Menu

Ďalšie

UFC

Jack Hermansson - Marvin Vettori

Vettori

koniec udalosti

06.12.2020, 06:15 • David Suchý cz

Vítěz: M. Vettori (na body – jednomyslně) (06:47:55)
Máme za sebou hlavní duel této karty, který přinesl velice vyrovnanou podívanou, jenž nakonec vyzněla ve prospěch Marvina Vettoriho. Ten mohl souboj ukončit už v prvním kole, kde se mu povedlo Hermanssona nepříjemně trefit. Vettori svého soupeře přesto neukončil a mohli jsme pokračovat. Zbytek zápasu nám přinesl pouze bitvu v postoji, ve kterém oba borci nespočetkrát trefovali. Sudí nakonec jednomyslně rozhodli o vítězi zápasu, kterým je Marvin Vettori.

Konec zápasu.

04:55

V závěru pokusil o heel hook v podání Hermanssona, jeho soupeř se ale dokázal přetočit.

04:16

Jack Hermansson ovšem v závěru zápasu prokazuje skvělou aktivitu. Jeho soupeř se nejprve nechal přitlačit k pletivu, načež inkasoval na bradu.

04:00

Minuta do konce zápasu.

03:10

Právě toto kolo by mohlo rozhodnout, je to totiž naprosto vyrovnaný duel. V pátém kole je na tom o něco lépe Vettori, který přesto sám hodně inkasoval.

02:48

Je za námi polovina posledního kola. Jack Hermansson začíná trochu ztrácet, což se soupeř snaží potrestat a projevuje větší přesnost.

02:16

Marvin Vettori to znovu zkoušel spodním hákem, který dost používá celkem často. Poté jsme se poprvé v tomto duelu dostali do klinče.

01:36

Nyní se blíže k pletivu dostal Jack Hermansson, který se pouze bránil. Jeho soupeř útočil do krytu, přesto to muselo pořádně bolet.

00:54

Vettori skutečně přidal na aktivitě, nicméně nyní zůstal trochu zbytečně stát před svým soupeřem, který toho využil k delší kombinaci.

00:20

Znovu aktivní boje v úvodu pátého kola. Jack Hermansson schytal tvrdou levou, poté pro změnu velice nepříjemný pravý hák za ucho.

Začalo páté kolo.

Skončilo čtvrté kolo.

04:25

Nyní povedený zvedák od Hermanssona, který se pustil do delší kombinace. Poté sám inkasoval pravačku, zřejmě půjdeme do posledního kola.

03:18

Několik dobrých jedniček od Vettoriho, který výrazně zpřesnil. Jeho soupeř se však snaží neustále tlačit, což mu zatím nic moc nepřináší.

02:48

Až nyní poměrně dlouhá kombinace od Vettoriho, který ovšem o poznání zpomalil. Jack Hermansson se snaží pokračovat v aktivitě.

02:10

Další slušná kombinace od Hermanssona, který začíná mít v přesností navrch. Nyní prošla levá přední na bradu, která musela být nepříjemná.

01:36

Výborná pravá zadní v podání Hermanssona, který jí dokázal schovat za předchozí levou přední. Vettori přesto inkasoval nečistě na hlavu.

Jack Hermansson - Marvin Vettori

Vettori

koniec udalosti