie. Hru sa mu podarilo presunúť do stredu ihriska.

56:13

Dnes poriadne aktívny Kapustin opäť zakončil, avšak jeho snaha bola opäť zbytočná, keďže strela skončila mimo troch žrdí.

55:33

Ďalšie z vyhodení puku od domáceho celku. Oslabenie Amuru sa definitívne skončilo a to sa v podstate ani jeho hráči poriadne nezapotili.

54:32

Prvú polovicu presilovky Slovan viac menej premrhal. Zakončiť sa mu nebezpečnejšie nepodarilo a práve naopak bol puk ešte aj teraz vyhodení z útočného pásma.

53:33

Hneď sa dokonca hostia do presilovky aj dostávajú po faule Kapustina. Konkrétne dve minúty dostáva za podrazenie. Takmer sa však na trestnú lavicu ani nedostal po zakončení Musatovata. Metsola bol tentokrát pozorný.

52:07

Hostia dokázali zvládnuť oslabenie bez väčších problémov, čo je určite poriadne dôležitý moment stretnutia.

51:16

Aj počas oslabenia sa hostia nestiahli úplne. K nádejnej strele sa dostal Chichura, ktorého pokus Metsola musel krotiť až na dvakrát.

50:48

Ušenin Vjačeslav sa aj dostal počas presilovky k zakončeniu. Jeho tvrdý pokus pokryl stále istý Brust aj po predchádzajúcom inkasovanom góle.

50:07

Začínajú sa poriadne komplikácie pre slovenského zástupcu. Andrej Štastný je vylúčený za podrazenie, čím si domáci zahrajú presilovsku prvýkrát v stretnutí. Pre Slovan sa začínajú tým pádom obrovské komplikácie. Túto presilovku jednoducho musí prežiť bez inkasovaného gólu.

49:31

49:31 Oleg Li (CHA) - 1:2

49:31

Chabarovsk dal gól!


No a o drámu je práve postarané. Domáci Chabarovsk dokázal znížiť stav stretnutia na 1:2. Do útoku sa dostal Ušenin, ktorého veľmi dobrú príležitosť ešte Brust vychytal, lenže postrážený nebol ani dorážajúci hráč OLEG LI, ktorý nemal najmenší problém poslať puk do brány. Asistencia Vladislav Ushenin.

48:43

Aj po ďalšom vhadzovaní sa k puku dostali hostia, lenže útok založil Amur. K strele sa dostal Zohorna, ale jeho pokus bol zablokovaný obetavým zákrokom obrancu hostí.

48:20

Po vhadzovaní v obrannom pásme predviedol veľkú aktivitu Lušňák, ktorý sa dostal až na druhú stranu klziska. Tam sa mu už nepodarilo presadiť.

Amur Chabarovsk – HC Slovan Bratislava

1:2

koniec (0:1, 0:0, 1:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 50. O. Li (Vl. Ušenin) – 7. Taffe (Sersen, Cheechoo), 43. Vopelka (Rosandić, Švarný)

Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Gorochov, Kondratěv, Kolář, Kamalov, Aťušov, Malevič, Jelesin – Byvalcev, Litovčenko, T. Zohorna – Kuusela, Ramstedt, Kapustin – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, O. Li – Rudenkov, Krysanov, Nazarov.

HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Sersen, Kundrátek, Švarný, Plastino, Starosta, Bačík, Rosandić – M. Hlinka, Taffe, Cheechoo – Musatov, Jeglič, Chipchura – Skalický, Lušňák, Šťastný – Vopelka, Šiška, Petráš – Pätoprstý.

Rozhodca: Vladimir Bukin, Konstantin Olenin – Alexander Nesterov, Alexander Chernyshyov

Diváci: 7000

Priebeh zápasu
1. tretina
06:12 SBA 0:1 Taffe (Sersen, Cheechoo)
12:59 CHA 2 Kamalov, držanie
Po 1. tretine
2. tretina
27:26 CHA 2 Vj. Ušenin, zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku
30:21 CHA 2 Kondratěv, hrubosť
SBA 2 Jeglič, sekanie
Po 2.tretine
3. tretina
42:33 SBA 0:2 Vopelka (Rosandić, Švarný)
45:48 CHA 2 Aťušov, hrubosť
SBA 2 Šiška, hrubosť
49:31 CHA 1:2 O. Li (Vl. Ušenin)
50:07 SBA 2 Šťastný, podrazenie
53:33 CHA 2 Kapustin, podrazenie
Koniec