Menu

Futbal

Francúzsky pohár

GFA Rumilly Vallières – AS Monaco

1:5

koniec (1:2)

13.05.2021, 21:15 • Parc des Sports • Semifinále • David Suchý cz

Tipsport: 15.5 7.46 1.17

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Monaca, které svého soupeře porazilo poměrem 5:1 a může se tak radovat z postupu do finále, kde se utkání s PSG. Druhý poločas nepřinesla zrovna atraktivní podívanou, přesto se Monaco dostalo do dvoubrankového vedení, díky čemuž se hodně uklidnilo. Rumilly Vallières ovšem boj o postup do finále nevzdalo, domácí neodehráli vůbec špatný zápas, jenomže ještě dvakrát inkasovali. (23:02:38)
Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:9.

90+1

Konec zápasu.

90

Nastavuje se minuta.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Domácí stále prohrávají o čtyři branky, i tak podali velice sympatický výkon.

87

Monaco zahrávalo další standardní situaci, a sice z pravé strany. Do hlavičky se dostával obránce Matsima, který se k zakončení nedostal.

85

O provedení vhazování se nyní postaral hostující Sidibé, kterému přispěchal na pomoc Aguilar, který ale nedokázal prodloužit míč za sebe.

84

Znovu se tak do kombinace zapojil domácí brankář Delaunay. Domácí poměrně dlouho kombinovali, nakonec se míč povedlo udržet Mokemu.

83

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Gelson Martins, přichází Valentin Decarpentrie.
Střídání v týmu GFA Rumilly Vallières: ze hřiště odchází Jean Ribeiro, přichází Loan Bouchet.
Střídání v týmu GFA Rumilly Vallières: ze hřiště odchází Ashley Moke, přichází Listner Pierre-Louis.

82

82. GOLOVIN - 1:5

82

Monaco právě vstřelilo branku!
Pátá branka hostujícího celku! Domácí znovu chybovali v rozehrávce, tu totiž aktivně napadal ALEKSANDR GOLOVIN. Ruský křídelník se dostal čistým způsobem k míči a poté pohodlně obstřelil vyběhnuvšího brankáře.

82

Posléze na jistotu rozehrával domácí Leveque, kterému se sice u postranní lajny povedlo najít Cottina, který se ovšem nedostal přes protihráče.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. O postupujícím je delší dobu rozhodnuto, domácí se přesto snaží s výsledkem něco udělat.

80

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Aurelien Tchouameni, přichází Youssouf Fofana.
Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Césc Fábregas, přichází Florentino Luis.

79

Sledovali jsme další nedovolený zákrok. Daleko od nohy to měl domácí Yüce, který se po balónu natahoval, jenomže trefil pouze končetinu soupeře.

78

78. FÁBREGAS - 1:4

78

Monaco právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! CÉSC FÁBREGAS se postavil k rozehrávce standardní situace, kterou posílal směrem na domácí branku. Jeho technická rána zapadla přesně k tyči, Delaunay se za míčem pouze ohlédl.

77

U pokutového území si nakonec dokázal střeleckou pozici najít hostující Golovin, který si přehodil míč na pravou nohu, jenomže pálil nad branku.

76

Střídání v týmu GFA Rumilly Vallières: ze hřiště odchází Mathieu Guillaud, přichází Ferhat Yüce.

75

Nyní mohl od své branky odkopávat brankář Delaunay, kterému se povedlo poslat míč na opačnou polovinu, kde se v souboji prosadil Tchouameni.

73

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Rumilly Vallières se snaží s výsledkem něco udělat, nyní vedle branky zakončoval Gay.

72

Střídání v týmu GFA Rumilly Vallières: ze hřiště odchází Jocelyn Gay, přichází Nikola Volic.

71

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Aleksandr Golovin.
Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Ruben Aguilar.

70

S míčem se až k hranici opačného pokutového území dostal Ben Yedder, který ovšem po souboji skončil na zemi a rozehrávat tak mohl Leveque.

69

Směrem dozadu to posléze zvládl hostující Matsima, který tak za sebe nepustil agilního Lionga. Monacu se povedlo uklidnit hru na vlastní polovině.

68

Monaco přenášelo hru na levou stranu, kde si o nahrávku řekl obránce Touré, který po zpracování nahrával pod sebe na Tchouameniho.

67

Po autovém vhazování pronikl do pokutového území domácí Cottin, který po souboji skončil na zemi, jenomže k zisku penalty to nakonec nestačilo.

66

Do protiútoku se poté chtěl prodrat domácí Moke, který se nedostal přes prvního protihráče, od kterého se balón odrazil směrem do zámezí.

65

S míčem na polovinu soupeře se před malým momentem jednoduše dostal hostující Tchouameni, kterému se nabídl vedle postavený Martins.

63

U pokutového území se posléze povedlo zakročit domácímu Peugetovi, který se snažil rozehrát do rychlého protiútoku, který ovšem zastavil soupeř.

62

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, zatím jsme se dočkali čtyř zásahů. Monaco vede o dvě branky a má tak nakročeno k postupu do finále.

61

Krátce po rozehrávce si to po levém křídle namířil hostující Tour, který se přes soupeře nakonec dostal k centru, jenž se snesl na nohu protihráče.

60

Hlavní sudí si nyní všiml nedovoleného zákroku. Tím se prezentoval domácí Guillaud, který byl pozdě u míče a trefil tak nohu Fábregase.

59

Po delší době si s míčem zahrál také hostující brankář Majecki, kterému se sice povedlo odkopnout na pravou stranu, kde měl daleko k míči Sidibé.

58

Krátce po rozehrávce se k míči dostal domácí Leveque, který to zkoušel dlouhým pasem na druhou stranu, kde ovšem nenašel Lionga.

57

Rumilly Vallières to bude mít nyní nesmírně složité. Prohrává totiž už o dvě branky, přesto do konce tohoto zápasu zbývá ještě dostatek času.

55

55. Ben YEDDER - 1:3

55

Monaco právě vstřelilo branku!
V úvodu druhého poločasu tu máme další přesný zásah! Monaco aktivně napadalo rozehrávku, díky čemuž se dostalo k míči. Do vyložené šance navíc pronikl WISSAM BEN YEDDER, kterému se povedlo jednoduše přehodit brankáře.

55

Po dalším souboji ve středu hrací plochy skončila na zemi dvojice protihráčů a znovu se tak do akce dostávají lékařské personály.

54

Monaco se znovu jednoduchým způsobem dostalo na druhou stranu, kde ovšem nahrávku přečetl pozorný Gay, kterému se nepovedlo rozehrát.

53

Žlutou kartu dostává Djibril Sidibe (AS Monaco FC).

52

Na útočnou polovinu se posléze s míčem dostával hostující Volland, kterému se ovšem nepovedlo načasovat nahrávku a našel pouze Ribeira.

51

Následovala standardní situace z pravé strany, po které skončil na zemi hostující Touré. Nakonec se nejednalo o faul a Delaunay bude odkopávat.

50

K míči se na pravém křídle dostal hostující Martins, který se v souboji jeden na jednoho pokoušel přejít přes Michauda, který ho zastavil faulem.

49

Po souboji u postranní lajny nakonec skončil na zemi domácí Michaud, který byl ovšem zastaven čistě, přesto bude Rumilly Vallières vhazovat.

48

Hned v úvodu druhého poločasu se k míči dostal domácí brankář Delaunay, který to zkoušel nákopem na druhou stranu, kde našel Disasiho.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Střídání v týmu GFA Rumilly Vallières: ze hřiště odchází Arthur Bozon, přichází Dorian Michaud.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl tři přesné zásahy. Jako první se dokázal prosadit domácí celek, který ovšem své vedení moc dlouho neudržel, a dokonce v krátkém časovém sledu inkasoval dvakrát. Monaco se tak dostalo do jednobrankového vedení, které vydrželo až do konce prvního poločasu.

45+1

První poločas skončil.

44

Monaco se nyní s míčem usadilo na polovině soupeře, kde poměrně dlouho kombinovalo a po ztrátě se do protiútoku vydal Gay, který centroval nad branku.

42

Po předchozím souboji skončil na zemi hostující Sidibé, který ovšem sám fauloval. Do akce se tak dostává lékařský personál hostujícího mužstva.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

38

Do obrovské šance se nyní dostal hostující Volland, který měl před sebou prázdnou branku, jenomže překvapivě trefil pouze břevno.

37

Od své branky nyní rozehrával domácí brankář Delaunay, který to na jistotu zkoušel nakrátko po zemi, přičemž si o nahrávku řekl zadák Leveque.

35

Krátce po rozehrávce se na druhou stranu pokoušel dostat domácí Moke, který narazil pouze do Martinse, jenž odkopával balón do zámezí.

34

Martinsovi se v tandemu povedlo najít kolegu Sidibého, který centroval směrem do pokutového území, kde zakončoval do protihráče Ben Yedder.

32

32. TCHOUAMENI - 1:2

32

Monaco právě vstřelilo branku!
Po následném rohovém kopu e hosté dostávají do vedení! Na centrovanou nabídku si totiž nejvýše do vzduchu naskočil AURELIEN TCHOUAMENI, který se dostal k prudkému střeleckému pokusu, který brankář Delaunay vyrážel pouze za sebe.

32

Máme za sebou zhruba třetinu hry, která nám zatím přinesla dva přesné zásahy. Oba celky se dokázaly prosadit, proto začínáme od začátku.

31

Do protiútoku se posléze dostával domácí Gay, který si hodil míč na pravou nohu, jenomže svým následným centrem nenašel Mokeho.

30

Na pas za obranu si dokázal seběhnout Ben Yedder, kterému se podařilo sklepnout míč pod sebe na Vollanda, jenž zakončoval vysoko nad branku.

29

Na vyrovnávací branku jsme tak nemuseli zas tak dlouho čekat, oba celky začínají opět od začátku a čeká nás hodně zajímavá podívaná.

27

27. BOZON - 1:1

27

Monaco právě vstřelilo branku!
Hostujícímu celku se povedlo poměrně rychle vyrovnat! Do pokutového území totiž přiletěl centr, na který si ovšem naskočil domácí ARTHUR BOZON. Ten si ovšem spletl směr letu míče a pohodlně uklidil míč za svého brankáře Delaunayho.

27

Míč se znovu dostal na hostující polovinu, kde se o rozehrávku staral pravý obránce Sidibé, kterému přispěchal na pomoc kolega Tchouameni.

26

Monaco pokračovalo v kombinaci na polovině soupeře, kde to přenesením hry na levou stranu zkoušel Tchouameni, který nedokázal najít Tourého.

25

Posléze se v pokutovém území povedlo zakročit domácímu Ribeirovi, který odkopával do bezpečí, kde měl hodně času na rozehrávku Disasi.

24

Do pokutového území následně přiletěl další centr, který si na zadní tyči našel hostující Martins, jenž vracel nahrávku směrem na Fábregase.

23

Následovala standardní situace pro hostující celek. K rozehrávce se nakonec postavil Fábregas, který svým centrem našel pouze Levequeho.

22

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku tohoto zápasu, která nám zatím přinesla jedinou branku, o kterou se před malým momentem postaralo Rumilly Vallières.

20

20. PEUGET - 1:0

20

Rumilly Vallières právě vstřelilo branku!
Domácí celek se dostává do překvapivého vedení! ALEXIS PEUGET si seběhl na nahrávku k hranici pokutového území, kde si potáhl míč na pravou nohu a poté nechytatelným způsobem dokázal zamířit mimo dosah brankáře Majeckiho.

19

Majecki znovu chyboval a do vyložené šance se tak dostal domácí Moke, který měl sice hodně času na zakončení, přesto mířil vedle branky.

18

Následovalo přenesení hry na levou stranu, kde se po míči natahoval domácí obránce Bozon, který na něj ani díky dlouhému skluzu nedosáhl.

17

V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok. Tím se pro změnu prezentoval napadající Ben Yedder, který fauloval Guillauda.

15

Vysoký pas se posléze snášel na levou stranu, kam si nabíhal také hostující Martins. Před ním se ovšem ve vzduchu povedlo zakročit Boinalimu.

14

Žlutou kartu dostává Arthur Bozon (GFA Rumilly Vallières).

13

Vollandovi se již nepovedlo udržet míč na hrací ploše a následovalo tak další vhazování. K němu se postavil obránce Boinali, který hledal Gaye.

12

Směrem dozadu se posléze vracel domácí Guillaud, který nakonec zatáhl soupeře za dres a Monaco tak bude moci rozehrávat standardku.

11

Rumilly Vallières se tak s míčem přesunulo na druhou stranu, kde se daleko nedostal Peuget, který v souboji narazil pouze do pozorného Fábregase.

10

Směrem dozadu to posléze dokázal splnit hostující Touré, který odvracel míč směrem do zámezí a vhazování se tak ujal obránce Boinali.

9

Poprvé se k míči dostal hostující brankář Majecki, kterému se úvodní nahrávka vůbec nepovedla, neboť směřovala pouze směrem do zámezí.

8

Monaco pokračovalo v kombinaci ve středu hrací plochy, jenomže dost nepřesně nahrával záložník Fábregas, kterému se nepovedlo najít Tourého.

7

Domácí brankář musel posléze poprvé zasahovat, poradil si totiž se střílenou nabídkou v podání Martinse, který mířil pouze do rukavic brankáře.

6

Delaunay odkopával od své branky, přičemž se na druhé straně pokoušel najít útočník Lionga, který se proti Disasimu nedokázal prosadit.

5

Do pokutového území Rumilly Vallières nyní přiletěl centr, po kterém se natahoval hostující obránce Matsima, který nakonec zakončoval vedle.

4

Na útočnou polovinu se posléze dokázal dostat také obránce Touré, který ovšem narazil pouze do připraveného Boinaliho, jenž vybojoval vhazování.

3

Hned v úvodu tohoto zápasu si s míčem pohrával hostující Matsima, kterému se povedlo přenést hru na pravou stranu, kde se nacházel Sidibé.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

GFA Rumilly Vallières: Delaunay – Boinali, Ribeiro, Léveque, Bozon – Gay, Peuget, Guillaud, Cottin – Liongo, Moke
Náhradníci: Compaore, Yüce, Bouchet, Lemarié, Saïdi, Michaud, Viglierchio, Volic, Pierre-Louis

AS Monaco FC: Majecki – Sidibé, Disasi, Matsima, Ballo – Matazo, Fábregas, Tchouaméni, Martins – Ben Yedder, Volland
Náhradníci: Fofana, Mannone, Luís, Aguilar, Henrique, Maripán, Golovin, Decarpentrie, Badiashile

Rozhodčí: Buquet – Debart, Aube.
GFA Rumilly Vallières

GFA Rumilly Vallières je velkým překvapením letošního ročníku domácího poháru, zcela jistě se znovu pokusí o zázrak. Rumilly Vallières se momentálně nachází ve čtvrté nejvyšší soutěže, kde hraje i s rezervním týmem Monaka, což je hodně zvlášní. Rumilly Vallières se momentálně nachází až na jedenácté pozici, přičemž se mu během devíti odehraných zápasů povedlo získat deset bodů a na vedoucí GOAL tak ztrácí sedm bodů. Rumilly Vallières ve čtvrtfinále domácího poháru dokázalo hodně překvapivě vyřadit druholigové Toulouse poměrem 2:0.
AS Monaco FC

Fotbalisté Monaka se ve své domácí soutěži dva kola před koncem nacházejí na třetí pozici a stále tak usilují o Ligu mistrů, do které by se probojovali po několika letech. Monako však stále může získat titul, to by se ale muselo stát několik náhod, manko na vedoucí Lille je pětibodové. Monako z posledních pěti ligových duelů prohrálo jedinkrát, bylo tomu tak na domácím stadionu proti čtvrtému Lyonu, který rozhodující branku vstřelil v nastaveném čase. Monako bude velkým favoritem tohoto zápasu a není daleko od získané trofeje v tomto ročníku.
Francouzský pohár má na programu semifinálové duely, my budeme společně sledovat souboj mezi GFA Rumilly Vallières a AS Monaco FC.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:15.

GFA Rumilly Vallières – AS Monaco

1:5

koniec (1:2)

Späť na online

Góly: 20. Peuget – 27. Bozon (vla.), 32. Tchouameni, 55. Ben Yedder, 78. Fábregas, 82. Golovin

Karty:   14. Bozon (GFA) – 53. Sidibe (ASM)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:9.

GFA Rumilly Vallières: Delaunay – Boinali (46. Michaud), Ribeiro (83. Bouchet), Léveque, Bozon – Gay (72. Volic), Peuget, Guillaud (76. Yüce), Cottin – Liongo, Moke (83. Pierre-Louis)
Náhradníci: Lemarié – Yüce, Bouchet, Saïdi, Michaud, Viglierchio, Volic, Pierre-Louis

AS Monaco: Majecki – Sidibé, Disasi, Matsima, Ballo – Matazo, Fábregas (80. Luís), Tchouaméni (80. Fofana), Martins (83. Decarpentrie) – Ben Yedder (71. Aguilar), Volland (71. Golovin)
Náhradníci: Mannone – Fofana, Luís, Aguilar, Henrique, Maripán, Golovin, Decarpentrie, Badiashile

Rozhodca: Buquet – Debart, Aube