Menu

Ďalšie

UFC

Gabriel Benítez - Justin Jaynes

Benítez

koniec udalosti

06.12.2020, 05:16 • David Suchý cz

Vítěz: G. Benítez (TKO) (05:23:37)
Také tento duel je minulostí a netrval ani pět minut. Lépe ho zvládl favorizovaný Gabriel Benítez, který od úvodu zápasu hrozil nepříjemnými kopy, které putovaly praktiky všude. Justin Jaynes se s tím nějaký čas dokázal vypořádat, sám poté inkasoval kolenem pod žebra, což mu osudné. Po tomto úderu sám ulehl na zem, kde jeho soupeř dokončil úspěšné dílo.

Konec zápasu.

04:06

Je konec! Gabriel Benítez předvedl drtivý kop kolenem pod žebra, který soupeřem pořádně otřásl. Justin Jaynes spadl na zem, kde jeho soupeř předvedl tvrdý ground and pound, což si vyžádalo zásah rozhodčího.

03:36

Benítez znovu zvolil kombinaci levá – pravá, jenomže mnohdy útočít pouze do připraveného krytu.

03:08

Jaynes se znovu pokoušel nastoupit, přičemž to zkoušel spodním hákem. Jeho protivník však dobře pracoval z ústupu a soupeři nic moc nedovolil.

02:34

Gabriel Benítez se znovu pokoušel o round kick, se kterým si jeho soupeř dokázal poradit. Jaynes přečkal také pokus o kop na hlavu.

01:52

Jaynesovi nyní prošla pravačka, načež se dokonce pokoušel útočit na spodek. Benítez se dostal směrem k pletivu a nyní tahá za kratší konec.

01:18

Justin Jaynes poté dobrým pravým hákem odrazil případný útok soupeře. Benítez ale stále hrozí nepříjemnými kopy, které jsou hodně nebezpečné.

00:48

Další velice tvrdý kop na soupeřovu nohu, po kterém Gabriel Benítez zkoušel pracovat rukama. Poté první kombinaci předvedl také Jaynes.

00:15

Gabriel Benítez vstoupil do zápasu aktivně, ihned vyprodukoval dva kopy. Ten první mířil na tělo, zatímco ten druhý pro změnu do levé nohy.

Začalo první kolo.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má na programu další turnaj, který se opětovně odehraje v americkém Las Vegas. Také tento turnaj nabídne řadu zajímavých duelů, hlavní karta navíc čítá hned pět zápasů. Jako první se do akce dostane Matt Wiman, který si to rozdá s Jordanem Leavittem. Poté přijde na řadu souboj v lehkotěžké váze, ve kterém budeme sledovat Romana Dolidzeho a Johna Allana. Následovat bude duel lehké váhy mezi Gabrielem Benítezem a Justinem Jaynesem. Předposlední zápas hlavní karty znovu přinese souboj v lehkotěžké váže, v hodně sledovaném duelu se proti sobě představí Ovince Saint Preux a Jamahal Hill. Hlavním hřebem celého turnaje poté bude souboj ve střední váze, ve kterém Jack Hermansson v pětikolovém duelu vyzve Marvina Vettoriho.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 05:10.

Gabriel Benítez - Justin Jaynes

Benítez

koniec udalosti