Menu

Futbal

DFB-Pokal

Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt

1:1

koniec po penal. (6:7) (1:1)

25.04.2017, 20:45 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Semifinále • David Panuška cz

Děkuji za pozornost a u druhého semifinále zase nashledanou zítra! (23:34:31)
Je dobojováno! Napínavý penaltový rozstřel nakonec zvládli fotbalisté Eintrachtu Frankfurt, kteří si za měsíc zahrají finále DfB Pokalu! Čeká je Borussie Dortmund anebo Bayern Mnichov? To se dozvíme již zítra.

Konec zápasu.

Rozhodující penalta Branimira Hrgoty!

8. séria 6:7

Obrovská euforie! Branimir Hrgota proměnil penaltu a Frankfurt je prvním berlínským finalistou!

8. séria 6:6

Djibril Sow zahazuje další penaltu, Hrádecký se vyznamenal parádním zákrokem!

7. séria 6:6

Guillermo Varela penaltu neskutečně zahodil, Sommer chytá a my pokračujeme!

7. séria 6:6

Lukas Hrádecký chytá penaltu, neprosazuje se obránce Christensen!

6. séria 6:6

Opět střela k opačné tyčce, branku dává i Seferović!

6. séria 6:5

Další nechytatelná bomba. Nyní se prosazuje střelou do šibenice Jannik Vestergaard!

5. séria 5:5

Marco Russ se postavil k těžké penaltě, ale ani on se nemýlil!

5. séria 5:4

Slovenský Lászlo Bénes se levačkou trefuje nekompromisně pod břevno!

4. séria 4:4

Do stejného místa se trefuje i Marco Fabian. Sommer si sice na míč sáhl, ale nevytěsnil jej ven.

4. séria 4:3

Tobias Strobl se rozeběhl a tvrdou ránou do levé šibenice dává branku!

3. séria 3:3

Úder vrací i hosté, Gačinovič se trefil na opačnou stranu, než šel brankář!

3. séria 3:2

Zatím jsou střelci stoprocentní. André Hahn uspěl střelou doprostřed branky!

2. séria 2:2

Michael Hector vyrovnává, svůj pokus nasměroval k levé tyči z jeho pohledu!

2. séria 2:1

Herrmann proměňuje.

1. séria 1:1

Na druhé straně se trefuje Oczipka, jeho pokus skončil ve středu branky.

1. séria 1:0

K první penaltě se postavil Lars Stindl. Jeho rána skončila v brance, kapitán Borussie mířil do pravé šibenice.

Střílení penalt začíná.
Prodloužení utkání nerozseklo, rozhodne se tedy v penaltovém rozstřelu!

120+1

Druhé prodloužení skončilo.

120

Nepovedlo a přišel tak ojedinělý protiútok Eintrachtu. Branimir Hrgota se dostával přes obránce, doběhl jej ovšem čerstvý Djibril Sow.

119

Domácí aktivní hrou vybojovali rohový kop z pravé strany. V této fázi zápasu je to klíčová situace, povede se domácímu celku rozhodnout?

118

Deniz Aytekin píská další nedovolený zákrok na polovině hřiště. Gladbachští tak pošlou směrem na branku ještě jeden centrovaný míč.

117

Poslední minutky zbývají do konce druhého poločasu a zdaleka to nevypadá, že se v této části zápasu rozhodne. Oba celky se nejspíše spokojily s penaltovým rozstřelem.

116

André Hahn se pokoušel projít do zakončení po pravé straně, ale neprošel přes dvojici hráčů. Na hřišti se nyní po tomto zákroku svíjí obránce Oczipka.

114

Další kombinace domácích na útočné polovině. Borci v bílém jsou ale nejspíše hodně unavení, aktuálně si nedali přesnou přihrávku na dva metry.

113

Domácí fotbalisté jsou sice nadále aktivní a snaží, všemu ovšem chybí finální přihrávku, přesný centr do vápna, nebo prostě něco, co by mohlo být nebezpečné.

112

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Jonas Hofmann, přichází Djibril Sow.

110

Domácí se prodrali do zakončení. Přihrávku z levé strany dostal Lars Stindl, jenž hned zakončoval. Zblokovaný pokus ovšem skončil na rohu.

109

Postupná kombinace domácího celku pokračuje. Dočkáme se nějakého zakončení anebo to fotbalisté Eintrachtu Frankfurt nedopustí?

108

Po rohovém kopu se ke střeleckému pokusu dostal jeden z domácích, střela po zemi se šourala a nakonec skončila v rukavicích připraveného Hrádeckého.

107

Domácí se dožadovali již několikáté penalty. Nico Schulz se vydal do vápna, kde ale upadl hodně teatrálně. Následná střela skončila vedle branky, byla ovšem tečována.

106

Hosté se hned drali dopředu, ale po jejich nákopu byl odpískán ofsajd. Pokračovat se tak bude rozehrou domácích fotbalistů.

106

Začalo druhé prodloužení.
První prodloužení nám branku nenabídlo, Gladbach ale hraje mnohem lépe a je blízko k brance. Povede se jim jí dát již ve druhém prodloužení?

105+3

První prodloužení skončilo.

105+2

Tobias Strobl se pokoušel po pravé straně projít do šestnáctky, obranný zákrok hostujícího hráče mu to ovšem nedovolil. Gladbach bude rozehrávat ještě aut.

105+1

Poprvé v prodloužení zahrozili také hosté. Centrovaný míč z pravé strany ale nenadělal nikomu v bílém žádné vrásky na čele. Bránící hráči míč odvrátili.

105

Domácí se opět dostali do vápna. Centrovaný míč z pravé strany byl ovšem zblokován a skončil nad brankou. Gladbach bude rozehrávat rohový kop.

103

Střelec úvodní branky utkání, Taleb Tawatha se svíjel na hřišti a rozhodčí utkání, Deniz Aytekin jej poslal vystřídat. Na hřiště jde Marco Russ.

102

Domácí celek je jasně lepší a více tlačí. Kombinace domácích byla nyní zakončena pokusem Lászla Bénese, slovenský fotbalista ale mířil vysoko nad branku.

100

Michaelu Hectorovi byl následně odpískán nedovolený zákrok, kterému se on sám zasmál. Jamajský obránce se totiž pronikajícího Hahna ani nedotkl.

99

Timothy Chandler opustil hrací plochu. Lukas Hrádecký následně navrátil míč domácímu celku a v tu dobu se americký obránce vrátil na travnatou plochu.

98

Domácí celek si vybojoval rohový kop, který byl rozehrán z pravé strany. André Hahn se dostal ke střeleckému pokusu, jeho bombu ovšem zablokovala pouze hlava Chandlera. Nepříjemná rána.

96

To mohla být super šance. Jonas Hofmann dostal přihrávku na malé vápno, odkud mohl zakončovat. Místo střely ale přihrával patičkou za sebe, tam ovšem nikdo v bílém nebyl.

95

Domácí postoupili opět do útoku. Lars Stindl centroval z pravé strany do vápna, kde byl ovšem nejvýše brankář Lukas Hrádecký, pokračovat se tak bude jeho výkopem.

94

Nico Schulz si následně naběhl po levé straně až do vápna, odkud centroval na lépe postavené spoluhráče. Nikdo v bílém se ale k hlavičce nedostal.

93

Pronikající Nico Schulz po levé straně byl takticky chycen za dres útočníkem Seferovićem. Gladbach tak bude rozehrávat z poloviny hřiště.

92

Domácí celek načal prodloužení aktivní hrou. Uvidíme, zda to Gladbach dokáže využít také gólově, anebo se dočkáme penaltového rozstřelu.

91

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Ibrahima Traoré, přichází Patrick Herrmann.

91

Začal první poločas prodloužení.
Je to jasné. Druhý poločas byl opatrný a nenabídl žádnou gólovou radost. Čeká nás kratší pauza a po ní uvidíme prodloužení, klasických 2x15 minut. Sledujte nás i nadále!

90+4

Druhý poločas skončil.

90+4

Frankfurtský celek nikam nespěchal a v poslední nastavené minutě kombinoval na vlastní polovině. Následně to ale Fabian zkoušel z pravé strany, Sommer ovšem připraven.

90+3

Nebezpečně zahrál vysokou nohou domácí André Hahn, který za svůj zákrok vidí žlutou kartu a může být rád, že je to právě tato barva.

90+2

Deniz Aytekin odpískal další nedovolený zákrok ve středu travnaté plochy. Probíhá druhá nastavená minuta z celkových čtyř, pak uvidíme prodloužení.

90+1

Hosté se ovšem k ničemu nedostali po centru Marca Fabiana, ani po následném kopu z levé strany. Do útoku míří domácí Mönchengladbach.

90

Hodně tvrdým zákrokem se nyní prezentoval v prvním poločase střídající Nico Schulz. Ten zajel pod nohy Varelovi a vysloužil si žlutou kartu..

89

Pěknou narážečku předvedli hosté, jenž se mohli dostat do dobré útočné akce. Jannik Vestergaard ovšem předvedl dobrý obranný zákrok, za což byl odměněn potleskem.

88

Gladbachu ovšem nevyšel ani jeden z dvou centrů. Ten první byl odhlavičkován, ten druhý skončil v rukavicích připraveného a pozorného Hrádeckého.

87

Domácí celek má ke konci utkání k dispozici parádní standardní situaci z levé strany. Všemu předcházel faul na Ibrahima Traorého.

86

Nico Schulz si naběhl po levé straně do vápna a levačkou zakončoval z dobré pozice. Jeho zakončení ale skončilo jen vysoko nad brankou.

85

Po centru Ibrahima Traorého a hlavičce Andrého Hahna si po delší době sáhl na míč brankář Hrádecký. Finský brankář následně s výkopem nespěchal.

84

Eintracht se dostal s míčem za půlku a vybojoval standardní situaci. Tu budou hosté rozehrávat těsně za půlící čárou, dočkáme se nějaké nebezpečné akce?

83

André Hahn si dnes proti Bastianu Oczipkovi neví rady. Druhý jmenovaný si s domácím dělá, co chce a vypadá to, že Hahn nebude mít německého obránce úplně v lásce.

82

Na hřišti to vypadá na taktický souboj. Ve druhém poločase jsme prakticky neviděli nebezpečnou akci a spíše se čeká na prodloužení, případně penalty.

80

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, přichází Lászlo Bénes.

80

Hodně tvrdě si nyní počínal na útočné polovině Guillermo Valera. Ten zajel skluzem do jednoho z domácích a viděl za tento zákrok žlutou kartu.

79

Snažení hostů bylo ukončeno odpískáním ofsajdu. Pokračovat se tak bude rozehrou domácího celku, který bude chtít utkání ukončit již v základní hrací době.

78

Po snažení Gladbachu se pokouší něco vymyslet také hosté. Vše ale naznačuje tomu, že utkání půjde do nastaveného času. Dojde i na penalty?

76

Michael Hector se na začátku poslední čtvrt hodiny provinil vzdušným faulem ve středu hrací plochy. Pokračovat se tak bude rozehrou Gladbachu.

75

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Haris Seferović.

74

První nebezpečnější akce druhého poločasu! Nico Schulz našel na hranici vápna Larse Stindla, který hned zakončoval. Jeho pokus doprostřed branky ale Hrádecký zneškodnil!

73

Stále vidíme vyrovnaný poločas. Ani jeden celek nechce udělat chybu a jde to na předvedené hře vidět. Hosté ovšem budou posilovat ofenzívu.

72

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Marius Wolf, přichází Guillermo Varela.

71

Borussia-Park právě tleská odchozímu hráči, se kterým to nevypadá vůbec růžově. Snad bude Marius Wolf v pořádku.

70

Stále probíhá ošetřování hostujícího hráče, se kterým to nevypadá vůbec dobře. Na hřišti se dokonce objevily nosítka, a tak budou muset hosté nejspíše nuceně střídat.

68

Průnik domácích fotbalistů byl ukončen hvizdem hlavního sudí. Jannik Vestergaard si počínal nedovoleně, jeden z hostů zůstal ležet na hrací ploše.

67

André Hahn to zkoušel u pravé lajny přes pozorného Oczipku. Německý obránce s polskými kořeny se nenechal obalamutit. Odkop od branky finského brankáře.

66

Pomalým, ale jistým tempem se utkání žene do prodloužení. Oba celky mají na vstřelení rozhodující branky něco málo přes pětadvacet minut.

65

André Hahn se poroučel na hřiště hodně ochotně. Poté, co ležel nějakou dobu na hřišti, tak hosté poslali míč do autu. Německému fotbalistovi to ale žádný z rozhodčích nespapal.

63

Možná jsem to ovšem zakřikl. Frankfurtští okupovali prostor před vápnem, ale k nějakému střeleckému pokusu se nedostali. Nevyšel ani centr z pravé strany.

62

Následně Traorému nevyšla přihrávka přes celou šíři hřiště. Frankfurtu se ale moc do útoku nechce, soudě dle jejich pohybu směrem dopředu.

61

Gladbachu ovšem nevyšla standardní situace, ani následný rohový kop. Ibrahima Traoré tak následně musel hlídat zadní vrátka před napadajícím hostujícím hráčem.

60

Marco Fabian tak dlouho oddaloval rozehrání domácí standardky, až uviděl od rozhodčího žlutou kartu. Nutno podotknout, že hodně zbytečnou.

59

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Omar Mascarell, přichází Marius Wolf.

58

Hostům se nějakou dobu již nepovedlo dostat se na útočnou polovinu. Povede se Gladbachu využít své převahy a dostane se do vedení?

57

Po faulu na domácího Traorého se bude pokračovat rozehrou domácích. Ti jsou na začátku druhého poločasu o něco aktivnějším celkem.

56

Sudí utkání následně viděl nedovolený zákrok Mahmouda Dahouda, který se prezentoval zbytečným útočným zákrokem. Pokračovat se tak bude odkopem od branky Eintrachtu.

55

Borussia-Park se ozval poté, co spadl ve vápně jeden z domácích hráčů. Následoval střelecký pokus jeho spoluhráče, do střely se ale položil bránící hráč.

54

Tobias Strobl v obraně tak dlouho kličkoval, až byl dostihnut napadajícím hráčem. Nemohl tak udělat nic chytřejšího, než si dojít pro faul.

52

Následně se pískal faul na Jonase Hofmanna, proti němu hrál tvrdě obránce Frankfurtu a americký reprezentant, Timothy Chandler.

51

Jeden z domácích fotbalistů se dostal do vápna a byl již v dobré střelecké pozici. Vystřelit se ale neodhodlal, což byla chyba. Bránící hráč jej následně odstínil.

50

Snažení pokračovalo a Marco Fabian se dostal ke střele z levé strany. Jeho ukvapená rána ale skončila přímo ve středu branky Yanna Sommera.

50

Ante Rebić dostával neskutečnou přihrávku za obranu. Srbský fotbalista si míč ve vápně zpracoval, následně se mu ale vystřelit nepovedlo.

49

Tempo hry ve druhém poločase bude o něco pomalejší a opatrnější. Následující branka může být ta, která vše změní a rozhodne.

47

Domácí celek se již chtěl hnát do útoku, ale jeden z hostů zůstal ležet na travnaté ploše. Sportovně tak hráči Gladbachu odehráli míč do autu.

46

Fotbalisté Eintrachtu Frankfurtu hned nakopli míč směrem dopředu. Na levé straně byl ovšem pozorný bránící hráč, hosté budou vhazovat.

46

Začal druhý poločas.
Oba celky se vracejí na travnatou plochu a druhý poločas za pár sekund začne. Dočkáme se postupujícího ve druhém poločase?
První poločas končí za vyrovnaného stavu! Frankfurt byl od začátku aktivnější a již v patnácté minutě se dočkal vedení, prosadil se Taleb Tawatha. Domácím se povedlo vrátit úder až v nastaveném čase prvního poločasu. Po centru Ibrahima Traorého se prosadil Jonas Hofmann. Druhý poločas tak začne od začátku!

45+3

První poločas skončil.

45+2

45+2. Jonas HOFMANN - 1:1

45+2

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
A přecijen je na konci prvního poločasu vyrovnáno! Po centru Traorého z levé strany propadl míč až k JONASU HOFMANNOVI, jenž se levačkou prosadil a vyrovnal na 1:1!

45

Branimir Hrgota ve svém útočném snažení fauloval u rohového praporku Jannika Vestergaarda. Domácí tak budou odkopávat, nastavené budou dvě minuty.

44

Opět hrají ovšem hosté. Eintracht má vhazovat, ale již tak několik sekund neudělali. Pomalu a jistě se začíná na obou stranách projevovat nervozita.

43

43. Rychle založená akce, Jonas Hofmann zamířil těsně vedle branky

43

Yann Sommer zachytil míč a dlouhým nákopem jej poslal dopředu. Jonas Hofmann unikal na Hrádeckého, kterého sice přehodil, míč ale skončil těsně vedle branky!

42

Další standardní situace hostujícího celku. Od pravé lajny bude rozehrávat přímý kop šikovný Mexičan Marco Fabian.

41

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Oscar Wendt, přichází Nico Schulz.

39

Nevyšla ovšem standardní situace, ani následné snažení. Hra tak bude pokračovat vhazováním domácího Gladbachu z levé strany hrací plochy.

38

Aktivnější Eintracht nyní vybojoval standardní situaci z pravé strany. Přímý kop z dobré vzdálenosti bude rozehrávat záložník Marco Fabian.

37

Aktivně hrající Ante Rebić unikal podél levé lajny a o bránícího Elvediho vybojoval vůbec první rohový kop utkání. Budeme svědky nějaké šance?

36

Strobl rozjížděl rychlou akci a hru přenášel na pravou stranu. Tam domácí hru následně uklidnili a počkali na větší podporu. Vidíme tedy kombinační hru v obraně.

35

Dlouho se diskutovalo o vhazováním v blízkosti domácí branky. Nakonec budou vhazovat hosté, například Dahoud ale reklamoval hru loktem od jednoho z hostů.

34

Přihrávka Jannika Vestergaarda za obranu nakonec vykrystalizovala ve střelecký pokus Traorého. Jeho pokus z hranice vápna byl ovšem zblokován a skončil v rukavicích Hrádeckého.

32

A další faul. Oscar Wendt jasně fauloval na polovině hřiště otáčejícího se hostujícího hráče. Švédský obránce již jednu žlutou kartu má a bude si muset dávat pozor.

31

Ta byla ale ukončena dříve, než pořádně začala. Frankfurtu byl totiž odpískán útočný faul ve vápně, odkopávat bude od své branky Yann Sommer.

31

Následně sudí odpískali faul domácímu Stroblovi, jenž byl ve vzdušném souboji moc agresivní proti Fabianovi. Následovat tak bude standardka Eintrachtu.

30

Dlouhý míč hledal na levé straně izraelského záložníka Taleba Tawathu. Ten ale těžký míč nezpracoval, a tak se bude pokračovat vhazováním Gladbachu.

28

Domácí celek zatím nenašel cestu do vápna svého soupeře. Gladbach tak kombinuje i se svým brankářem, jejich hra ale nemá nějakou konstruktivní myšlenku.

27

Po vstřelené brance šlo tempo hry rapidně dolů. V posledních momentech vidíme spíše více faulů a neúspěšných akcí, než povedených kombinací.

26

Ani nyní Gladbachu nevyšel útok, a tak budou vhazovat hosté. Eintracht dnes hraje celkem v klidu, což se o domácím celku moc říct nedá.

25

Domácí borci si počínali nedovoleně na útočné polovině. K míči tak jde Lukas Hrádecký, jenž jej následně pošle směrem na branku svého švýcarského kolegy v brance.

24

Zajímavě se až do vápna dostali hosté. Mezitím jim byl ovšem odpískán ofsajd, za předchozí faul byl dodatečně potrestán domácí obránce Oscar Wendt.

22

Jejich útočné snažení ovšem nebylo úspěšné, a tak budou rozehrávat útočnou akci fotbalisté Eintrachtu. Ti se nejspíše nikam hnát nebudou, aktuálně jsou totiž jednou nohou v Berlíně.

21

A další faul se píská. Gladbach bude rozehrávat z útočné poloviny a jako favorit utkání bude chtít přidat. DfB Pokal je aktuálně jediný pohár, který mohou letos vyhrát.

20

Následný útok domácích byl přerušen poté, co si Lars Stindl počínal nedovoleně. Ten se ale Gaćinoviće pouze dotkl, to rozhodčí posoudil špatně.

19

Domácí Borussia se dostávala po pravé straně do útoku, ten jim ale nevyšel, a tak se bude pokračovat vhazováním hostujícího celku.

18

Hosté jsou neskutečně nebezpeční. Z hranice vápna nyní pálil Ante Rebić, jeho rázný pokus ale letěl jen doprostřed branky a Sommer jej v pohodě chytil.

17

Domácí se hned pokoušeli o odpověď. Dahoud to zkoušel ze střední vzdálenosti, jeho pokus ale Hrádeckému nenadělal velké problémy.

15

15. Taleb TAWATHA - 0:1

15

Frankfurt právě vstřelil branku!
Je to 1:0, Eintracht jde z dalšího útoku do jednobrankového vedení! Timothy Chandler poslal centr z pravé strany do vápna, který možná trochu šťastně propadl až na zadní tyčku, kde se z voleje prosadil TALEB TAWATHA! Jeho pokus se opřel o tyčku a skončil v brance.

14

Po menším faulu ve středu hrací plochy budou rozehrávat fotbalisté Borussie. Ti zatím tahají za kratší konec v tomto utkání, obrátí se karty?

13

Do další povedené akce se prodíral Branimir Hrgota. Švédský útočník se dostal s míčem do vápna, kde si jej ale nešťastně předkopl. Odkopávat se tak bude od branky Sommera.

12

Ze střední vzdálenosti zkoušel na druhé straně štěstí Ibrahima Traoré. Ani jeho pokus nebyl úspěšný, míč skončil jen vysoko nad brankou finského brankáře.

11

Po krásné přihrávce od Fabiana se následně do úniku dostal Ante Rebić. Z hranice vápna zakončoval, jeho pokus k pravé tyči ovšem nebyl přesný.

10

Následoval ovšem faul domácích fotbalistů. Standardní situaci z větší vzdálenosti rozehrál Oczipka, jeho centr ovšem skončil pouze v rukavicích připraveného Sommera.

9

Frankfurtští zachytili rozehrávku Gladbachu a mohli se hnát do dobré šance. Jeden z útočících hráčů si míč ovšem moc předkopl a bylo tak po šanci.

8

Domácí celek se pokouší pomalu a jistě kombinovat. Uvidíme, zda se černobílým povede dostat se také do nějaké zajímavé akce. Stejně, jako se to povedlo Frankfurtu.

7

A další svíjející se fotbalista. Nyní je to hostující Gaćinović, i on ale bude v utkání pokračovat, ačkoliv zákrok na něj nebyl úplně příjemný.

6

Na hřišti se objevil hostující Timothy Chandler. Jeden z jeho spoluhráčů míč raději zakopl a uvidí se, jestli je americký obránce v pořádku. Vypadá, že je.

5

Poprvé se do útoku dostávají také domácí, těm se ale zatím nepovedlo vymyslet nějakou akci, po které by se Borussia-Park rozjásal radostí.

3

Následoval další útok hostů. Marco Fabian dostával skvělou přihrávku před branku, na malém vápně se ale díky obranném zákroku do zakončení nedostal.

2

2. Hosté se mohli již ve druhé minutě prosadit, Fabian ale odkrytou branku netrefil

2

První velká šance utkání! Sommer nejdříve zneškodnil únik jednoho z hostů, následně Marco Fabián zakončoval do odkryté branky. Ani nyní se ale neprosadil!

1

Domácí Gladbach se dostal s míčem hned dopředu, do žádné střelecké pozice se ale nedostal. Odkopávat se bude od branky Lukase Hrádeckého.

1

Utkání právě začalo.
Před startem utkání si oba celky vymění strany a začne se. O výkop se postará domácí celek, jenž nastupuje v bílých dresech.
Krásný úterní večer. Za pět minutek startuje utkání mezi Borussií Mönchengladbach a Eintrachtem Frankfurt. Kdo se dnes bude radovat a zajistí si vstupenku pro berlínské finále?
Úvodní sestavy:

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Vestergaard, Wendt – Traore, Strobl, Dahoud, Hofmann – Hahn, Stindl
Náhradníci: Bénes, Hermann, Kolodziejczak, Korb, Schulz, Sippel, Sow

Eintracht Frankfurt: Hrádecký – Chandler, Abraham, Hector, Oczipka – Gačinovič, Mascerell – Tawatha, Fabian, Rebič – Hrgota
Náhradníci: Linder, Russ, Seferovic, Stendera, Tarashaj, Varela, Wolf.
Příliš zajímavá utkání tyto týmy nenabízejí, z posledních pěti zápasů skončily hned tři bezbrankovou remízou! Přesně tak tomu bylo i v tom posledním, který se hrál v dubnu na stadionu Frankfurtu.
Frankfurt v prvním kole porazil Magdeburg až po penaltách 4:3, o vítězi rozhodla až šestá série. Je třeba rovněž dodat, že Eintracht hrál od sté minuty v deseti. Po penaltách postoupil Frankfurt i ve druhém kole proti Ingolstadtu, tam zápas rovněž dohrával v deseti, avšak už od 88. minuty. Na penalty vyhrál 4:1. Osmifinále s Hannoverem bylo pro Frankfurt mírně šťastným, neboť Borussia vedla 2:1, zdálo se vymalováno, ale Hannover šel v 96. minutě kopat penaltu. Tu však nedal. Čtvrtfinále přisoudilo Frankfurtu neligový Bielefeld. Ten padl v Commerzbank Aréně 1:0 po gólu Bluma.
Mönchengladbach prošel pohárem bez menších potíží, ve všech čtyřech zápasech dostal pouze jeden gól. Tomu tak bylo ve čtvrtfinále s Hamburkem, kde vedl 2:0, ale v 94. minutě se podařilo celku Gisdola snížit. Dále si Borussia poradila s Furthem a Stuttgartem 2:0 a s Drochtersenem 1:0.
Dobrý večer, vítám vás u online přenosu z Německého poháru. Na programu je semifinále, ve kterém změří síly Borussia Mönchengladbach a Eintracht Frankfurt. Zápasem, jehož začátek je naplánován na 20:45, vás provede Radim Sochor.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt

1:1

koniec po penal. (6:7) (1:1)

Späť na online

Góly: 45+2. Hofmann – 15. Tawatha

Karty:   24. Wendt (MNC), 90. Schulz (MNC), 90+3. Hahn (MNC) – 60. Fabian (FRN), 80. Valera (FRN)

Penaltový rozstrel:
1. séria:
1:0   Stindl (MNC)
1:1   Oczipka (FRN)
2. séria:
2:1   Herrmann (MNC)
2:2   Hector (FRN)
3. séria:
3:2   Hahn (MNC)
3:3   Gačinovič (FRN)
4. séria:
4:3   Strobl (MNC)
4:4   Fabian (FRN)
5. séria:
5:4   Bénes (MNC)
5:5   Russ (FRN)
6. séria:
6:5   Vestergaard (MNC)
6:6   Seferović (FRN)
7. séria:
6:6   Christensen (MNC)
6:6   Varela (FRN)
8. séria:
6:6   Sow (MNC)
6:7   Hrgota (FRN)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 18:24.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Vestergaard, Wendt (41. Schulz) – Traoré (91. Herrmann), Strobl, Dahoud (80. Bénes), Hofmann (112. Sow) – Hahn, Stindl
Náhradníci: Bénes, Hermann, Kolodziejczak, Korb, Schulz, Sippel, Sow

Eintracht Frankfurt: Hrádecký – Chandler, Abraham, Hector, Oczipka – Gačinovič, Mascerell (59. Wolf (72. Varela)) – Tawatha (103. Russ), Fabian, Rebič (75. Seferović) – Hrgota
Náhradníci: Linder, Russ, Seferovic, Stendera, Tarashaj, Varela, Wolf