Menu

Futbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Newcastle United

4:0

koniec (1:0)

26.12.2018, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • 19. kolo • Miroslav Kováčik

Tipsport: 1.15 8.56 21.4

82

Posledné striedanie domáceho tímu. Andrew Robertson si dnes plnú minúťaž nepripíše, pretože necelých desať minút pred koncom prichádza jeho miesto uzdravený Nathaniel Clyne.

80

Po treťom inkasovanom góle strieda Rafael Benítez. Na ihrisko sa dostáva Jacob Murphy, výmenou za Matta Ritchieho. Ten predviedol dobrý výkon najmä v úvodnom dejstve.

73

Rafael Benítez posiela na trávnik prvého čerstvého hráča. Je ním Sean Longstaff, pre ktorého je to debut v najvyššej anglickej súťaži. Naopak, dnešné stretnutie sa končí pre Kenedyho.

69

Druhé striedanie Liverpoolu. V zápase končí Roberto Firmino, ktorý mal pred chvíľou dobrú streleckú príležitosť. Na jeho miesto prichádza Daniel Sturridge, ktorý Newcastle strelil v kariére už sedem gólov.

62

Prvé striedanie na strane Liverpoolu. Po hodine hry končí Georginio Wijnaldum, ktorého si zrejme Jürgen Klopp chce pošetriť do ďalšieho priebehu sezóny. Nahradzuje ho zlepšujúci sa Fabinho.

Liverpool FC – Newcastle United

4:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 11. Lovren, 48. M. Salah (pen.), 79. Shaqiri, 85. Fabinho

Držení míče: 75 % : 25 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:9.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Lovren, V. van Dijk, Robertson (82. Clyne) – Henderson (C), Wijnaldum (62. Fabinho), Shaqiri – M. Salah, Firmino (69. Sturridge), Mané.
Náhradníci: Mignolet – Clyne, Fabinho, Keïta, Lallana, Sturridge, Origi.

Newcastle United: Dúbravka – Yedlin, Lascelles (C), F. Fernández, P. Dummett – Ritchie (80. Jacob Murphy), Hayden, Diamé, Kenedy (73. Longstaff) – Muto – Joselu.
Náhradníci: Woodman – Manquillo, Longstaff, Jacob Murphy, Ayoze Pérez, Rondón, Schär.

Rozhodca: Graham Scott – Eddie Smart, Marc Perry – Lee Mason