Menu

Futbal

Liga majstrov

Sporting Lisabon – FC Barcelona

0:1

koniec (0:0)

27.09.2017, 20:45 • Estádio José Alvalade, Lisabon (kapacita: 50.466 diváků) • 2 • Skupina D • Róbert Gašpárek

Tipsport: 7.51 4.81 1.45

Zaznel záverečný hvizd hlavného rozhodcu, s ktorým prišiel aj koniec dnešného zápasu. Ten možno označiť ako priemerný. Nebolo to síce žiadne futbalové gala predstavenie, ale ani žiadna nuda. Oba celky nám ponúkli zopár zaujímavých príležitostí. Jediným strelcom sa dnes stal Coates, ktorý si nešťastným spôsobom vsietil vlastný gól, po ktorom Barcelona cestuje domov s plným bodovým ziskom. Domáci sa dnes viac sústredili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažili po rýchlych kontrách. Hostia naopak vsadili na kombinačný štýl hry, čo im napokon prinieslo želané ovocie. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:42:28)
Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 2:5.
Střely mimo: 2:3.
Rohy: 3:4.
Ofsajdy: 3:4.
Fauly: 19:11.

90+4

Koniec zápasu.

90+3

V poslednej minúte nadstaveného času majú loptu pevne pod kontrolou futbalisti Barcelony, ktorí si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok na polovici súpera. Nevyzerá to tak, že by sa domácim dnes podarilo ešte zázračne vyrovnať.

90+2

Žltú kartu dostáva Aleix Vidal (FC Barcelona). Zdržovanie hry.

90+1

Štvrtý rozhodca v druhom dejstve nadstavuje ešte 3 minútky navyše.

90

Na ihrisko vybehol jeden z fanúšikov, ktorý bežal smerom k Messimu. Toho si stihol poriadne ohmatať, kým k nemu pristúpila ochranka a odviedla ho mimo ihriska. Hra po krátkom prerušení pokračuje ďalej.

89

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Luis Suárez, prichádza Aleix Vidal.

88

Paulinho hľadal formou dlhého krosu nabiehajúceho Lionela Messiho. Jeho úmysel však nebol úplne presný, a tak loptu pohodlne zachytil jeden z obrancov.

87

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergi Roberto, prichádza André Gomes.

86

86. Paulinho (BAR), Rui Patrício (SPL)

86

Po obrovskej chybe brániaceho hráča sa hostia dostali do prečíslenia štyria na jedného. Ako posledný bol pri lopte Paulinho, ktorý sa ocitol nikým nestrážený zoči-voči gólmanovi. Toho však nedokázal prekonať. Skvelý zákrok domáceho gólmana!

85

Luis Suárez sa individuálnym spôsobom snažil prejsť po ľavej strane bližšie k vápnu súpera, ale tam skvelo zapracoval jeden z brániacich hráčov, ktorý loptu poslal za postrannú čiaru. FC Barcelona bude vhadzovať.

84

Blíži sa záver stretnutia a sú to práve hostia, kto má hru pevne pod kontrolou. Je vidieť, že si hostia svoju dominanciu veľmi užívajú.

83

Slabučký pokus! Paulinho vystrelil z diaľky, ale dopadlo to asi rovnako, ako keby strieľal so zaviazanými očami. Lopta putovala na tribúnu. Nabudúce by mal dvakrát merať a raz strihať.

82

Lionel Messi posiela dopredu spoluhráča prudkou loptou za obranu, ktorý číhal na ofsajdovej línii. Jeden z obrancov úmysel prečítal a loptu odkopol.

81

Loptu majú pod kontrolou hostia, ktorí kombinujú na vlastnej polovici ihriska, vďaka čomu zbierajú cenné sekundy vo svoj prospech.

80

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Andrés Iniesta, prichádza Paulinho.

79

Domáci futbalisti sa na dlhšiu dobu usadili na polovici súpera, ale je pravda, že defenzíva Barcelony dnes funguje na výbornú a domácim ponúka len minimum priestoru na hracej ploche.

Sporting Lisabon – FC Barcelona

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 49. Coates (vla.)

Karty:   6. G. Martins (SPL), 27. Coentrão (SPL), 40. Doumbia (SPL), 48. Acuňa (SPL), 53. Piccini (SPL), 59. Coates (SPL) – 69. Semedo (BAR), 90+2. Aleix Vidal (BAR)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 19:11.

Sporting Lisabon: Patrício (C) – Piccini, Coates, Mathieu, Coentrão (74. J. Silva) – W. Carvalho, Battaglia – G. Martins, B. Fernandes, Acuňa (73. B. César) – Doumbia (44. Dost).
Náhradníci: Salin – J. Silva, Alan Ruiz, B. César, Petrović, Dost, Figueiredo.

FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitić, Busquets, Roberto (87. A. Gomes) – Messi, L. Suárez (89. Aleix Vidal), Iniesta (C) (80. Paulinho).
Náhradníci: Cillessen – Denis Suárez, Mascherano, Paulinho, Digne, A. Gomes, Aleix Vidal.

Rozhodca: Ovidiu Haţegan. Asistenti: Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe. Čtvrtý rozhodčí: Radu Ghinguleac. Brankoví rozhodčí: István Kovács, Sebastian Colţescu