Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Sporting Gijón – RCD Espanyol Barcelona

1:1

koniec (1:0)

25.04.2017, 19:30 • 34. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Domáci celok nemôže byť po tomto stretnutí spokojný, pretože bol v konečnom dôsledku lepším tímom a siahal na tri body. Ani z niekoľkých šancí však druhý gól nedal a tak sa body delia. Ako muž zápasu by sa dal označiť Burgui. (21:23:36)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Gerard Moreno si hodil loptu okolo Vesgu a spoza šestnástky napriahol, ale jeho pokus práve tento defenzívy záložní Gijónu v páde zastavil.

90+2

Navarro hľadal Melanda v šestnástke Gijónu. Striedajúci hráč loptu nestihol, prvý pri nej bol Cuéllar.

90+1

Dopredu si nabehol už aj Babin a práve on hlavičkoval po centri sprava, nepresne. Následne sa dostal k ďalšiemu zakončeniu a tiež minul priestor troch žrdí.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Na Burguiho smerovala centrovaná lopta sprava. Pri pokuse o spracovanie a následné zakončenie spadol, takže ju stratil.

89

Burgui opäť v akcii a takmer hrdinom okamihu, ale v súboji dvoch bývalých hráčov Realu Madrid neuspel, pretože jeho projektil Diego López vyrazil.

89

Burgui našiel prihrávku v pokutovom území protivníka, no cez Davida Lópeza neprešiel a nebude z toho ani roh.

88

Isma López zastavil prihrávku súpera pred šestnástkou Gijónu, nákopom dopredu však loptu len odovzdal naspäť hráčov Espanyolu.

87

Isma López dostal dosť času na krídle, aby odcentroval, avšak našiel len hráčov súpera. Sporting je už naozaj veľmi tímom a snaží sa získať tri dôležité body, ktoré by ho priblížili k sedemnástemu Leganésu na jediný bod.

86

Douglas dokázal odcentrovať z pravej strany, spoluhráčov už ale presne nenašiel, nakoľko jeho pas bol príliš vysoký a dlhý.

85

Hrá sa v strede poľa, ani jeden z tímov sa teraz nedostáva k šestnástke toho druhého. Viac loptu má domáci Gijón.

83

Vesga si našiel loptu pred šestnástkou súpera. Z prvej po zemi vystrelil a priestor troch žrdí minul len o niekoľko decimetrov.

82

Žltú kartu dostáva Víctor Sánchez (RCD Espanyol Barcelona).

81

Víctor Sánchez dostal pred šestnástkou loptu ideálne proti nohe a tak z prvej vystrelil, no tesne nad bránu brankára Cuéllara.

80

Začalo posledných desať minút riadnej hracej doby. Gijón zvýšil agresivitu, ale stále je všetko otvorené. Uvidíme teda, či sa niektorý z tímov ešte dostane do vedenia.

79

Carmona zahral priamy kop po faule na Burguiho veľmi dobre, ale jeho centrovaný pas na zadnú tyč hostia dostali na roh. Ten však úspechom neskončil.

78

Striedanie v tíme Sporting Gijón: z ihriska odchádza Roberto Canella, prichádza Isma López.

Sporting Gijón – RCD Espanyol Barcelona

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 39. V. Rodríguez – 55. G. Moreno

Karty:   18. V. Rodríguez (GIJ) – 15. Fuego (ESB), 82. V. Sánchez (ESB)

Sporting Gijón: Cuéllar – Douglas, Babin, Meré, Canella (C) (78. Isma López) – Vesga – V. Rodríguez (72. Carmona), S. Álvarez, Cases (68. C. Castro), Burgui – Čop.
Náhradníci: Mariño – Amorebieta, C. Castro, X. Torres, Carmona, Isma López, P. Fernández.

RCD Espanyol Barcelona: Diego López – Navarro, David López, D. Reyes, Aarón – Jurado, V. Sánchez (C), Fuego, Piatti (76. Melendo) – F. Caicedo (46. Baptistão), G. Moreno.
Náhradníci: Roberto – J. A. Reyes, R. Duarte, Baptistão, Diop, Melendo, Roca.