Menu

Futbal

Anglická Premier League

Leeds United – Liverpool FC

0:3

koniec (0:1)

12.09.2021, 17:30 • Elland Road • 4. kolo • Rastislav Štrauch (@stewenTV)

Tipsport: 4.87 4.38 1.69

Liverpool dnes podal výborný výkon a zápas mal plne pod kontrolou. Pokojne mohol pridať ďalších štyri-päť gólov. Veľkou škvrnou je však zranenie Harveyho Elliotta. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (19:28:54)

90+8

Koniec zápasu.

90+6

Stretnutie sa už iba dohráva, ale hostia mali ešte rohový kop, po ktorom hlavičkoval Fabinho. Jeho pokus neprešiel na bránku Mesliera.

90+4

Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Thiago Alcântara, prichádza Naby Keïta.

90+3

O všetkom je rozhodnuté už definitívne, ešte ale musíme dohrať dlhý nadstavený čas, ktorý prišiel hlavne kvôli ošetrovaniu Harveyho Elliotta.

90+2

90+2. Sadio Mané (LIV) - 0:3

90+2

Liverpool dal gól!
SADIO MANÉ sa nakoniec dočkal, aj keď to tak nevyzeralo. Dnes zahodil množstvo šancí, ale podarilo sa. V pokutovom území mal po prihrávke veľmi veľa priestoru a po otočke zakončil rezolútne k vzdialenejšej žrdi.

90+1

Nadstavuje sa 8 minút.

90

Trent Alexander-Arnold centrom z rohového kopu spoluhráčov nenašiel, loptu odhlavičkoval preč útočník Patrick Bamford.

89

Jordan Henderson teraz veľmi pekne poslal pas za otvorenú obranu Leedsu, odkiaľ si loptu stiahol do šestnástky Sadio Mané. Trafil do Aylinga, získal iba roh.

88

Sadio Mané si síce prebral loptu za obranu súpera, lenže nachádzal sa v značnom ofsajde, a tak pokračovať nemohol.

87

Jordan Henderson dnes po príchode na ihrisku nehrá dobre, teraz to deklaroval aj zlým prebratím si lopty, ktoré vyústilo do jeho odpískanej ruky.

86

Alex Oxlade-Chamberlain si veľmi dobre prebral pas za obranu od Matipa, posunul loptu doprava k Salahovi a Egypťan centrom, ktorým chcel hľadať Maného, trafil práve striedajúceho spoluhráča.

85

Sadio Mané strieľal spred šestnástky, zároveň bol faulovaný, no pokus trafil jedného z obrancov a odrazil sa do ofsajdu k Chamberlainovi. Pískal sa teda ofsajd.

84

Thiago Alcântara veľmi jednoducho stratil loptu v strede poľa. Získal ju Patrick Bamford, no šiel na sformovanú defenzívu. Preto skúsil prekvapivú strelu z veľkej diaľky, presne mieril pod brvno. Alisson s námahou vytlačil na roh.

83

83. Patrick Bamford (LDS)

83

Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Diogo Jota, prichádza Alex Oxlade-Chamberlain.

82

Sadio Mané bol na konci rýchleho brejku. Prihrávku k šestnástke si posunul okolo Aylinga a ľavačkou tesne minul priestor troch žrdí bránky Mesliera.

81

Nízky center na prednú žrď odvrátil obranca Joël Matip a následný pas naspäť poľahky chytil brankár Alisson.

Leeds United – Liverpool FC

0:3

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 20. M. Salah, 50. Fabinho, 90+2. Mané

Karty:   12. Cooper (LDS), 31. D. Llorente (LDS) – 16. Fabinho (LIV)   60. Struijk (LDS)

Leeds United: Meslier – Ayling, D. Llorente (33. Struijk), Cooper, Firpo – Raphinha, Dallas, Phillips, Rodrigo (46. T. Roberts), Harrison (68. D. James) – Bamford.
Náhradníci: Klaesson – Klich, Summerville, McCarron, Cresswell, D. James, Shackleton, T. Roberts, Struijk.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, V. van Dijk, Robertson – Elliott (63. J. Henderson), Fabinho, Th. Alcântara (90+4. Keïta) – M. Salah, Diogo Jota (83. Oxlade-Chamberlain), Mané.
Náhradníci: Kelleher – Jones, J. Henderson, Keïta, Oxlade-Chamberlain, Tsimikas, Konaté, Joe Gomez, Milner.