Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Celta Vigo

5:2

koniec (1:2)

12.09.2021, 21:00 • 4. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.87 5.25 7.6

Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer a úspešný vstup do nového týždňa. (22:52:50)
Real Madrid napriek zlému prvému polčasu ovládol ten druhý a dá sa povedať, že vyhráva pohodlným výsledkom. Výborne hrali viacerí hráči, hlavne však Vinícius a Karim Benzema, ktorý strelil prvý hattrick tejto sezóny La Ligy. Zároveň sa s piatimi gólmi stáva priebežne najlepším strelcom súťaže. Okrem toho Real Madrid neprehral už 22. ligový zápas po sebe a opäť sa posunul na prvé miesto, kde má 10 bodov ako aj Atlético Madrid a Valencia. Práve s ňou hrá "Biely balet" o týždeň v šlágri kola.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

V úplnom závere sa mohol pridať medzi strelcov aj obranca Éder Militao. Po rohu ostal hore. Federico Valverde vyslal kolmicu do šestnástky, Karim Benzema prihral do päťky a Brazílčan zakončil do Ditura.

90+1

Strely: 14 – 11

90

Nadstavujú sa 3 minúty.

89

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Jeison Murillo, prichádza Joseph Aidoo.

89

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Vinícius Júnior, prichádza Rodrygo.

88

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Miguel Gutiérrez, prichádza Marcelo.

87

Real Madrid dal gól!
KARIM BENZEMA s prehľadom premieňa penaltu. Loptu kopol veľmi prudko po svojej ľavej ruke k žrdi a aj keď Matías Dituro trafil stranu, tak inkasuje piaty raz. Francúzsky útočník "Los Blancos" strieľa svoj piaty gól v sezóne a priebežne je najlepším strelcom La Ligy po 4. kole.

86

Vinícius Júnior hrá dnes výborne a okrem gólu teraz získal aj pokutový kop, keď ho fauloval Denis Suárez. Karim Benzema tak bude mať šancu dokonať hattrick.

85

Držanie lopty: 62% – 38%

84

Eduardo Camavinga tentoraz vyriešil prihrávku do šestnástky Realu Madrid, konta domácich nevyšla podľa predstáv.

83

Karim Benzema a Vinícius Júnior sa snažili zakombinovať pred pokutovým územím, po zrazenej prihrávke sa dostal k lopte Matías Dituro.

82

Eduardo Camavinga síce zle rozohral, lenže hostia z toho nevyťažili nič. Augusto Solari centroval do pokutového územia, kde si loptu našiel Thibaut Courtois.

81

Marco Asensio centrom z rohového kopu nenašiel spoluhráčov, defenzíva Celty Vigo túto situáciu zvládla bez väčších problémov.

80

Iago Aspas dostal pas za obranu, nepodarilo sa mu zakončiť. Na druhej strane prešiel vpred Vinícius Júnior, tiež nevystrelil. Prihral ešte Benzemovi, zrazený pokus prináša roh.

79

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Marco Asensio.

78

Augusto Solari sa dostal k strele cez dvojicu obrancov, obetavo ju v páde zrazil na rohový kop Nacho. Denis Suárez centrom z rohu našiel iba Militaa a následný pokus z diaľky nasmeroval Fran Beltrán nad brvno.

Real Madrid – Celta Vigo

5:2

koniec (1:2)

Späť na online

Góly: 24. Benzema, 46. Benzema, 55. Vinícius Júnior, 72. Camavinga, 87. Benzema (pen.) – 4. S. Mina, 31. Cervi

Karty:   32. Nacho Fernández (REA), 56. Vinícius Júnior (REA) – 43. Murillo (CVG), 63. N. Araujo (CVG), 63. Solari (CVG)

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Nacho Fernández, Gutiérrez (88. Marcelo) – Modrić (79. Asensio), Casemiro, Valverde – E. Hazard (65. Camavinga), Benzema, Vinícius Júnior (89. Rodrygo).
Náhradníci: López, Lunin – Asensio, Blanco, Camavinga, M. Díaz, Isco, L. Vázquez, Rodrygo, J. Vallejo, Marcelo.

Celta Vigo: Dituro – Mallo, Murillo (89. Aidoo), N. Araujo, Galán – Méndez (52. Solari), Tapia (46. Beltrán), Denis Suárez, Cervi (63. Nolito) – Aspas, S. Mina (63. Galhardo).
Náhradníci: R. Blanco – Aidoo, Baeza, Beltrán, Galhardo, Fontán, Nolito, Solari, K. Vázquez.