Menu

Futbal

Anglická Premier League

Leicester City – Aston Villa FC

4:0

koniec (1:0)

09.03.2020, 21:00 • King Power Stadium, Leicester • 29. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.55 4.46 6.25

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:00:49)
Držanie lopty: 65 % : 35 %.
Strely na bránu: 7:1.
Strely mimo: 7:3.
Rohy: 9:0.
Ofsajdy: 3:2.
Fauly: 15:12.
Leicester ovládol druhý polčas a zaslúžene vyhral dnešný zápas výrazným rozdielom. Druhý gól však strelil po veľmi spornej penalte, nariadenej za ruku Mingsa vo vlastnej šestnástke. Tú premenil Jamie Vardy, ktorý sa presadil v Premier League po takmer troch mesiacoch. Vardy potom svojim druhým gólom v zápase hostí definitívne zlomil a posledný klinec do rakvy Aston Villy v dnešnom zápase zatĺkol Harvey Barnes. Leicester tak po štyroch zápasoch bez výhry konečne zvíťazil a na treťom mieste tabuľky má päťbodový náskok pred štvrtou Chelsea. Aston Villa prehrala štvrtýkrát za sebou a je na predposlednom 19. mieste. Na 17. Watford stráca dva body, má však jeden zápas k dobru.

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Barnesovu prihrávku na os ihriska posunul na ľavú stranu šestnástky Tielemans pätičkou na Albrightona, ktorý však zo skvelej streleckej pozície prestrelil Reinovu bránu.

90+2

Domáci však stále nemajú dosť. Justin sa dral na útočnú polovicu po ľavej strane a až pred šestnástkou Aston Villy mu odkopol Guilbert loptu do autu.

90+1

Barnes zaviezol po ľavej strane loptu k šestnástke Aston Villy, kde ju preniesol na opačnú stranu. Albrightonovi sa však center nevydaril a jeho nákop skončil až za bránkovou čiarou.

90

Nadstavený čas sú tri minúty.

89

Reinov nákop na útočnú polovicu domáci odvrátili do stredu poľa. Následný pas Mingsa na Davisa zase letel do ofsajdu.

88

Justin si nabehol na Maddisonovu prihrávku za obranu na ľavé krídlo, vybiehal však z ofsajdového postavenia. Hostia už tiež viacmenej rezignovali a s rozohrávkou sa vôbec neponáhľajú.

87

Domáci naďalej tlačia hostí do obrany. Maddison po Tielemansovom autovom vhadzovaní vystrelil z voleja, i on však namieril vysoko nad Reinovu bránu.

86

Tielemans napriahol k strele zo strednej vzdialenosti, tvrdou ranou ale poslal loptu na tribúnu za Reinovou bránou.

85

85. Harvey Barnes (LEC) - 4:0

85

Leicester City dáva gól!
Domáci už menia zápas na svoju exhibíciu! Tielemans vysunul kolmicou na pravé krídlo do nábehu Albrightona, ktorý prihral do šestnástky na HARVEYHO BARNESA a ten presnou strelou k bližšej tyči z prvej nedal Reinovi žiadnu šancu.

83

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Wilfred Ndidi, prichádza Nampalys Mendy.

83

Maddisonov center z rohu tentokrát doletel na Evansa, ktorému sa ale hlavička nevydarila. Ndidimu potom pri pokuse o strelu z otočky odkopli obrancovia hostí loptu do autu.

82

Sám Maddison nakopol loptu od rohovej zástavky na zadnú tyč, kde ju jeden z hráčov Aston Villy odhlavičkoval na ďalší rohový kop.

81

Domáci už si zápas užívajú. Maddison sa dostal k odrazenej lopte po sklze Mingsa a vystrelil, jeho ranu ale zrazil Engels na rohový kop.

Leicester City – Aston Villa FC

4:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 40. H. Barnes, 63. Vardy (pen.), 79. Vardy, 85. H. Barnes

Karty:   71. Praet (LEC), 76. J. Evans (LEC) – 43. Hourihane (ASV)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 9:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:12.

Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Söyüncü, Justin – Ndidi (83. N. Mendy) – Albrighton, Praet (76. Tielemans), Maddison, H. Barnes – Iheanacho (59. Vardy).
Náhradníci: D. Ward – Fuchs, N. Mendy, Morgan, Tielemans, Vardy, Ayoze Pérez.

Aston Villa FC: Reina – Guilbert, Engels, Mings, Targett – Douglas Luiz, Nakamba, Hourihane (67. Davis) – A. Almuhammadí (63. El Ghazi), Samatta, Grealish (C).
Náhradníci: Nyland – Davis, Drinkwater, El Ghazi, Trézéguet, Konsa, N. Taylor.

Rozhodca: Oliver – Cook, Bennett

Diváci: 32 125