Menu

Futbal

Talianska Seria A

U.S. Sassuolo Calcio – Brescia Calcio

3:0

koniec (1:0)

09.03.2020, 18:30 • Mapei Stadium – Città del Tricolore (Reggio Emilia) • 26. kolo • Filip Lefenda cz

Tipsport: 1.74 3.95 4.7

Z tohoto utkání je to všechno. Děkujeme za pozornost a mějte hezký zbytek večera. Na viděnou. (20:45:00)
Další utkání by mělo Sassuolo odehrát 15. března na stadionu milánského Interu. Brescia by měla ve stejný den bojovat o body na hřišti Fiorentiny. Zda se tak skutečně stane, je v tuto chvílích otázkou. V Itálii visí ve vzduchu i zrušení sportovních akcí. Důvodem je masivní šíření nebezpečného koronaviru.
Sassuolo si díky výhře polepšilo v tabulce Serie A na jedenáctou pozici. Bresia dvacetičlenné startovní pole i nadále uzavírá.
Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 15:9.
Sassuolo poráží v dohrávce 26. kola před prázdným hledištěm poslední Bresciu 3:0. Domácí byli po celý průběh zápasu aktivnějším týmem, přesto to byli hosté, kdo měl v úvodním dějství nadějnější šance. Na Consiglim si hned dvakrát vylámal zuby Balotelli, domácí brankář vyškrábl nad břevno i hlavičku Zmrhala. Z gólu do šatny se ale radoval favorit, skóre otevřel ve 45. minutě po přiťuknutí Defrela Caputo, jenž mířil z ideální pozice přesně k levé tyči. Po hodině hry se prosadil stejný hráč podruhé. Bourabia vyslal dalekonosný pas a Caputo ho z voleje pověsil nekompromisně o břevno do sítě. Na konečných 3:0 pak upravil výsledek Boga. Ten si v závěru své individuální akce zasekl míč na střelu a umístil ji přesně ke vzdálenější tyči. Stejný hráč byl v závěru duelu hodně vidět, další góly už ale nepřidal.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Sassuolo má k dispozici autové vhazování před vlastní střídačkou. Nic dalšího už se zřejmě nestane.

90+3

Jeremie Boga dostal lob za obranu, u míče byl ale o chloupek dříve Jesse Joronen! Tohle byla velká možnost.

90+2

Mert Müldür zapojil obrannou hlavičkou do hry i poněkud nudícího se Andreu Consigliho. Ten si dnes s největší pravděpodobností připíše čisté konto.

90+1

Domácí operují na polovině soupeře, zahuštěným středem hřiště se ale v těchto chvílích nedokáží prodrat na dostřel Joronenovy klece.

90

Duel bude nastaven o tři minuty.

88

Po nedovoleném zákroku na Marlona bude rozehrávat opět Sassuolo, které zcela zaslouženě míří za třemi body.

87

Hostující fotbalisté by se už nejraději viděli v kabině. Prohrávají o tři branky a v závěru hrají výhradně bez balonu.

86

Na hranici šestnáctky se do míče opřel Filip Djuričić, jeho pokus byl ale zblokován.

85

Sassuolo kombinuje poblíž půlící čáry, kde si hýčká tříbrankový náskok. Že by se ale duel pouze dohrával, to rozhodně ne. Domácí chtějí očividně přidat čtvrtou trefu.

84

Jeremie Boga je v závěru zápasu hodně vidět. I tentokrát se hnal do zakončení, jeho snahu ale utnul zdvižený praporek pomezního sudího.

83

Stefano Sabelli je potrestán žlutou kartou. Hostující bek si neodpustil řeči na adresu hlavního rozhodčího, který dle jeho názoru neodpískal faul na jeho osobu.

82

Záložník Djuričić si při zpracování balonu pomohl rukou. Rozehrávat bude Brescia.

81

Filip Djuričić posunul špičkou kopačky balon na levou stranu Bogovi. Ten místo okamžité střely zvolil kličku, následně bylo jeho promarněné zakončené zblokováno.

80

Střídající Simon Skrabb nabral "na vidle" Rogéria, který se jen těžce zvedá ze země.

79

Z toho ovšem hosté nic nevytěžili, a tak může hrát opět Sassuolo.

78

Brescia se po delší době dostala na Consigliho dostřel. K dispozici má rohový kop.

77

Filip Djuričić se dostal s míčem za obranu a našel na zadní tyči zcela volného Jeremieho Bogu, který doklepl balon do prázdné branky, ta ale není vinou předešlého ofsajdu uznána.

76

Střídání v týmu Brescia Calcio: ze hřiště odchází Mario Balotelli, přichází Alfredo Donnarumma.

75

75. Jeremie BOGA - 3:0

75

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Teď navíc přichází třetí trefa v hostující síti a je, zdá se, hotovo! JEREMIE BOGA se na polovině hřiště zmocnil odraženého balonu a pelášil s ním po levé straně. Na hranici vápna si pak zasekl míč na střelu a umístil ji přesně ke vzdálenější tyči. Jesse Joronen byl bez šance.

74

Herní převaha Sassuola se v posledních minutách čím dál více stupňuje. Hosté jsou v těchto chvílích směrem dopředu poněkud bezradní.

72

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filippo Romagna, přichází Marlon.

71

Vypadá to, že zápas pro domácího obránce skončil. Dvaadvacetiletý Romagna odkulhává v doprovodu lékařů ze hřiště. Tohle nevypadá dobře.

70

Až nyní je hra přerušena, a tak může být Filippo Romagna ošetřen.

69

69. Boga střílel do tyče.

69

Další velká šance Sassuola! Jeremie Boga vyzrál na levé straně šestnáctky hned na tři dotírající protihráče a vystřelil, k jeho smůle ale orazítkoval jen bližší tyčku.

68

Na okraji středového kruhu padl bez cizího zavinění k zemi Filippo Romagna, který si ublížil při jednom z nákopů.

67

67. Caputo měl blízko k hattricku.

67

Francesco Caputo mohl zkompletovat hattrick! Po krásné kolmici za obranu se zjevil před Joronenem, ten ale jeho přízemní ránu z levé strany vápna reflexivně vyrazil!

66

Střídání v týmu Brescia Calcio: ze hřiště odchází Dimitri Bisoli, přichází Simon Skrabb.

66

Na druhé straně zkoušel technickou ránu na zadní tyč Manuel Locatelli, pravý horní růžek branky ale minul.

65

Na prudký centr z levé strany si na malém vápně naskakoval Ernesto Torregrossa, míč ale minul.

62

Také tentokrát se ještě rozhodčí Manganiello radil s kolegou u videa, po několika vteřinách ale potvrdil, že gól platí.

61

61. Francesco CAPUTO - 2:0

61

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Domácí tým krátce po hodině hry navyšuje svůj náskok! Mehdi Bourabia našel dalekonosným pasem ve vápně nabíhajícího FRANCESCA CAPUTA, který poslal balon z voleje o břevno až do sítě! Krásná trefa.

60

Bez balonu hrající Mario Balotelli nakopl Mehdiho Bourabiu. Ačkoliv se protihráči ihned omluvil, žluté karty ho to neušetřilo.

59

Daniele Dessena končí na zemi. Tentokrát je Sassuolu pískán útočný faul.

57

Mario Balotelli napřáhl k přímé střele, jeho dělovka ale přeletěla horní tyč. Andrea Consigli tak zasahovat nemusel.

57

Střídání v týmu Brescia Calcio: ze hřiště odchází Florian Ayé, přichází Ernesto Torregrossa.

56

Manuel Locatelli poslal skluzem k zemi Stefana Sabelliho. Je z toho žlutá karta a velmi výhodná standardka pro hostující celek.

54

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremy Toljan, přichází Mert Müldür.

54

Andrea Consigli si stáhl do rukavic vyšší balon. Krátce poté je navíc pískán i ofsajd.

52

Domácí z rohu nic nevytěžili, již ale opět operují s míčem na polovině Brescie. Sassuolo nechce ponechat nic náhodě a vstoupilo do druhého dějství velmi aktivně.

51

51. Locatelliho standardce příliš nescházelo.

51

Manuel Locatelli nakonec zkusil přímou střelu ze střední vzdálenosti, která se kroutila do levé šibenice! Těsně před ní ránu vyškrábl na rohový kop krásným zákrokem Jesse Joronen.

51

Daniele Dessena zasáhl míč rukou, což pozornosti rozhodčích neuniklo. Sassuolo má k dispozici přímý kop, Jesse Joronen si staví zeď.

50

Sassuolo se hnalo do rychlé akce čtyři na čtyři, Francesco Caputo, jenž si rovnal míč na střelu, ale přišel na hranici vápna o balon.

49

49. Ferrari hlavičkoval do břevna.

49

Po centru z pravé strany se do balonu opřel hlavou Gian Marco Ferrari a rozezvučel břevno!

48

Brescia chybovala v obraně! Balon propadl na pravém kraji vápna k úplně volnému Jeremymu Toljanovi, který chtěl místo střely přihrávat na zadní tyč. Balon byl sražen na roh.

47

Špatnou Joronenovu rozehrávku domácí nepotrestali, pískán byl totiž ofsajd.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 19:34.
Po úvodním dějství zápasu mezi Sassuolem a Bresciou odcházejí do kabin spokojenější domácí fotbalisté. Ti byli po většinu poločasu aktivnějším týmem, přesto si větší možnosti ke skórování vypracovali hosté. Jak dvakrát Balotelli, tak i hlavičkující Zmrhal ale na pozorně chytajícího Consigliho nevyzráli. A tak se měnilo skóre na druhé straně. Po nezdařeném odkopu Rogériovy dalekonosné rány se po Defrelě přihrávce dostal do zakončení Caputo, který poslal balon přesně k levé tyči.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Nastavovat se měla jedna minuta, vinou branky už ale běží druhá.

45+1

Sudí Manganiello se ještě radí s kolegou u videa. Aktéři zápasu ani nedutají, na stadionu by šel slyšet spadnout špendlík.

45

45. Francesco CAPUTO - 1:0

45

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Přízemní rána Rogéria byla obranou Brescie sražena jen k Defrelovi. Ten následně předložil míč na levou stranu FRANCESCU CAPUTOVI, který ho z výborné pozice umístil mimo Joronenův dosah k levé tyči! Sassuolo jde tak v závěru prvního poločasu do vedení.

44

Jeremie Boga přiťukl míč na levém okraji vápna Filipu Djuričićovi, ten se ale ke střele nedostal. Brescia v těchto chvílích pozorně brání vlastní šestnáctku.

43

Úvodní dějství spěje ke svému konci. Zatím to vypadá, že půjdou fotbalisté obou celků do kabin za nerozhodného stavu.

42

Srážka dvou hráčů před hranicí hostující šestnáctky hvizdem rozhodčího nekončí, což se pochopitelně nelíbí hlavně hráčům v černo-zelených dresech, nejvíce pak postiženému Filipu Djuričićovi.

40

Velkou šanci na otevření skóre měl nyní Jaromír Zmrhal! Ten se vyšponoval nejvýše do centrovaného míče a hlavičkoval, jeho zakončení ale mířilo jen doprostřed branky, takže se blýskl Andrea Consigli, jenž balon vyrazil.

39

Na protějším konci hřiště si připisuje úspěšný zákrok proti skákavé střele na střed branky Jesse Joronen. Pálil střídající Grégoire Defrel.

38

Tu rozehrál Jaromír Zmrhal, jeho střílený centr se ovšem stočil mimo vzdálenější horní růžek branky.

37

Třetím karetně potrestaným hráčem tohoto utkání je domácí obránce Rogério. Brescia má po dvou rozích k dispozici standardku.

36

36. Balotelli nevyzrál na Consigliho ani napodruhé.

36

A opět Mario Balotelli! Tentokrát se opřel hostující útočník z voleje do odraženého míče, skákavý balon vyrazil domácí brankář nad břevno.

35

35. Balotelliho dělovku vyrazil Consigli na roh.

35

Kombinace Sassuola ztroskotala na nepřesné přihrávce. Brescia následně podnikla rychlý protiútok, na jehož konci se dostal k přízemní dělovce Mario Balotelli. Andrea Consigli vytěsnil jeho projektil vedle pravé tyče na roh.

34

Domácí tým vyprodukoval další centr z pravé strany, který nikým nezasažen odvrátila hostující obrana na levém okraji vápna do autu.

32

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Grégoire Defrel.

31

Filippo Romagna sestřelil na polovině hřiště skluzem Floriana Ayého a vykoledoval si žluté napomenutí.

30

Akce Sassuola, vedená po pravé straně, byla zakončena nepřesným centrem na zadní tyč.

29

Andrea Papetti nakopl u postranní čáry zezadu jednoho z domácích. Chvíli poté se podobným zákrokem provinil i Dimitri Bisoli, jehož kopačku pocítil Manuel Locatelli. Je udělena první žlutá karta.

28

Filip Djuričić se dostal mezi dva bránící protihráče, nakonec se mezi nimi s balonem neprosmýkl, byl pískán útočný faul.

26

Další Martellův centr skončil na horní síti Consigliho klece. Domácí brankář tak nemusí zasahovat ani v tomto případě.

25

Hra se nyní přesouvá ze strany na stranu. K prudkému centru napřáhl Bruno Martella, míč ale proletěl nikým neatakován domácí šestnáctkou až do zámezí.

23

Jaromír Zmrhal udeřil u postranní čáry v souboji o míč do tváře Mehdiho Bourabiu. Bývalý záložník pražské Slavie se za svůj zákrok omlouvá.

22

Roh se bude kopat i na druhé straně. Akci po levé straně utnul obranným zákrokem Jeremy Toljan.

21

Další rozehrávka nakrátko, která se nevyplatila. Balon se z levé strany dostal na střed k Domenicu Berardimu, tomu ale rána vůbec nesedla a poslal ji vysoko nad branku.

20

Přihrávku Rogéria odvracel na rohový kop Stefano Sabelli. Aktéři utkání se tak stěhují před Joronena.

19

Po úvodní aktivitě hostů je to v posledních minutách výhradně Sassuolo, kdo tvoří hru. Na první branku ale stále čekáme.

16

Domácí rozehráli první rohový kop, Domenico Berardi tak učinil nakrátko.

15

Jesse Joronen musel likvidovat u své pravé tyče zakončení hlavou.

13

Stefano Sabelli zastavil taktickým faulem Manuela Locatelliho a zhatil tak rozvíjející se akci Sassuola na levém křídle.

12

Duel začíná nabírat tempo. Tentokrát střílel z pravé strany hřiště Domenico Berardi, pokus domácího kapitána, jenž mířil na zadní tyč, byl ale nepřesný.

10

Stefano Sabelli rozehrál standardku mizerně, do odraženého míče se ale opřel Dimitri Bisoli a Andrea Consigli musel vyboxovávat překvapivou střelu z nějakých dvaceti metrů.

9

Sassuolo poprvé zahrozilo. Filip Djuričić dostal přihrávku na hranici velkého vápna, nepovedenou střelu ale umístil jen doprostřed branky, kde se stal balon kořistí připraveného Joronena.

7

Trochu překvapivě začali zápas aktivněji hosté, kterým patří v tabulce Serie A poslední pozice. Nyní už sice hrají s míčem opět domácí, vinou aktivního napadání Brescie ale nemá Sassuolo na hrací ploše ani metr přebytečného prostoru.

5

Bisoli opět v akci! Tentokrát dostal balon mezi dvojici obránců a už se chystal na pravé straně vápna ke střele, na poslední chvíli byl ale o míč obrán.

4

Dimitri Bisoli odcentroval z levé strany hřiště, míč ale odvrátil do bezpečí Rogério, jenž jej bleskově posunul na Bogu.

3

Domácí favorit v poklidu kombinuje poblíž středového kruhu. Zatím na nějakou kloudnější akci stále čekáme.

2

Rogério byl na polovině hřiště faulován Balotellim. Rozehrávat budou domácí.

1

Sassuolo nastoupilo do utkání bez diváků v černo-zelených dresech, hosté z Brescie hrají v bílých.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Romagna, G. M. Ferrari, Rogério – Bourabia, Locatelli – D. Berardi, Djuričić, Boga – Caputo.
Náhradníci: Pegolo – Defrel, Ghion, Haraslín, Chiricheş, Kiriakopoulos, Magnani, Marlon, Müldür, Obiang, Peluso, Raspadori.

Brescia Calcio: Joronen – Sabelli, Papetti, Chancellor, Martella – Bisoli, Dessena, B. Bjarnason, Ayé – Zmrhal – Balotelli.
Náhradníci: Andrenacci – Alfredo Donnarumma, Gastaldello, Mangraviti, Ndoj, Rômulo, Skrabb, Torregrossa.

Rozhodčí: Manganiello G. (ITA).
Domácí prostředí je při zápasech těchto soupeřů v poslední době spíše nevýhodou. Na svém stadionu vyhrála naposledy v roce 2009 Brescia. Od té doby se oba celky střetly šestkrát a třikrát se zrodila remíza a třikrát vyhráli hosté – jednou Brescia, dvakrát pak Sassuolo. Naposledy se 18. prosince "upekl" výsledek 2:0 pro Sassuolo.
Brescia se nachází na samém chvostu tabulky. Poslední tým soutěže dosud nasbíral pouhých 16 bodů a na kontě má jen čtyři vítězství. Na to páté čekají fotbalisté tohoto celku už dlouhých deset kol. Naposledy Brescia, disponuje záporným skóre 22:46, podlehla na domácím stadionu 1:2 favorizované Neapoli. Nejlepším kanonýrem týmu je s pěti góly hvězdný Mario Balotelli.
Sassuolo má po 24 odehraných zápasech na kontě 29 bodů, což momentálně stačí na třináctou pozici. Tým disponuje takřka vyrovnaným skóre 38:39, které naznačuje, že v zápasech tohoto celku padá velký počet branek. Nebylo tomu tak však v posledním odehraném utkání, které se uskutečnilo 16. února. Sassuolo tehdy prohrálo na domácí půdě 0:1 s Parmou. Nejlepším klubovým střelcem je zkušený dvaatřicetiletý italský útočník Francesco Caputo, jenž se v probíhajícím ročníku Serie A trefil jedenáctkrát.
Příjemný pondělní podvečer. Italská Serie A má dnes na programu duel 26. kola. Z důvodu šířící se epidemie smrtícího koronaviru se na prázdném Mapei Stadium střetnou týmy US Sassuolo Calcio a Brescia Calcio. Papírovým favoritem střetnutí budou fotbalisté domácího celku.
Nový termín utkání je stanoven na 9. března.

Dnešní utkání se nakonec odehraje v náhradním termínu, důvodem je šíření epidemie nového koronaviru.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

U.S. Sassuolo Calcio – Brescia Calcio

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 45. Caputo (Defrel), 61. Caputo (Bourabia), 75. Boga

Karty:   31. Romagna (SAS), 37. Rogério (SAS), 56. Locatelli (SAS) – 29. Bisoli (BCC), 60. Balotelli (BCC), 83. Sabelli (BCC)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 15:9.

U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan (54. Müldür), Romagna (72. Marlon), G. M. Ferrari, Rogério – Bourabia, Locatelli – D. Berardi (32. Defrel), Djuričić, Boga – Caputo.
Náhradníci: Pegolo – Defrel, Ghion, Haraslín, Chiricheş, Kiriakopoulos, Magnani, Marlon, Müldür, Obiang, Peluso, Raspadori.

Brescia Calcio: Joronen – Sabelli, Papetti, Chancellor, Martella – Bisoli (66. Skrabb), Dessena, B. Bjarnason, Ayé (57. Torregrossa) – Zmrhal – Balotelli (76. Alfredo Donnarumma).
Náhradníci: Andrenacci – Alfredo Donnarumma, Gastaldello, Mangraviti, Ndoj, Rômulo, Skrabb, Torregrossa.

Rozhodca: Manganiello G. (ITA)