Menu

Futbal

Španielsky pohár

Real Betis – Real Sociedad San Sebastian

3:1

koniec po predl. (0:1)

26.01.2021, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Osemfinále • Milan Huppert cz

111

Druhá žlutá karta v krátkém časovém rozmezí pro změnu do řad Realu Sociedad. Hříšníkem Robin Le Normand, Francouz si v souboji s Joaquínem pomohl loktem.

108

Víctor Ruíz na polovině hřiště nedokázal zachytit Merquelanze, jehož zezadu skolit zemi. Španělský stoper moc dobře, věděl, že bude následovat žlutá karta.

75

75. Sanabria zkoušel nůžky, jenže trefil jen soupeře a vykoledoval si druhou žlutou kartu

75

Síly na na trávníku se vyrovnávají! Antonio Sanabria si věřil a po centru Montoyi z pravé strany šel do akrobatických nůžek. Místo balónu však trefil do zad Elustonda, za což inkasoval druhou žlutou kartu.

48

Tak pozor! Po faulu Merina se kolem rozhodčího sběhli hostující hráči, kteří s hlavním arbitrem spustili diskuzi. Nejaktivnější byl Asier Illarramendi, s Mateu ztratil trpělivost a ukázal mu také žlutou kartu. A protože už byla druhá, tak španělský středopolař míří předčasně do sprch.

47

V úvodu druhé půle vyfasoval žlutou kartu střední záložník Mikel Merino. Ten chtěl odkopnout, jenže balón trestuhodně promáchl, naopak nakopl Tella.

30

Diego Lainez hodně zbytečně dohrál brankáře, který dokázal zachytit nepovedený nákop Fekira. Mexický křídelník si za své počínání vysloužil žlutý kartónek.

26

Žlutá karta míří i do hostujících řad. Střední záložník Asier Illarramendi tvrdě narazil do nic netušícího Laineze, jenž se okamžitě skácel k zemi.

13

První žlutou kartu střetnutí si vysloužil útočník Antonio Sanabria. Forward úplně zbytečně zajel do kotníků Le Normanda, který byl již dávno bez míče.

Real Betis – Real Sociedad San Sebastian

3:1

koniec po predl. (0:1)

Späť na online

Góly: 78. Canales, 96. Iglesias, 111. Iglesias – 13. Oyarzabal

Karty:   30. Lainez (RBE), 108. Ruíz (RBE) – 13. Sanabria (RSC), 26. Illarramendi (RSC), 47. Merino (RSC), 111. Le Normand (RSC)   75. Sanabria (RBE) – 48. Illarramendi (RSC)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 3:9. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 12:16.

Real Betis: Robles – Montoya (106. Emerson), Sidnei (56. Ruiz), Mandi, Moreno – Akouokou (85. Iglesias), Canales – Lainez (67. Joaquín), Fekir (85. Carvalho), Tello (67. Rodri) – Sanabria.
Náhradníci: Rebollo – Carvalho, Emerson, Guardado, Iglesias, Joaquín, Juanmi, Rodri, Ruíz.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (85. Januzaj), Elustondo, Le Normand, Monreal – Guridi (54. Zubeldia), Illaramendi, Merino – Portu (85. Barrenetxea), Isak (65. Merquelanz), Oyarzabal (64. Zubimendi).
Náhradníci: Ayesa – Barrenetxea, Fernández, Guevara, Januzaj, Merquelanz, Zaldúa, Zubeldia, Zubimendi.

Rozhodca: Mateu – Cebrián, Becerril