Menu

Futbal

Talianska Seria A

U.S. Sassuolo Calcio – Brescia Calcio

3:0

koniec (1:0)

09.03.2020, 18:30 • Mapei Stadium – Città del Tricolore (Reggio Emilia) • 26. kolo • Filip Lefenda cz

Tipsport: 1.74 3.95 4.7

Z tohoto utkání je to všechno. Děkujeme za pozornost a mějte hezký zbytek večera. Na viděnou. (20:45:00)
Další utkání by mělo Sassuolo odehrát 15. března na stadionu milánského Interu. Brescia by měla ve stejný den bojovat o body na hřišti Fiorentiny. Zda se tak skutečně stane, je v tuto chvílích otázkou. V Itálii visí ve vzduchu i zrušení sportovních akcí. Důvodem je masivní šíření nebezpečného koronaviru.
Sassuolo si díky výhře polepšilo v tabulce Serie A na jedenáctou pozici. Bresia dvacetičlenné startovní pole i nadále uzavírá.
Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 15:9.
Sassuolo poráží v dohrávce 26. kola před prázdným hledištěm poslední Bresciu 3:0. Domácí byli po celý průběh zápasu aktivnějším týmem, přesto to byli hosté, kdo měl v úvodním dějství nadějnější šance. Na Consiglim si hned dvakrát vylámal zuby Balotelli, domácí brankář vyškrábl nad břevno i hlavičku Zmrhala. Z gólu do šatny se ale radoval favorit, skóre otevřel ve 45. minutě po přiťuknutí Defrela Caputo, jenž mířil z ideální pozice přesně k levé tyči. Po hodině hry se prosadil stejný hráč podruhé. Bourabia vyslal dalekonosný pas a Caputo ho z voleje pověsil nekompromisně o břevno do sítě. Na konečných 3:0 pak upravil výsledek Boga. Ten si v závěru své individuální akce zasekl míč na střelu a umístil ji přesně ke vzdálenější tyči. Stejný hráč byl v závěru duelu hodně vidět, další góly už ale nepřidal.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Sassuolo má k dispozici autové vhazování před vlastní střídačkou. Nic dalšího už se zřejmě nestane.

90+3

Jeremie Boga dostal lob za obranu, u míče byl ale o chloupek dříve Jesse Joronen! Tohle byla velká možnost.

90+2

Mert Müldür zapojil obrannou hlavičkou do hry i poněkud nudícího se Andreu Consigliho. Ten si dnes s největší pravděpodobností připíše čisté konto.

90+1

Domácí operují na polovině soupeře, zahuštěným středem hřiště se ale v těchto chvílích nedokáží prodrat na dostřel Joronenovy klece.

90

Duel bude nastaven o tři minuty.

88

Po nedovoleném zákroku na Marlona bude rozehrávat opět Sassuolo, které zcela zaslouženě míří za třemi body.

87

Hostující fotbalisté by se už nejraději viděli v kabině. Prohrávají o tři branky a v závěru hrají výhradně bez balonu.

86

Na hranici šestnáctky se do míče opřel Filip Djuričić, jeho pokus byl ale zblokován.

85

Sassuolo kombinuje poblíž půlící čáry, kde si hýčká tříbrankový náskok. Že by se ale duel pouze dohrával, to rozhodně ne. Domácí chtějí očividně přidat čtvrtou trefu.

84

Jeremie Boga je v závěru zápasu hodně vidět. I tentokrát se hnal do zakončení, jeho snahu ale utnul zdvižený praporek pomezního sudího.

83

Stefano Sabelli je potrestán žlutou kartou. Hostující bek si neodpustil řeči na adresu hlavního rozhodčího, který dle jeho názoru neodpískal faul na jeho osobu.

82

Záložník Djuričić si při zpracování balonu pomohl rukou. Rozehrávat bude Brescia.

U.S. Sassuolo Calcio – Brescia Calcio

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 45. Caputo (Defrel), 61. Caputo (Bourabia), 75. Boga

Karty:   31. Romagna (SAS), 37. Rogério (SAS), 56. Locatelli (SAS) – 29. Bisoli (BCC), 60. Balotelli (BCC), 83. Sabelli (BCC)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 15:9.

U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan (54. Müldür), Romagna (72. Marlon), G. M. Ferrari, Rogério – Bourabia, Locatelli – D. Berardi (32. Defrel), Djuričić, Boga – Caputo.
Náhradníci: Pegolo – Defrel, Ghion, Haraslín, Chiricheş, Kiriakopoulos, Magnani, Marlon, Müldür, Obiang, Peluso, Raspadori.

Brescia Calcio: Joronen – Sabelli, Papetti, Chancellor, Martella – Bisoli (66. Skrabb), Dessena, B. Bjarnason, Ayé (57. Torregrossa) – Zmrhal – Balotelli (76. Alfredo Donnarumma).
Náhradníci: Andrenacci – Alfredo Donnarumma, Gastaldello, Mangraviti, Ndoj, Rômulo, Skrabb, Torregrossa.

Rozhodca: Manganiello G. (ITA)