Menu

Futbal

Liga majstrov

Šachtar Doneck – Inter Miláno

0:0

koniec (0:0)

27.10.2020, 18:55 • NSK Olimpijskij, Kyjev • Skupina B • Michal Sadlek

Tipsport: 7.31 4.99 1.45

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (21:00:17)
Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 43 % : 57 %.
Strely na bránu: 1:4.
Strely mimo: 2:6.
Rohy: 2:6.
Ofsajdy: 0:3.
Fauly: 5:14.
I v druhom polčase pokračoval obraz hry z prvého dejstva, domáci ale hrali o niečo disciplinovanejšie v obrane a Inter sa už zďaleka nedostal do toľkých nebezpečných streleckých príležitostí ako v prvom polčase. Šachtar však toho smerom dopredu veľa nevymyslel a viacmenej sa v dnešnom zápase len bránil. Gólman Interu Handanovič nemusel predviesť ani jeden ťažší zákrok, na rozdiel od svojho konkurenta na opačnej strane Turbina, ktorý hlavne v prvom polčase svoj tím výrazne podržal. Bezgólová remíza tak je určite sklamaním pre Inter, ktorý nevyhral ani druhý zápas v skupinovej fáze. Šachtar má po dvoch kolách skupiny B na konte štyri body.

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Predsa len však skúsili hostia ešte raz zaútočiť. Barellov center letel na Lukakuho, ktorý sa ale k hlavičke nepretlačil a lopta skončila v rukaviciach brankára Šachtaru Trubina.

90+2

Šachtar po nevydarenej rozohrávke Interu dokonca získal loptu. Domáci sa snažia o založenie postupného útoku, že by sa ale nejak výrazne ponáhľali dopredu, sa asi ale povedať nedá.

90+1

Domáci sa snažia hru kúskovať čo najviac. Najprv fauloval v strede poľa Tetê a po nákope hostí na Pinamontiho si doslova vypýtal faul od striedajúceho hráča Interu Dodô.

90

Bude sa hrať ešte tri minúty.

89

Perišić sa pokúsil o sólový prienik z ľavej strany do šestnástky Šachtaru, Dodô mu ale loptu odkopol a Chorvát ho navyše fauloval.

88

Striedanie v tíme Šachtar Doneck: z ihriska odchádza Marlos, prichádza Alan Patrick.

87

Inter má i v závere zápasu iniciatívu a Šachtar sa stále musí brániť hosťom, ktorí naďalej kombinujú na útočnej polovici.

85

Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Ashley Young, prichádza Andrea Pinamonti.

84

Tetê hneď otočil hru na opačnú stranu a nákopom na útočnú polovicu hľadal Marlosa, loptu však pred domácim kapitánom získal Young. Ten hneď prihráva na polovicu Šachtaru.

83

Perišić si dobre zbiehal na kolmú prhrávku Eriksena, loptu ale pred ním na poslednú chvíľu zastavil jeden z obrancov Šachtaru.

82

Po zisku lopty vyrazil dopredu po ľavej strane Taison, dostal sa však len do stredu poľa. Tam ho hostia o hrací predmet pripravili.

81

Obraz hry sa znovu vrátil k územnej prevahe Interu. Hostia sa krátkymi prihrávkami okolo šestnástky Šachtaru snažia nájsť priestor na prienik.

79

Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Danilo D'Ambrosio, prichádza Matteo Darmian.

79

Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Arturo Vidal, prichádza Christian Eriksen.

Šachtar Doneck – Inter Miláno

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   31. Bastoni (INM), 64. Arturo Vidal (INM)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 5:14.

Šachtar Doneck: Trubin – Dodô, Chočolava (62. Matvijenko), Bondar, Kornijenko – Marlos (C) (88. Patrick), Maycon – Tetê, Antônio, Solomon – Dentinho (15. Taison).
Náhradníci: Pjatov, O. Ševčenko – Patrick, Taison, Bolbat, Cipriano, Vitão, Matvijenko, Stepanenko, Sudakov, Vakula, Vjunnik.

Inter Miláno: Handanovič (C) – D'Ambrosio (79. Darmian), de Vrij, Bastoni – Hakimí, Barella, Brozović, Arturo Vidal (79. Eriksen), Young (85. Pinamonti) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (72. Perišić).
Náhradníci: D. Padelli, F. Stanković – Bonfanti, Darmian, Eriksen, Kolarov, Moretti, Nainggolan, Perišić, Pinamonti, Ranocchia, Vezzoni.

Rozhodca: Kabakov – Margaritov, Valkov (BUL)

Diváci: 10 178