Menu

Hokej

KHL

Ak Bars Kazaň – Avtomobilist Jekaterinburg

2:0

koniec (0:0, 0:0, 2:0)

06.12.2020, 15:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • Tomáš Lysý (@tomaslysy86) cz

Tipsport: 1.91 4.27 3.29

S konstatováním, že AK Bars Kazaň rozhodl ve třetí třetině dvěma góly během tří minut o výhře 2:0 nad Jekatěrinburgem, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (17:15:22)
Československá stopa v utkání:
Jakub Kovář (JEK): odchytáno 57:04 minuty, 2 inkasované góly, 27 zákroků.
Statistiky zápasu:
Góly: 2-0
Střely na branku: 29-29
Zásahy gólmanů: 29-27
Vyhraná buly: 19-21
Zblokované střely: 15-14
Hity: 10-13
Vyloučení: 2-4
Vyšší tresty: 0-2.
Bez využití.
Čtyřicet minut nemohli hráči obou týmů překonat brankáře soupeře, i když šancí bylo určitě hodně a tak nějak stejně na obou stranách. Rozhodnutí přišlo ve třetí třetině. Nejprve Stanislav Galijev založil celou akci, při které tečoval střelu Ljamkina, která by šla vedle, z levé strany před brankou do sítě. O dvě minuty a 41 sekund později, v čase 51:01, přidali domácí druhou pojistku. Stéphane Da Costa nahrál puk na vrchol pravého kruhu pro Ljamkina, přičemž sám čekal na kruhu druhém. Dostal přihrávku a přes přesouvajícího se Kováře zamířil parádně pod horní tyčku – 2:0. V kontextu celého zápasu se asi dá říct, že je výhra Kazaně zasloužená.

Konec zápasu.

59:46

Michail Fisenko neuvěřitelně zrychlil a hnal se za pukem, ke kterému měl blíže Trjamkin, jenž byla ale hodně unavený. Nakonec bek Avtomobilistu odpálil před Fisenkem puk do rohu za branku.

59:05

V ohlášené poslední minutě posílají domácí puk do středního pásma a už hrají v pěti.

58:34

Anatolij Golyšev se z dobré pozice znovu neprosadil, Adam Reideborn drží svému týmu i sobě čisté konto.

58:19

Nyní už to Alex Makejev z pravého kruhu zkusil, ale přesná jeho střela nebyla ani za mák.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty mače.

57:44

Genoway vyzval na pravé straně ke střele Alexeja Makejeva, ovšem hosté jako by se dnes báli v přesilové hře střílet.

57:12

Jakub Kovář míří ven z branky. Avtomobilist to zkusí se šesti hráči v poli.

57:04

Přesně po šesti minutách je hra přerušena, jelikož se Michail Fisenko provinil držením. Zřejmě poslední šance pro hosty na zdramatizování zápasu.

56:37

Agilní Kirill Petrov se zkoušel protlačit přes tři hráče Jekatěrinburgu, ale nakonec skončil na druhém z nich. Dostal se ale až mezi kruhy.

56:02

Další dlouhý čas bez přerušení. Hraje se plynule přesně pět minut.

55:18

Da Costa ukázal i přehled ve hře, jelikož nyní vyhodil tak, aby uklidnil svůj tým a aby se nejednalo o zakázané uvolnění.

55:00

Na změnu skóre mají hosté ještě posledních pět minut.

54:37

Ačkoliv hosté zkouší ještě sympaticky napadat a s utkáním něco udělat, otěže zápasu drží Kazaň pevně ve svých rukou.

53:38

Hosté to nyní budou mít už hodně těžké, protože Kazaň je na koni a kontroluje si utkání, navíc hýří před Kovářovou brankou aktivitou.

51:01

51:01 Stéphane Da Costa - 2:0

51:01

Kazaň vstřelila branku!
Velké penzum práce nyní odvedl u branky hostí Viktor Tichonov. Získal totiž puk a ačkoliv ztratil puk, dokázal ho bruslí dát pro Da Costu. Ten výbornou výzvou připravil střeleckou pozici na vrcholu pravého kruhu pro Ljamkina. Bek Kazaně nestřílel, nýbrž po chvilce puk vrátil STÉPHANE DA COSTOVI a ten se trefil krásně pod horní tyčku bezmocného Kováře. Francouz tak potvrzuje post nejproduktivnějšího hráče týmu (11+17). Asistence Nikita Ljamkin.

49:50

Patrice Cormier nebyl dalek k potvrzení vedení Kazaně. Sjel si mezi kruhy, kam se k němu odrazil puk, ale pohotovou střelou mířil jen vedle.

48:20

48:20 Stanislav GALIJEV - 1:0

48:20

Kazaň vstřelila branku!
Domácí se dostávají do vedení a jsou výrazně blíž k vítězství. Celou akci vlastně začal a také zakončil STANISLAV GALIJEV. Útočník Kazaně přihrál zpoza branku na osu hřiště, kde zkusil vystřelit Nikita Ljamkin. Jeho pokus by šel z pohledu Jakuba Kováře vedle jeho levé tyče, ale přesně tam byl Galijev a úspěšnou tečí nedal českému gólmanovi šanci. Jde o jeho jedenáctou branku v sezoně! Asistence: NIkita Ljamkin.

48:02

Stéphane Da Costa šel do situace jeden na jednoho. Namířil si to mezi kruhy, kde byl před ním Nikita Trjamkin. Zkusil střelu přes obránce, ale Kovář si opět věděl rady.

47:20

Přesilovka hostí končí, Gluchov je znovu na ledě.

47:05

Jekatěrinburg sice byl při prakticky celé přesilové hře před brankou Kazaně, ale šlo pouze o platonický tlak a Adam Reideborn v brance Kazaně neměl příliš práce.

45:46

Genoway na modré dvakrát rozdal puk pro Dacjuka, který se ještě ke střele neodhodlal. Poté si oba dva puk vyměnili a dělovka Kanaďana od modré končí na hrudi Adama Reideborna.

45:31

Krátce po buly se domácí osvobozují a posílají puk přes všechny čáry.

45:20

45:20 Faulovaný Chripunov srazil sudího

45:20

Michail Gluchov naprosto jasně podrazil Stěpana Chripunova, který v pádu narazil do hlavního sudího a oba si ustlali na ledě. Nepříjemnost pro domácí, znamenající dvouminutové oslabení.

44:55

Po souboji o puk zůstal na ledové ploše u mantinelu ležet jeden z rozhodčích. Ten se nyní zvedá a pošle domácí do čtyř.

44:29

Už to vypadalo, že Stanislav Galijev vybruslí zpoza branky a nahraje. Ale protože ho Brooks Macek nenapadal a dal mu spoustu volného prostoru, zkusil střelu do horní části branky na bližší tyč. Puk se zase odrazil od Kovářovy masky.

43:42

Da Costa napadáním pořádně otravoval Chaye Genowaye a málem to vypadalo, že na levém kruhu před brankou Jekatěrinburgu získá puk. Kanadský bek ale nakonec celou situaci zvládl.

43:04

Dacjuk velezkušene získal napadáním kotouč a i když poté musel vyjet do středního pásma, v další akci se dostal zpět před branku Reideborna.

42:41

Po střele Voronkova nepříjemně tečoval kotouč před brankou Arťom Lukojanov. Ale i nyní si Jakub Kovář věděl rady a zapisuje další úspěšný zákrok.

42:05

Úvod třetí třetiny je zatím hodně opatrný, bez nějakých výraznějších šancí. Ani jeden z týmů samozřejmě nechce udělat nějakou osudovou chybu.

41:12

Brankář Kazaně raději nyní schovává skákavé nahození Petera Hollanda v lapačce.

40:48

Ačkoliv se vhazovalo před brankou Jekatěrinburgu, hra se rychle přesunula na druhou stranu. Ovšem ani hosté nedokázali výrazněji ohrozit Reideborna.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:39.
Statistiky po druhé třetině:
Góly: 0-0
Střely na branku: 20-19
Zásahy gólmanů: 19-20
Vyhraná buly: 11-14
Zblokované střely: 14-11
Hity: 6-9
Vyloučení: 2-4
Vyšší tresty: 0-2.
Bez využití.
Ve druhé třetině bylo k vidění více zajímavějších šancí. Velkou příležitost na změnu stavu měl Stéphane Da Costa, ale z úniku Jakuba Kováře nepřekonal. Krátce poté už skončil puk v brance, když se nahození Rukavišnikova, jenž mířilo po prknech, podivně odrazilo na branku. Český gólman již jel za svou klec ztlumit puk a zpět se nestihl vrátit, ale nakonec se ukázalo, že šlo o odraz od střídačky Kazaně. Následovaly další dvě velké šance Kazaně, jenže ani Ljamkin a ani Dawes s Petrovem nedokázali překonat Jakuba Kováře. V závěru měli šanci i hosté, ale proti dvěma dorážkám Golyševa dobře zasáhl Adam Reideborn – 0:0.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:41

Charles Genoway znovu v akci. Nabral rychlost a málem se po levé straně dostal až k brance, ale Ljamkin jeho sólo odstavil za bránu Riedeborna.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:47

38:47 Golyšev se proti Adamu Reidebornovi neprosadil

38:47

Největší šance hostí v druhém poločasu. Po akci Kulikova zkoušel nadvakrát dorážet u levé tyčky Adatolij Golyšev, ovšem brankáři dnes vskutku mají svůj den. Také Adam Reideborn nyní zachránil svůj tým.

37:55

Genoway neměl ve středním pásmu nikoho, komu by přihrál. Zavezl tak kotouč po levé straně do pásma a dokázal ho zde udržet, než mu přijeli na pomoc spoluhráči.

37:18

Hodně těžké chvíle v oslabení Avtomobilist zvládl zejména díky Jakubu Kovářovi. Hosté hrají opět v pěti.

36:27

36:27 Další dobrý zákrok Jakuba Kováře

36:27

Nigel Dawes zkusil střelu z kruhů. Ta byla pořádně tvrdá a po teči Kirilla Petrova jí Kovář zastavil levým betonem. Puk se odrazil před branku na hůl Dmitrije Voronkova, jemuž ale byla dorážka znemožněna!

35:41

Da Costa dával kotouč podél brankoviště na Nigela Dawese, jenž si sjížděl přesně do pozice u pravé tyčky, ale puk byl na poslední chvíli ztečován hosty a sražen. Hráči v červenobílém se následně osvobozují.

35:18

Pavel Kulikov to za brankou domácích přehnal s napadáním, nechal v souboji s protihráčem nohu a jde na dvě minuty ven.

35:15

Signalizované vyloučení, domácí si zahrají přesilovku.

34:15

Dmitrij Voronkov kouzlil na pravém kruhu s pukem, ale nedokázal se lépe uvolnit a navíc už byl ve velkém úhlu. Poslal tak kotouč zpět na kruh, kde byl naprosto volný Nikita Ljamkin. Před ním se otevřela dálnice, po které si sjel blíže k brance a mohl zamířit, jenže ani on se neprosadil.

33:28

Domácím se nepodařilo vyhodit kotouč ven z pásma. Podruhé už ale byli úspěšní a formace s Dacjukem si před brankou Reideborna zas tak dlouho nepobyla.

32:40

Následuje další komerční přestávka a ta se nyní hodí především hráčům Avtomobilistu.

32:24

Střela Charlese Genowaye změnila těsně před Adamem Reidebornem směr, ale brankář domácích dokázal rychle zareagovat.

31:33

Kirill Petrov nejprve ukázal, že umí hrát hodně tvrdě, a rozdal ve středním pásmu pořádný hit. Poté za modrou získal puk a nabruslil si mezi kruhy, jenže jeho střelu srazil spoluhráč Fisenko mimo.

30:28

Na branku tak stále čekáme marně, ale nutno říct, že Kazaň je po jedné velké šanci a neuznané brance lepším týmem.

28:40

28:40 Puk se do branky odrazil od střídačky Kazaně

28:40

Gól nakonec neplatí a hraje se stále 0:0. Hned od začátku bylo jasné, že puk se takto podivně nemohl odrazit. A jak odhalily opakované záběry, kotouč změnil směr nechtěným odrazem od střídačky domácích.

28:40

Nyní se ještě řeší, zda šlo o odraz od mantinelu nebo od střídačky Kazaně.

28:40

Kazaň vstřelila branku!
Kuriózní branka domácích. Roman Rukavišnikov nahazoval puk po prknech za branku, kam už jel Jakub Kovář, aby kotouž za svojí kleci ztlumil. Jenže od mantinelu se kotouč odrazil přímo na branku, do které se již překvapený český brankář nestačil vrátit.

28:14

28:14 Jakub Kovář vychytal Stéphane Da Costu

28:14

Stéphane Da Costa mohl poslat Kazaň do vedení. Využil naprosto chybné rozehrávky Charlese Genowaye, která šla na hůl Kirillu Petrovovi. Ten vyslal do sóla právě tohoto Francouze, jehož blafák do forhendu skvěle zneškodnil český brankář.

27:40

O puk probíhá poměrně velký souboj v levém rohu u branky Kazaně. Nakonec jsou úspěšnější hosté.

26:26

Další útok Kazaně již nebyl tak přesný, pískáno je zakázané uvolnění.

26:06

Další nepříjemný zákrok Jakuba Kováře, který nyní čelí ofenzívnímu tlaku Kazaně. Český brankář si tak vydatně zlepšuje svá čísla, která jsou na 92% a průměru 2,39 inkasovaných branek. Střela Alexandra Burmistrova mu šla přímo do masky, ale Kovář se puku nezalekl a vyrazil ho.

25:42

Až nyní je hra opět přerušena. Domácí nedokázali přejít přes modrou a jejich akci zastavuje ofsajd.

24:22

Viktor Tichonov projel na pravý kruh, kde nezištně přenechal kotouč pro Nigela Dawese. Útočník s mnoha zkušenostmi z KHL vypálil prudký projektil, který šel kousek nad ledem. Kovář ho dokázal vyrazit betonem.

23:57

Opět se hraje hodně dlouho bez přerušení, tohle je poslední dobou pro některé zápasy KHL hodně typické.

23:28

Přetlačovanou o puk u hrazení domácích nakonec získali hráči v černém, tedy Kazaňští, když dobře zapracoval Michail Fisenko.

22:29

Ohrožení také na druhé straně. Alex Protapovič projel po pravé straně do útočného pásma a vypálil prudkou ránu, kterou ale dokázal Adam Reideborn vyrazit.

21:53

Po skončení přesilové hry pokračují hráči Kazaně v útočení. Roman Rukavišnikov zkusil nahodit puk na branku, ovšem Jakub Kovář byl pozorný.

21:14

Jekatěrinburg hraje v plném počtu.

20:33

Brooks Macek byl na levém kruhu po parádní přihrávce Nigela Dawese ve výborné střelecké pozici. Proti přesouvajícímu se Kovářovi zkoušel zakončit na vzdálenější tyčku, ale mířil těsně vedle.

20:05

Domácí hned po buly zavezli puk před branku Jakuba Kováře.

20:01

Začala druhá třetina.
Vyloučen Alexej Makejev ještě při odchodu na trestnou lavici něco diskutuje s hlavním sudím. Faktem ale je, že se hosté budou ještě minutu a čtvrt bránit.
Další třetina začne přibližně v 15:53.
Statistiky po první třetině:
Góly: 0-0
Střely na branku: 7-10
Zásahy gólmanů: 10-7
Vyhraná buly: 7-7
Zblokované střely: 5-6
Hity: 2-6
Vyloučení: 2-3
Bez využití.
Úvodní třetina je u konce a stav je asi zaslouženě 0:0. Oba týmy měly šance i přesilové hry. Domácí v úvodu nevyužili dvě početní výhody pět na čtyři, hosté pak v závěru úvodního dějství nenašli recept na Adama Reideborna při dlouhé přesilovce pět na tři. Největší šanci měl po Hollandově přihrávce Bělousov, ale Reideborn vytáhl skvělý zákrok – 0:0.

20:00

První třetina skončila.

19:14

Alexej Makejev asi trošku neustál, že do něj Albert Jarullin lehce sekl a následně se před něj i dostal. Forvard Avtomobilistu mu oplatil stejnou mincí a tento faul už sudí viděl.

19:13

Domácí hrají v plném počtu a budou mít výhodu přesilovky.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:33

Kazaň nejhorší část přežila, už hraje ve čtyřech.

18:13

18:13 Adam Reideborn zachránil Kazaň výborným zákrokem

18:13

Obrovskou šanci měl po přihrávce Petera Hollanda forvard Georgij Bělousov, který ale zblízka nepřekonal Adama Redieborna. Ten už byl vleže, ale puk mířící do branky vykopl betonem!

17:58

Genoway nenašel z kruhů prostor ke střele. Zkusil poslat puk na pravou stranu pro Dacjuka, který na Adama Reideborna také nevyzrál. Tohle je opravdu velký tlak Jekatěrinburgu a přesilovka pět na tři vypadá, jak se sluší a patří. Ale zatím bez branky.

17:34

Dacjuk přenesl hru na levý kruh, kde z první střílel Brooks Macek, ovšem střelou na bližší tyč nebyl úspěšný.

17:17

Základ přesilovky, tedy vyhrát buly a udržet puk v pásmu, se hostům povedl.

17:13

Ačkoliv se domácí hodně zlobí, tak jde Kristian Chenkel na dvě minuty ven právě za krosček. A myslím si, že naprosto zaslouženě. Hosty čeká 80 sekund dlouhá přesilovka pět na tři.

17:02

Před brankou Adama Redieborna bylo pořádné rušno. Anatolij Golyšev chtěl dorážet, ale dostal krosček a spadl na led.

16:33

Přesilovou hru si po podrážení Alberta Jarullina poprvé vyzkouší také Jekatěrinburg.

15:18

Nikita Ljamkin moc dobře věděl, že Jakub Kovář nemá úplně ideální výhled a před jeho brankou je pořádně rušno. Zkusil tedy od modré ostře nahodit puk na branku, ale gólman Avtomobilistu je zatím bezchybný.

13:54

Na led se při nejbližším přerušení vrátí také Korbinian Holzer a hosté budou v obraně kompletní.

13:31

Hosté jsou přece jen o něco aktivnější. Nyní se o dorážku u pravé tyče snažil Stanislav Bočarov, ale Adam Reideborn svým pravým betonem doslova ucpal prostor u tyče.

13:29

Právě nyní vypršel desetiminutový trest Alexeje Vasilevského, který se v nejbližším přerušení vrátí do hry.

12:59

Svižnou podívanou nyní na chvíli přeruší komerční přestávka.

12:36

Stéphane Da Costa hledal přihrávkou z levého kruhu před brankou svého spoluhráče Tichonova, ale ten dostal přihrávku na dlouhou hokejku.

12:00

Hokej se nyní hraje v hodně rychlém tempu, vlastně nahoru – dolu. Jen co měl šanci Jemec, už se musí mít na pozoru také domácí gólman.

11:20

Agilní Ivan Jemec mohl využít zaváhání před brankou Jekatěrinburgu. Zničehonic se dostal k puku, avšak na Jakuba Kováře nevyzrál. Český brankář zapisuje třetí úspěšný zákrok.

10:37

Nikita Trjamkin dostal puk na rozehrávku a proti napadajícímu hráči zkoušel kličku. Ačkoliv měl problémy, nakonec za vlastní klecí získal puk znovu na svou hůl.

10:11

Hra se rychle přesunula na druhou stranu, kde byl pozorný také Jakub Kovář. Vhazovat se bude po jeho pravici.

09:58

Ačkoliv Peter Holland na pravé straně branky Kazaně dojížděl nahození, nedal mu Adam Reideborn příležitost k dorážce. Chytá puk a následuje komerční přestávka.

08:32

Ivan Jemec si sjížděl na pravý kruh ke střele, ale poté se rozhodl pro střílenou přihrávku, kterou minul branku i svého spoluhráče.

07:58

Po delším čase se hosté dostali před Adama Reideborna, ale ten si snadný nahozený puk pohlídal.

05:54

Ačkoliv měli domácí již dvě přesilové hry, na Jakuba Kováře zatím vyslali jen dvě střely. I druhá přesilovka Kazaně tak končí bez využití a Avtomobilist je v plném počtu.

04:25

Ani druhá přesilová hra se Kazani příliš nedaří, Jakub Kovář je ve své brance téměř bez práce.

03:54

Na trestné si nyní Vasilevskij bude moct popovídat s novým mužem týmu Korbinianem Holzerem, jenž jde ven na 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy nebo krku.

03:29

Oslabení Avtomobilistu končí, desetiminutový trest pro Alexeje Vasilevského právě začíná.

03:06

Od modré pálil z první Albert Jarullin, jenže trefil jen clonícího hráče soupeře.

02:34

Mezi kruhy si najel Nigel Dawes a tento kanadský Kazachstánec dostal kvantum volného prostoru. Ani on se ale neradoval.

02:18

Přesilovka Kazaně zatím není příliš dobrá a Jakub Kovář bezpečně hájí čisté konto.

01:29

Alexej Vasilevskij se nyní na kluziště chvíli nepodívá. Dostává totiž poměrně neobvyklý dvouminutový trest za naražení zezadu a k tomu ještě desítku osobního trestu navrch.

00:12

Hned na začátku zápasu byl v první šanci hostující centr Anatolij Golyšev, který ale brankáře Adama Reideborna z kruhů nepřekonal, protože jeho střela byla i trošku sražená. Ale šlo o dobrou úvodní akci Avtomobilistu.

00:01

Utkání právě začalo.
Stadionem zní hymna ruské federace, za chvilku se začne.
Úvodní sestavy:

Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Jarullin (A), Rukavišnikov, Ljamkin, Pedan, Chenkel, Lučevnikov – Dawes, V. Tichonov, S. Da Costa – Jemec, Galijev, Burmistrov – Voronkov, M. Gluchov (A), Lukojanov (C) – Fisenko, K. Petrov, Cormier – Dyňak.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Holzer, Ch. Genoway, Mamkin, Arzamascev, D. Zajcev – Dacjuk (C), Golyšev, Makejev – Macek, Holland (A), Obidin – Bělousov, P. Kulikov, Bočarov – Chripunov, Litovčenko, Ovčinnikov – Protapovič.

Rozhodčí: Denis Naumov, Eduard Odins – Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin.
Československá stopa v týmech:
Jakub Kovář (JEK): 28 zápasů, 15 výher, 2,39 průměr inkasovaných gólů, 92,0% úspěšnost zásahů.
Poslední vzájemné zápasy:
Kazaň – Jekatěrinburg 3:0 (16.11.2020)
Kazaň – Jekatěrinburg 0:3 (27.2.2020)
Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (25.1.2020)
Jekatěrinburg – Kazaň 1:6 (14.10.2019)
Kazaň – Jekatěrinburg 3:1 (14.10.2019).
AVTOMOBILIST JEKATĚRINBURG
6. místo (Východ), 31 zápasů, 40 bodů, skóre: 93:85


Přestože se celek českého brankáře Jakuba Kováře stále nachází na příčkách zaručujících postup do play off, v nedávném období začal tyto pozice poměrně drasticky vyklízet. Jekatěrinburg prohrál posledních sedm utkání, což z něj dělá mužstvo s nejhorší současnou formou z celé KHL. Ani Riga, která v 31 kláních získala třetinový počet bodů oproti Avtomobilistu, na tom není hůře. Nyní jedou hosté v roli poměrně výrazného outsidera na stadion prvního celku Východu, ovšem případná výhra by mohla znamenat zásadní odrazový můstek k lepší budoucnosti. Za Jekatěrinburg patrně znovu nastoupí sedmý nejúdernější hráč soutěže. Alexej Makejev si ve 30 zápasech drží průměr jednoho bodu na utkání.
AK BARS KAZAŇ
1. místo (Východ), 34 zápasů, 50 bodů, skóre: 105:78


Hokejisté Kazaně momentálně kralují tabulce Východní konference. Za posledních 10 utkání si připsali jen tři porážky, vyrovnanou formu prokazují jak doma, tak i ve venkovních zápasech. I ve vzájemných měřeních obou dnešních soupeřů má Ak Bars navrch. Od roku 2018 ovládl osm partií proti Jekatěrinburgu, kdežto Avtomobilist zvládl jen tři skalpy, z toho dva až po základní hrací době. Nejproduktivnějším mužem domácího celku je francouzský útočník Stephane Da Costa, který už zvládl sesbírat 10 gólů a 17 asistencí. Kromě něj u mužstva nepůsobí mnoho neruských hráčů, česká stopa v současné době schází.
Příjemné hokejové odpoledne. Dnes nás čeká zápas mezi Kazaní a Jekatěrinburgem. Věříme, že budete sledovat právě náš přenos.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Ak Bars Kazaň – Avtomobilist Jekaterinburg

2:0

koniec (0:0, 0:0, 2:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 49. Galijev (Ľamkin), 52. S. Da Costa (Ľamkin)

Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Jarullin (A), Rukavišnikov, Ľamkin, Pedan, Chenkeľ, Lučevnikov – Dawes, V. Tichonov, S. Da Costa – Jemec, Galijev, Burmistrov – Voronkov, M. Gluchov (A), Lukojanov (C) – Fisenko, K. Petrov, Cormier – Dyňak.

Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Holzer, Ch. Genoway, Mamkin, Arzamascev, D. Zajcev – Dacjuk (C), Golyšev, Makejev – Macek, Holland (A), Obidin – Belousov, P. Kulikov, Bočarov – Chripunov, Litovčenko, Ovčinnikov – Protapovič.

Rozhodca: Denis Naumov, Eduard Odins – Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin

Priebeh zápasu
1. tretina
01:29 JEK 2+10 Alexej Vasilevskij, napadnutie zozadu+napadnutie zozadu
03:54 JEK 2+10 Holzer, napadnutie oblasti hlavy a krku+napadnutie oblasti hlavy a krku
16:33 KZN 2 Jarullin, podrazenie
17:13 KZN 2 Chenkeľ, krosček
19:14 JEK 2 Makejev, sekanie
Po 1. tretine
2. tretina
35:18 JEK 2 P. Kulikov, podrazenie
Po 2.tretine
3. tretina
45:20 KZN 2 M. Gluchov, podrazenie
48:20 KZN 1:0 Galijev (Ľamkin)
51:01 KZN 2:0 S. Da Costa (Ľamkin)
57:04 KZN 2 Fisenko, držanie
Koniec