Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

Fenerbahce SK – FK Vardar Skopje

1:2

koniec (0:0)

24.08.2017, 19:30 • Şükrü Saracoğlu, Istanbul • Play-off • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer)

Tipsport: 1.12 10.3 25.0

Prekvapenie je dokonané! Fenerbahce v zostave so Slovákom Martinom Škrtelom nezvládol ani odvetný zápas a s Európskou ligou sa lúči. Ďalej postupuje macedónsky outsider FK Vardar. (21:25:42)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Hosťom to ešte nestačili a Fenerbahce by radi rozobrali do posledného kúsku. Z vápna teraz zakončoval Kojašević, ale Kameni sa mu obetavo vrhol pod nohy a zabránil tretiemu gólu vo svojej sieti.

90+2

Na strane Vardaru vypukli veľké oslavy, ktoré musel trochu skrotiť aj rozhodca, aby sa mohlo pokračovať v hre a aby sa duel dohral. Fanúšikovia Fenerbahce dávajú svoju nespokojnosť jasne najavo.

90+1

90+1. Gligorov (VDS) - 1:2

90+1

Vardar Skopje dáva gól!
Macedónsky celok spečatil svoj postup. Hostia sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, na keho konci dostal NIKOLA GLIGOROV vo vápne pohodlnú prihrávku, spracoval si ju a pravou nohou umiestnil loptu k pravej žrdi.

90+1

Nadstavovať sa budú štyri minúty.

90

Domáci teraz mierili dopredu popri ľavej postrannej čiare, ale Valbuenovi lopta ušla iba do autu. To potvrdzuje nepohodu, v akej sa Fenerbahce nachádza.

89

Hosťujúci celok drží loptu na svojich kopačkách na útočnej polovici a nikam sa bezhlavo neponáhľa. Vardar už postupne odrátava posledné desiatky sekúnd.

87

Domáci Isla sa dokonca na svojej obrannej polovici dopustil aj faulu, takže hostia rozohrali štandardku priamo do rukavíc Kameniho. Vardar záver duelu zvláda veľmi dobre.

86

Domáci to skúšali popri ľavej postrannej čiare, ale neprešli. Hosťujúca defenzíva robí vynikajúcu prácu, za ktorú si zaslúži pochvalu.

85

Lopta teraz preletela cez šestnástku pred Gačevskim, ale nikto ju nezasiahol. Domáci fanúšikovia pískajú, takýto futbal sa im rozhodne nemôže páčiť.

84

Striedanie v tíme FK Vardar Skopje: z ihriska odchádza Jambul Jigauri, prichádza Damir Kojašević.

83

Vardar mohol vyhrávať! Gólman Kameni najskôr vytesnil Spirovskiho zakončenie z pravej strany, a potom zvládol aj Felipeho strelu z opačnej strany. Hostia predviedli ďalší skvelý únik a k jeho úspešnej realizácii im chýbalo iba málo.

83

Soldado bol pred bránkou súpera a zrazil sa tam s Muslium. Ten sa teatrálne zhodil na zem, ale rozhodcom o nepohlo. Zábery na tribúny medzičasom ukázali, že fanúšikovia Fenerbahce pomaly odchádzajú.

82

Hráči Vardaru odkopávajú jednu loptu za druhou. Hosťom sa teraz darí veľmi dobre, pretože nič nepodceňujú. Výborná defenzívna hra.

81

Začala sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby a dianie na trávniku sa obrátilo. Hostia predviedli ďalšiu nepresnú strelu, a tak Fenerbahce rozohráva za pomoci Kameniho.

80

Tentokrát zakončenie neprišlo bezprostredne po rozohrávke, ale hosťujúci fanúšikovia sa ho aj tak dočkali. Bez prípravy strieľal Barsegjan, no iba do brankára.

Fenerbahce SK – FK Vardar Skopje

1:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 61. Neustädter – 68. Jigauri, 90+1. Gligorov

Karty:   17. Neustädter (FEN), 78. Tufan (FEN)

Fenerbahce SK: Kameni – Isla, Neustädter, Škrtel, Koybasi – Dirar, Tufan, Topal, Valbuena – Potuk, Van Persie
Náhradníci: Demirel – Güctekin, Chahechouhe, Kaldirim, Karakoc, Köse, Soldado

FK Vardar Skopje: Gačevski – Hambardsumjan, Novak, Velkovski, Brdarovski – Nikolov, Spirosvski – Jigauri, Felipe, Blaževski – Barsegjan
Náhradníci: Aleksovski – Demiri, Gligorov, Glišič, Kojaševič, Musliu, Ytalo

Prvý zápas: Vardar - Fenerbahce 2:0