Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Sporting Gijón – RCD Espanyol Barcelona

1:1

koniec (1:0)

25.04.2017, 19:30 • 34. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

89

Burgui opäť v akcii a takmer hrdinom okamihu, ale v súboji dvoch bývalých hráčov Realu Madrid neuspel, pretože jeho projektil Diego López vyrazil.

82

Žltú kartu dostáva Víctor Sánchez (RCD Espanyol Barcelona).

78

Striedanie v tíme Sporting Gijón: z ihriska odchádza Roberto Canella, prichádza Isma López.

76

Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Pablo Piatti, prichádza Oscar Melendo.

72

Striedanie v tíme Sporting Gijón: z ihriska odchádza Víctor Rodríguez, prichádza Carlos Carmona.

68

Striedanie v tíme Sporting Gijón: z ihriska odchádza Nacho Cases, prichádza Carlos Castro.

66

Vesgov krásny pas do šestnástky súpera našiel hlavu Canellu, ktorý loptu posunul na úplne voľného Čopa do malého vápna, lenže ten trestuhodne nedokázal zakončiť, aj keď bol sám pred gólmanom Diegom Lópezom.

62

62. Gerard Moreno (ESB)

62

Jurado poslal krásny center do malého vápna, kde z otočky hlavičkoval presne pod brvno Gerard Moreno, ale nechal vyniknúť Cuéllara a jeho úžasný zákrok.

55

55. Gerard Moreno (ESB) - 1:1

55

Espanyol Barcelona dala gól!
GERARD MORENO vyrovnáva a rozosmutnil teda domáce tribúny. Diego López založil rýchlu kontru, Leo Baptistao si to hodil až k šestnástke, kde poslal kolmicu na Morena, ktorý ešte obišiel Cuéllara a presadil sa.

49

Aarón poslal veľmi prudký center z krídla. Meré ho nadvihol, ale našiel presne nohu Jurada, ktorý spoza malého vápna pálil z voleja tesne vedľa.

46

Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Felipe Caicedo, prichádza Léo Baptistão.

39

39. Víctor Rodríguez (GIJ) - 1:0

39

Tím Gijón práve strelil gól!
Po dlhej príprave VÍCTOR RODRÍGUEZ totálne zaskočil Diega Lópeza, nakoľko jeho strieľaný center netrafil nik z hráčov vo vápne a lopta tak zapadla do siete. Najhoršie však bolo, že Piatti ušiel z múru a preto vlastne lopta prešla.

36

Gerard Moreno dostal pas za obranu, hnal sa do veľkej šance pred Cuéllara, lenže ten skvele vybehol a znemožnil útočníkovi súpera zakončiť.

32

32. Marc Navarro (ESB)

32

Nebezpečný center sprava spadol do úplne voľného priestoru, kde zbiehal Moreno, ale loptu netrafil. Dokázal však prihrať na Aaróna a jeho pas sa posadil na čelo úplne voľného Navarra, ktorý trestuhodne netrafil bránu.

30

30. Duje Čop (GIJ)

30

Veľmi dobrá hlavička Čopa z hranice malého vápna volala po góle. Svoje kvality však predviedol Diego López a pri žrdi zamedzil prvému gólu v stretnutí.

18

Žltú kartu dostáva Víctor Rodríguez (Sporting Gijón).

17

Diego López veľmi dobre čítal hru, loptu vyboxoval a založil akciu Espanyolu. Na jej konci bol po prihrávke Caiceda na hranici šestnástky Navarro, no trestuhodne z prvej minul brány.

15

Žltú kartu dostáva Javi Fuego (RCD Espanyol Barcelona).

13

Sergio Álvaréz dostal čas aj loptu v šestnástke a tvrdým technickým pokusom zakončoval smerom k vzdialenejšej žrdi, lenže Diego López vytiahol skvelý zákrok.

Sporting Gijón – RCD Espanyol Barcelona

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 39. V. Rodríguez – 55. G. Moreno

Karty:   18. V. Rodríguez (GIJ) – 15. Fuego (ESB), 82. V. Sánchez (ESB)

Sporting Gijón: Cuéllar – Douglas, Babin, Meré, Canella (C) (78. Isma López) – Vesga – V. Rodríguez (72. Carmona), S. Álvarez, Cases (68. C. Castro), Burgui – Čop.
Náhradníci: Mariño – Amorebieta, C. Castro, X. Torres, Carmona, Isma López, P. Fernández.

RCD Espanyol Barcelona: Diego López – Navarro, David López, D. Reyes, Aarón – Jurado, V. Sánchez (C), Fuego, Piatti (76. Melendo) – F. Caicedo (46. Baptistão), G. Moreno.
Náhradníci: Roberto – J. A. Reyes, R. Duarte, Baptistão, Diop, Melendo, Roca.