Menu

Futbal

Liga národov UEFA - Liga A

Anglicko – Španielsko

1:2

koniec (1:2)

08.09.2018, 20:45 • Wembley Stadium, Londýn • 1 • Skupina 4 • Miroslav Kováčik

Tipsport: 2.68 3.05 2.9

90+4

Posledné striedanie dnešného zápasu. Gareth Southgate ešte posiela čerstvé sily do útoku v podobe Dannyho Welbecka. Naopak, na lavičku náhradníkov smeruje unavený Marcus Rashford.

87

Avizované španielske striedanie je v tejto chvíli realitou. Marcos Alonso má pre dnešok odpracované a na záverečné minúty ho nahradí Iñigo Martínez. Hosťujúci tréner si tak vyčerpal všetky možnosti striedania.

80

Druhé striedanie španielskeho tímu v dnešnom dueli. Na lavičku náhradníkov môže spokojne odísť Thiago Alcântara, keďže sa podieľal zatiaľ na víťaznom góle Rodriga. Na jeho miesto prichádza Sergi Roberto.

68

Prvé striedanie aj na strane hostí. Luis Enrique posiela na trávnik mladého hráča bieleho baletu Marca Asensia. Naopak, na lavičku náhradníkov už smeruje spoluhráč Stanislava Lobotku zo Celty Vigo – Iago Aspas.

64

Gareth Southgate pripravil druhé striedanie v dnešnom dueli. Tentokrát našťastie nie je vynúteného charakteru. Na ihrisko smeruje Eric Dier výmenou za stredopoliara Jordana Hendersona.

53

Luka Shawa na nosidlách odnášajú z hracej plochy. Verme, že bude čo najskôr v poriadku a uvidíme ho v ostrých zápasoch Premier League. Na jeho miesto nastupuje avizovaný Danny Rose.

Anglicko – Španielsko

1:2

koniec (1:2)

Späť na online

Góly: 11. Rashford – 13. Saúl Ñíguez, 32. Rodrigo

Karty:   18. Henderson (ENG), 42. Shaw (ENG), 66. Stones (ENG), 90+4. Rose (ENG) – 83. Carvajal (ESP)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:9.

Anglicko: Pickford – Maguire, Stones, Joe. Gomez – Trippier, Henderson (64. Dier), Alli, Lingard, Shaw (53. Rose) – Kane (C), Rashford (90+4. Welbeck).
Náhradníci: Bettinelli, Butland, A. McCarthy – Alexander-Arnold, Delph, Dier, Loftus-Cheek, Rose, Tarkowski, Walker, Welbeck.

Španielsko: de Gea – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Alonso (87. I. Martínez) – Th. Alcântara (80. Roberto), Busquets, Saúl Ñíguez – Rodrigo, Aspas (68. Asensio), Isco.
Náhradníci: Arrizabalaga, Pau López – Albiol, Asensio, Azpilicueta, D. Ceballos, Suso, Gayá, Rodri, I. Martínez, Morata, Roberto.

Rozhodca: Danny Makkelie – Mario Diks, Hessel Steegstra (všetci Holandsko)