Menu

Ďalšie

UFC

Matt Wiman - Jordan Leavitt

Leavitt

koniec udalosti

06.12.2020, 04:16 • David Suchý cz

Vítěz: J. Leavit (KO) (04:20:05)
První duel hlavní karty trval opravdu jen krátce. Jordan Leavitt se hned v úvodu zápasu pokoušel vzít svého soupeře na zem, což mu vyšlo dokonale. Soupeř se totiž ve stoje dostal do objetí, načež s ním Jordan Leavitt cíleně hodil na zem, což bylo pro Matta Wimana tou konečnou. Málo vídané ukončení v bojových sportech, nicméně i toto se počítalo jako KO.

Konec zápasu.

00:22

To jsou věci! Jordan Leavitt se hned v úvodu zápasu pokoušel o takedown, přičemž soupeře dokázal hodit na zem, což bylo pro něj to konečnou. Úspěšný slam, který se v UFC moc často nevidí.

Začalo první kolo.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má na programu další turnaj, který se opětovně odehraje v americkém Las Vegas. Také tento turnaj nabídne řadu zajímavých duelů, hlavní karta navíc čítá hned pět zápasů. Jako první se do akce dostane Matt Wiman, který si to rozdá s Jordanem Leavittem. Poté přijde na řadu souboj v lehkotěžké váze, ve kterém budeme sledovat Romana Dolidzeho a Johna Allana. Následovat bude duel lehké váhy mezi Gabrielem Benítezem a Justinem Jaynesem. Předposlední zápas hlavní karty znovu přinese souboj v lehkotěžké váže, v hodně sledovaném duelu se proti sobě představí Ovince Saint Preux a Jamahal Hill. Hlavním hřebem celého turnaje poté bude souboj ve střední váze, ve kterém Jack Hermansson v pětikolovém duelu vyzve Marvina Vettoriho.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 04:15.

Matt Wiman - Jordan Leavitt

Leavitt

koniec udalosti