Menu

Futbal

Liga majstrov

Borussia Mönchengladbach – Real Madrid

2:2

koniec (1:0)

27.10.2020, 21:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Skupina B • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 3.63 4.06 1.99

Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc. (22:54:42)
Real Madrid bol celý zápas častejšie na lopte, až dve tretiny času, avšak dlho sa nevedel presadiť cez výborne pripravených hráčov Borussie Mönchengladbach. Domáci Marcus Thuram dokonca strelil dva góly. "Biely balet" zbrane nezložil a v závere po góloch Benzemu s Casemirom ratoval bod. Negatívne teda históriu neprepísal, ale jediný bodík po dvoch stretnutiach skupiny Ligy majstrov, navyše s papierovo oveľa slabšími súpermi, je veľmi málo. Nemecký účastník zápasu by pred stretnutím bod asi bral, ale po takomto priebehu sa mu určite bude máliť.

90+4

Koniec zápasu.

90+3

90+3. Casemiro (REA) - 2:2

90+3

Real Madrid dal gól!
Druhý presný zásah hostí je veľmi podobný tomu prvému. Luka Modrić znova centroval sprava, tentoraz trochu lepšie. V päťke loptu sklepol Sergio Ramos a CASEMIRO ju z prvej zblízka nasmeroval do siete.

90+2

Hostia to logicky všetko nakopávajú do pokutového územia, kde sa znova prejavuje obrovská pripravenosť Borussie na toto stretnutie.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Rámí Binsibajní zakončoval z priameho kopu, definitívne sa mu rozhodnúť nepodarilo. Real Madrid tak má šancu v závere ešte vyrovnať.

89

Mönchengladbach ale hatí plány hostí na "ideálny" koniec. Domáci sa vyrojili do ďalšej kontry, tesne pred vlastnou šestnástkou fauloval aj za cenu žltej karty Casemiro. Skvelá pozícia pre strelu z priameho kopu.

88

Záver teda môže byť ešte veľmi zaujímavý. Real Madrid bojuje o bod, stačí mu už "iba" jeden gól. Zároveň by tak odvrátil negatívny prepis histórie, keďže štyrikrát po sebe v Európe ešte nikdy neprehral.

87

87. Karim Benzema (REA) - 2:1

87

Real Madrid dal gól!
Iskierka nádeje pre hostí. Luka Modrić centroval na zadnú žrď a okamžite sa chytal za hlavu, že to je zlý pas, avšak Yann Sommer loptu podbehol, Casemiro ju fantasticky hlavou z čiary, keďže letela vedľa bránky, posunul pod seba a KARIM BENZEMA to akrobaticky napálil pod brvno.

85

Žltú kartu dostáva Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach).

84

Karim Benzema síce získal rohový kop, avšak nízky center defenzíva Borussie znova poľahky dostala do bezpečia. Dnes to proste Realu nie je súdené.

83

Mönchengladbachu pokus o kontru nevyšiel, nakoľko Breel Embolo poslal prudkú prihrávku až ku Courtoisovi. Patrick Herrmann na ňu nemal nárok.

82

Breel Embolo odviedol na útočnej polovici ihriska dobrú prácu, nazbieral dosť sekúnd, lenže potom o loptu prišiel a Real Madrid je už v ofenzíve.

81

Jonas Hofmann zakončil z diaľky, jeho propagačnú strelu Thibaut Courtois bez problémov chytil a okamžite rozohral späť do hry.

80

Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Alassane Pléa, prichádza Breel Embolo.
Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Lars Stindl, prichádza Hannes Wolf.

79

Žltú kartu dostáva Rámí Binsibajní (Borussia Mönchengladbach).

Borussia Mönchengladbach – Real Madrid

2:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 33. Thuram, 58. Thuram – 87. Benzema, 90+3. Casemiro

Karty:   56. Stindl (MNC), 79. Binsibajní (MNC), 85. Neuhaus (MNC) – 89. Casemiro (REA)

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Binsibajní – Kramer – J. Hofmann, Stindl (C) (80. H. Wolf), Neuhaus – Pléa (80. Embolo), Thuram (71. Herrmann).
Náhradníci: Sippel, Grün – Lang, Herrmann, H. Wolf, Traoré, Wendt, Lazaro, Bénes, Jantschke, Embolo, Reitz.

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Ramos (C), Varane, F. Mendy – Kroos (71. Modrić), Casemiro, Valverde – Asensio, Benzema, Vinícius Júnior (70. E. Hazard).
Náhradníci: Lunin, Altube – Militao, E. Hazard, Modrić, Marcelo, Jović, Isco, Rodrygo, Santos.