Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

AEK Larnaca – FC Viktoria Plzeň

0:0

koniec (0:0)

24.08.2017, 18:00 • AEK Arena • Play-off • Miroslav Revaj

Tipsport: 2.4 3.4 3.2

Aj v druhom polčase hrali domáci veľmi aktívne, miestami sa však darilo hosťom hru vyrovnávať. Plzeň napokon odolala tlaku Larnacy a aj vďaka výborným zákrokom brankára Hrušky uhrala na cyperskej pôde remízu 0:0 a po víťazstve doma 3:1 postupuje do skupinovej fázy Európskej ligy! Tam sa dostali ešte aj ďalšie dva české celky a to Slavia a Zlín.

Ďakujem Vám za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok večera a úspešný zajtrajší posledný pracovný deň. (19:59:38)

90+6

Koniec zápasu.

90+6

Priamy kop už nič zaujímavého nepriniesol a hlavný rozhodca tohto zápasu ukončuje toto stretnutie!

90+5

Larnaca získava rohový kop! Na dva góly to však už pre domácich stačiť nebude. Rohový kop napokon hostia ubránili, budú ešte čeliť priamemu kopu.

90+4

Ďalší center do pokutového územia hostí, aj táto lopta je však v moci brankára hostí Hrušku. Čas je už proti domácim, zrejme to už hostia ubránia.

90+3

Po rohovom kope sa do zakončenia hlavou dostal Catala, Hruška však nemal ťažkú prácu a tento pokus pohodlne chytá. Domáci prakticky útočia už so všetkým čo majú na ihrisku.

90+2

Aj v nastavenom čase prebieha tlak domáceho tímu a hostia budú čeliť rohovému kopu. Plzeň záver druhého polčasu zvláda a je čoraz bližšie k Európskej lige.

90

Nuž, napokon hlavný rozhodca nastavuje ešte 5 minút! Domáci tak získavajú nejaký ten čas, musia však čo najrýchlejšie skórovať.

89

Čakáme aj na údaj o nastavenom čase, hra sa výrazne neprerušovala ani v druhom polčase a zrejme sa tak nijak extra predlžovať nebude.

88

Teraz sa podarilo zaútočiť aj hosťujúcemu celku, avšak po kombinácii hostí sa lopta dostala iba k brankárovi domácich Pablovi. Larnaca sa pokúša rýchlo zaútočiť.

87

Ďalší výborný zákrok Hrušky! Florian sa dostal do zakončenia, ale brankár hostí mu nedovolil skórovať. Tlak domácich narastá, ale postup hostí sa približuje.

87

Hostia získali v strede poľa priamy kop a s jeho rozohrávkou sa veru Limberský neponáhľal. Vidí za to žltú kartu a následne jeho tím po rozohrávke loptu stráca.

86

Žltú kartu dostáva Limberský (FC Viktoria Plzeň).

85

Napokon sa hosťujúcemu celku podarilo založiť rýchly protiútok a po Zemanovej aktivite zahrávala Plzeň rohový kop. Ten sa však podaril domácim bez problémov ubrániť.

84

Striedanie v tíme AEK Larnaca FC: z ihriska odchádza Tričkovski, prichádza Roushias.

83

Tete sa dostal k strele spoza 16-tky hostí, jeho pokus len tesne minul bránu hostí! Plzeň tak aj naďalej odoláva tlaku svojho dnešného súpera.

82

Pri lopte sú teraz hostia, ktorí sa už snažia hrať o čas. Výsledok hovorí v ich prospech a tak sa Plzeň nemá kam ponáhľať. Domácim sa však už čas rýchlo kráti.

81

Žltú kartu dostáva Petržela (FC Viktoria Plzeň).

80

80.

AEK Larnaca – FC Viktoria Plzeň

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   39. Truyols (LAR) – 26. Bakoš (PLZ), 45. Hrošovský (PLZ), 52. Hruška (PLZ), 53. Zeman (PLZ), 81. Petržela (PLZ), 86. Limberský (PLZ)

AEK Larnaca: Pablo – Truyols, Murillo, Mojsov, Catala (C) – Acorán, Tomàs, Jorge, Tete – Florian, Tričkovski
Náhradníci: Giorgallides – Antoniades, Hevel, Laban, Mytidis, Nélson, Roushias

FC Viktoria Plzeň: Hruška – Řezník, Hubník (C), Hejda, Limberský – Hrošovský, Čermák – Kopic, Kolář, Zeman – Bakoš
Náhradníci: Kozáčik – Hořava, Petržela, Hájek, Havel, Živulič, Řezníček

Rozhodca: Artur Dias – Rui Tavares, Paulo Soares – João Pinheiro (všetci POR)

Prvý zápas: Plzeň - Larnaca 3:1