Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Valencia CF – SD Huesca

1:1

koniec (1:0)

26.09.2020, 16:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • 3. kolo • Michal Sadlek

63

Tím Huesca práve strelil gól!
Hostia zaslúžene vyrovnávajú! Z rohu hostí Ferreiro tentokrát nacentroval do stredu šestnástky, kde si v skrumáži najvyššie vyskočil DIMITRIS SIOVAS a vysokým oblúčikom nasmeroval loptu hlavou do ľavého horného rohu brány Valencie. Gólman domácich si na loptu i tentokrát siahol, už ju ale vyraziť nedokázal a tá sa od tyče odrazila do siete.

38

Valencia dala gól!
Domáci otvárajú skóre! DANIEL WASS nacentroval zo štandardky z ľavej strany útočnej polovice do pokutového územia hostí. Ani Maxi Gómez, ani nabiehajúci Diakhaby za ním sa lopty nedotkli, svojim pohybom ale zmiatli brankára Andrésa Fernándeza natoľko, že už nedokázal zareagovať na loptu letiacu k jeho vzdialenejšej tyči.

Valencia CF – SD Huesca

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 38. Wass – 63. Siovas

Karty:   64. Galán (HSC)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:9. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:20.

Valencia CF: Doménech – Wass, Guillamón, Diakhaby, Gayá (C) – Jason (64. Musah), Račić (90+4. Esquerdo), Kondogbia, Guedes (85. Lee Kang-in) – M. Vallejo (64. Gameiro), M. Gómez.
Náhradníci: Rivero – Esquerdo, Koindredi, Molina, Gameiro, Sobrino, Lato, Lee Kang-in, A. Blanco, Centelles, Musah, T. Correia.

SD Huesca: Andrés Fernández – Pedro López (80. Luisinho), Pulido (C), Siovas, Galán – Carlos (62. B. García), Mosquera, Seoane – Mir (90. Escriche), Okazaki (80. Ontiveros), Ferreiro (90. Muñoz).
Náhradníci: Álvaro Fernández – Ontiveros, Muñoz, Valderrama Doménech, Insua, Luisinho, S. Gómez, Escriche, B. García.

Rozhodca: Montero – Villanueva, Vázquez