Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Atlético Madrid – SD Eibar

5:0

koniec (2:0)

18.04.2021, 16:15 • 33. kolo • Daniela Mesíková

68

Atlético dalo gól!
Už po niekoľkýkrát smerovala lopta zo strany späť dovnútra šestnástky, tentokrát z kopačky Carrasca a MARCOS LLORENTE dokázal pohotovou strelou prekonať Dmitrovića. Domáci vyhrávajú už 5:0.

54

Atlético dalo gól!
Correa zaskočil všetkých, keď z ľavej strany poslal spätnú prihrávku do pokutového územia, za obranu Eibaru. Tam sa z druhej vlny prirútil MARCOS LLORENTE, ktorý strelou z prvej nedal Dmitrovićovi šancu.

49

Atlético dalo gól!
Saúl krásnym pasom vyslal za obranu Eibaru YANNICKA CARRASCA. Proti nemu vybehol Dmitrović až pred šestnástku, ale bol pri lopte neskoro. Carrasco sa ho zbavil kľučkou a išiel do vápna, v sklze sa ho ešte snažil zastaviť Dufur, lenže Carrasco sa mu vyhol a poslal loptu do prázdnej brány.

44

Atlético dalo gól!
ÁNGEL CORREA bleskovo pridáva ďalší gól, keď sa po dlhom pase dostali domáci k vápnu, tam Carrasco poslal loptu pred bránu a brániaci Arbilla sa nechal nachytať parádičkou Correu. Domáci ostrostrelec loptu zastavil, obtočil sa okolo stojaceho obrancu a poslal loptu z otočky do brány.

42

Atlético dalo gól!
Domáci sa radujú z prvého gólu, ktorý padol po rohovom kope. Center z pravej strany išiel na bližšiu žrď, kde loptu pred bránu usmernil hlavou Llorente a na päťke potom pohotový ÁNGEL CORREA doklepol loptu do odkrytej časti brány.

Atlético Madrid – SD Eibar

5:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 42. Á. Correa, 44. Á. Correa, 49. Carrasco, 54. M. Llorente, 68. M. Llorente

Atlético Madrid: Oblak – Trippier, J. Giménez, Savić (74. Felipe), Lodi – Saúl, Koke (61. Vitolo), H. Herrera (70. Kondogbia), Carrasco (70. Torreira) – Á. Correa (61. M. Dembélé), M. Llorente.
Náhradníci: Grbić – Felipe, Hermoso, Camello, M. Dembélé, Kondogbia, Torreira, Vitolo, Vrsaljko.

SD Eibar: Dmitrović – Dufur (63. P. Oliveira), Burgos, Arbilla, Cote – Atienza – Pozo, S. Álvarez, Garcia (62. Inuj), Kévin Rodrígues (72. Rafa) – Kike García (72. Quique).
Náhradníci: Y. Rodríguez – Recio, Inuj, Arieta, P. León, Quique, Rafa, P. Oliveira, Enrich.