Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Valencia CF – SD Huesca

1:1

koniec (1:0)

26.09.2020, 16:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • 3. kolo • Michal Sadlek

90+4

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Uroš Račić, prichádza Vicente Esquerdo.

90

Striedanie v tíme SD Huesca: z ihriska odchádza David Ferreiro, prichádza Joaquín Muñoz.

90

Striedanie v tíme SD Huesca: z ihriska odchádza Rafael Mir, prichádza Dani Escriche.

88

Gayova prihrávka z ľavej strany prešla pomedzi dvoch hráčov Huescy ku Gameirovi, ktorý z ľavej strany šestnástky vystrelil. Jeho pokus sa zakrútil tesne mimo ľavej spojnice brány Andrésa Fernándeza.

85

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Gonçalo Guedes, prichádza Lee Kang-in.

80

Striedanie v tíme SD Huesca: z ihriska odchádza Šindži Okazaki, prichádza Javier Ontiveros.

80

Striedanie v tíme SD Huesca: z ihriska odchádza Pedro López, prichádza Luisinho.

72

Výborný center Pedra Lópeza z pravej strany doletel úplne ideálne na volej nabiehajúcemu Okazakimu, ktorý z prvej trafil krásnou strelou brvno Doménechovej brány.

64

Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie striedajúceho Musaha Javier Galán (SD Huesca).

64

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Manu Vallejo, prichádza Kévin Gameiro.

64

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Jason, prichádza Yunus Musah.

63

Tím Huesca práve strelil gól!
Hostia zaslúžene vyrovnávajú! Z rohu hostí Ferreiro tentokrát nacentroval do stredu šestnástky, kde si v skrumáži najvyššie vyskočil DIMITRIS SIOVAS a vysokým oblúčikom nasmeroval loptu hlavou do ľavého horného rohu brány Valencie. Gólman domácich si na loptu i tentokrát siahol, už ju ale vyraziť nedokázal a tá sa od tyče odrazila do siete.

63

Jeden z hráčov Huescy predĺžil center z rohu za seba na Pulida, ktorý hlavičkoval úplne voľný z hranice bránkoviska. Brankár Doménech zákrokom zápasu reflexívne vyrazil loptu mimo svojej svätyne.

62

Striedanie v tíme SD Huesca: z ihriska odchádza Juan Carlos, prichádza Borja García.

61

Center z rohu hostí obrana Valencie vyriešila, lopta sa ale odrazila naspäť na pravú stranu k Ferreirovi. Ten chcel asi nacentrovať do šestnástky Valencie, jeho nákop sa ale zakrútil smerom na bránu a Doménech musel loptu vyraziť nad svoju bránu.

60

Ferreirov center sprava odkopol Guillamón veľmi zle priamo k voľnému Seoanemu, ktorý z prvej vypálil tvrdo pod brvno domácej brvno. Gólman Doménech výborným zákrokom túto strelu vyrazil.

38

Valencia dala gól!
Domáci otvárajú skóre! DANIEL WASS nacentroval zo štandardky z ľavej strany útočnej polovice do pokutového územia hostí. Ani Maxi Gómez, ani nabiehajúci Diakhaby za ním sa lopty nedotkli, svojim pohybom ale zmiatli brankára Andrésa Fernándeza natoľko, že už nedokázal zareagovať na loptu letiacu k jeho vzdialenejšej tyči.

7

Z pravej strany letel od Seoaneho výborný center na hranicu bránkoviska Valencie, Okazaki však loptu nasmeroval len do zeme namiesto toho, aby jej dal nejaký iný smer. Hrací predmet teda končí mimo Doménechovej brány.

Tento zápas sa, rovnako ako všetky ostatné zápasy tohto kola španielskej LaLigy, bude kvôli nariadeniam v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 hrať bez divákov.

Valencia CF – SD Huesca

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 38. Wass – 63. Siovas

Karty:   64. Galán (HSC)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:9. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:20.

Valencia CF: Doménech – Wass, Guillamón, Diakhaby, Gayá (C) – Jason (64. Musah), Račić (90+4. Esquerdo), Kondogbia, Guedes (85. Lee Kang-in) – M. Vallejo (64. Gameiro), M. Gómez.
Náhradníci: Rivero – Esquerdo, Koindredi, Molina, Gameiro, Sobrino, Lato, Lee Kang-in, A. Blanco, Centelles, Musah, T. Correia.

SD Huesca: Andrés Fernández – Pedro López (80. Luisinho), Pulido (C), Siovas, Galán – Carlos (62. B. García), Mosquera, Seoane – Mir (90. Escriche), Okazaki (80. Ontiveros), Ferreiro (90. Muñoz).
Náhradníci: Álvaro Fernández – Ontiveros, Muñoz, Valderrama Doménech, Insua, Luisinho, S. Gómez, Escriche, B. García.

Rozhodca: Montero – Villanueva, Vázquez