Menu

Futbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Arsenal FC

2:0

koniec (0:0)

30.04.2017, 17:30 • White Hart Lane, London • 35. kolo • Miroslav Kováčik

: 1.95 4.2 4.5

90+1

Prvá minúta nadstaveného času je v znamení posledného striedania dnešného zápasu. Strelec úvodného gólu Dele Alli schádza z ihriska a na jeho miesto prichádza Moussa Sissoko.

88

Kieran Trippier je ďalším hráčom, ktorý opúšťa scénu dnešného zápasu. Na jeho miesto prichádza Kyle Walker, ktorý sa už dostal zo zdravotných problémov.

81

Arsène Wenger posiela na trávnik posledného čerstvého hráča. Je ním rýchly Theo Walcott, ktorý nahradí pomerne málo výrazného Oliviera Girouda.

79

Prvýkrát v zápase strieda aj Mauricio Pochettino. Heung-min Son má pre dnešok odpracované a na záverečných 10-15 minút ho nahradil Moussa Dembélé.

75

Štvrťhodinu pred koncom prichystal Arsène Wenger druhé striedanie. V zápase končí potrestaný obranca Gabriel a na jeho miesto prichádza Héctor Bellerín.

65

Prvé striedanie dnešného derby je realitou. Na trávnik prichádza spomínaný Danny Welbeck a zápas sa končí pre defenzívnejšie ladeného Granita Xhaku.

Tottenham Hotspur – Arsenal FC

2:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 55. Alli, 58. Kane (pen.)

Karty:   72. Kane (TOT) – 70. Gabriel (ARS), 73. Giroud (ARS), 76. Monreal (ARS)

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier (88. Walker), Alderweireld, Vertonghen, Davies – Dier, Wanyama – Eriksen, Alli (90+1. Moussa Sissoko), Son Heung-min (79. Dembélé) – Kane.
Náhradníci: Vorm – Wimmer, Walker, N'Koudou, Moussa Sissoko, Dembélé, V. Janssen.

Arsenal FC: Čech – Gabriel (75. Bellerín), Koscielny, Monreal – Oxlade-Chamberlain, Xhaka (65. Welbeck), Ramsey, Gibbs – Özil, Alexis Sánchez – Giroud (81. Walcott).
Náhradníci: Ospina – Holding, Bellerín, Iwobi, Coquelin, Welbeck, Walcott.

Rozhodca: Michael Oliver