Menu

Futbal

Belgická Jupiler Pro League

Standard Liége – Waasland-Beveren

0:2

koniec (0:0)

25.04.2017, 20:30 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • O Evropskou ligu • Tomáš Kubečka cz

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:26:03)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 10:5.
Je dobojováno! Lokeren nezvládl další domácí duel a Waaslandu podlehl 0:2! Domácí si zkomplikovali situaci ve 27. minutě, kdy viděl Laifis červenou kartu. Následnou penaltu však Gillet kryl. Převaha hostujícího celku se však projevila deset minut po přestávce, kdy se prosadil Moren! Standard se poté herně zvedl, ale snahu domácího celku pokazil Goreux, který po druhé žluté kartě musel taktéž pod sprchy! Hosté svou výhru pečetili dvě minuty před koncem, kdy se trefil Gano!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Fiore ještě fauloval na polovině hrací plochy Coolse, který poněkolikáté v utkání zůstává ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Waasland se navíc stále tlačí do útoku. Domácí fotbalisté už na jakýkoliv bodový zisk zcela rezignovali. Utkání se pouze dohrává.

89

Střídání v týmu KV Red Star Waasland-Beveren: ze hřiště odchází Cerigioni, přichází Ampomah.

88

88. Zinho GANO - 0:2

88

Waasland právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Hosté navyšují své vedení na 2:0! Dhondt si naběhl na centr z levé strany, přiklepl míč pod sebe a ZINHO GANO propálil bezmocného brankáře!

87

A další zakončení hostujícího celku! Tentokrát pálil střídající Dhondt, jehož pokus nártem se neujal a skončil vysoko na tribuně za brankou.

86

Hosté dokonce zahrávali další rohový kop. Na míč si naskočil Gano, jehož hlavička prolétla těsně nad břevnem. Hlavní arbitr si navíc všiml útočného faulu.

85

Jans se po pravé straně prohnal až do pokutového území a poslal prudký přízemní centr. Jeho pobídku ale nedokázal usměrnit mezi tři tyče nikdo ve žlutém.

84

Jenže další akci domácího celku zastavuje ofsajd! Své postavení si na pravém křídle nepohlídal Belfodil. Hosté nasbírají další vteřinky.

83

Standard sice hraje pouze v devíti hráčích, ale domácí fotbalisté srdnatě bojují a tlačí se na polovinu soupeře. Waaslandu by se zdržování nemuselo vyplatit.

82

Domácí zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde však nehlavičkoval nikdo v červeném a Waasland bude vhazovat.

81

Belfodil se v pokutovém území dostal k odraženému balónu, jenže obránci Waaslandu před ním zahustili prostor a nenechali jej vypálit.

80

Střelec jediné branky dnešního duelu Moren si při zpracování míče pomohl rukou a připravil svůj celek o nadějnou možnost. Standard bude rozehrávat.

79

S domácím celkem to už pro zbytek utkání nevypadá vůbec dobře. Své si o tom myslí také příznivci Standardu, kteří dávají najevo svou nespokojenost.

Standard Liége – Waasland-Beveren

0:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 54. Moren, 88. Gano

Karty:   37. Goreux (STA) – 30. de Schutter (WAS), 45+1. Michel (WAS)   78. Goreux (STA)   27. Laifis (STA)

Nepremenená penalta: 29. Michel (WAS), brankár Gillet zneškodnil

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 10:5.

Standard Liége: Gillet – Goreux, Scholz, Luyindama, Fiore – Laifis, Cissé (46. Košanović), Deom (71. Marin) – N´Dongala, Belfodil, Sa (62. Dossevi)
Náhradníci: Bodart, Dossevi, Emond, Marin, Košanović, Cavagnera, Lukčević

Waasland-Beveren: Goblet – Jens, Caufriez, Moren, de Schutter – Cools, Seck, Michel (76. Dhondt) – Cerigioni (89. Ampomah), Gano, Boljević
Náhradníci: Janssens, Buatu, Ndiaye, Dhondt, Ampomah, Borry, Nys

Rozhodca: Lambrechts – de Rocker, Divicenzo