Menu

Hokej

KHL

HC Sibir Novosibirsk – Kunlun

1:0

koniec (0:0, 1:0, 0:0)

20.09.2021, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.4 5.66 5.93

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:50:04)
Československá stopa v utkání

Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
Střely na branku: 38 – 23
Je konec! Sibir Novosibirsk nakonec po velkém boji poráží Kunlun 1:0. O jedinou branku se během druhé části dnešního souboje postaral Wedin. Ve třetí třetině mohli domácí přidat pojistku, jenže Milovzorov neproměnil trestné střílení. V závěru pak Kunlun zkusil hru bez brankáře, ale ani ta čínskému klubu ovoce nepřinesla.

Konec zápasu.

59:28

Domácí Golubev pod tlakem vyhodil kotouč pouze na zakázané uvolnění. Kunlunu už se čas na vstřelení vyrovnávací branky krátí.

59:00

Oddechový čas pro hosty.

59:00

Harri Säteri podává parádní výkon! Jake Chelios se mezi kruhy opřel příklepem do odraženého kotouče, ale tvrdou ránou trefil domácího brankáře!

58:22

Hostující brankář je na střídačce a Kunlun zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:39

K nájezdu se rozjel Jegor Milovzorov, který zkusil zakončení nad beton brankáře, ale nebyl úspěšný!

57:39

Trestné střílení pro Sibir Novosibirsk! Jeden z domácích hráčů byl faulován v úniku a sudí neváhal!

57:28

Denis Bodrov napadal rozehrávku Kunlunu hodně vysoko. Zadáci čínského celku si s ním nakonec poradili a odehráli kotouč do bezpečí.

57:09

Nikolaj Děmidov získal kotouč v rohu obranného pásma a vyhodil jej tak šikovně, že kotouč nedoklouzal až na zakázané uvolnění.

56:29

Nikolaj Děmidov naopak řešil situaci v obranném pásmu hodně jednoduše. Odražený kotouč jednoduše odrazem o mantinel vyhodil za modrou čáru.

56:00

Harri Säteri pořádně zariskoval rozehrávkou za svou brankou. Finský gólman málem odevzdal kotouč napadajícímu soupeři v bílém dresu.

55:39

Jegor Alanov dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil zápěstím, ale hostující brankář si kotouč vychutnal jako nedělní oběd.

55:10

Nick Shore se po pravém křídle proháčkoval do rohu útočného pásma, kde se snažil zbavit obránce, ale ten jej čistým hitem poslal na hrazení.

54:38

Nikolaj Děmidov se po zásahu brankáře dostal k odraženému kotouči, vyvezl jej až do útočného pásma, ale jej obral hned první soupeř.

54:10

Domácí se z tlaku Kunlunu vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí zpět před domácí klec.

53:38

Jegor Alanov nahodil puk ze středního pásma za branku Kunlunu, kam už ale nespěchal nikdo z jeho spoluhráčů. Sibir už spoléhá na defenzivu.

53:10

Ryan Sproul se na pravé straně probil k odraženému kotouči a v rozkleku zakončil příklepem. Jeho pokus domácí brankář zastavil vykopnutým betonem.

52:27

Brandon Yip si řekl o přihrávku na levou stranu, odkud vypálil příklepem, ale jeho dělovku domácí brankář Harri Säteri skvěle viděl a připsal si snadný zákrok.

52:08

Jake Chelios projel po pravém křídle do útočného pásma, nicméně jeho nahození na levou stranu skončilo vedle levé tyčky domácí klece.

51:38

Domácí se drali do útočného pásma, jenže nikdo v modrém se k volnému kotouči nedostal. Od obou týmů jsou poslední minuty hodně opatrné.

51:10

Oleg Li si sjel na přihrávku z pravé strany, kterou jeho směrem posla Nick Shore, ale první jmenovaný na kotouč těsně nedosáhl.

50:20

Domácí v plném počtu.

50:03

Znovu se hokejistům domácího celku podařilo vyhodit puk přes všechny čáry za branku hostujícího Kunlunu. Přesilová hra pomalu spěje ke konci.

49:25

Tyler Wong dostal přihrávku do nebezpečného prostoru na pravé straně, ale svým pokusem trefil jen obětavého Pjanova, který puk vyhodil do bezpečí.

49:00

Čínský celek se ani během přesilovky nemůže usadit v útočném pásmu. Další nahození z pravé strany se od mantinelu odrazilo do ochranné sítě.

48:20

Kunlun bude hrát další přesilovku. Timur Achijarov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

47:26

Další rozehrávka se domácímu Sibiru příliš nepovedla. Přihrávka na levou stranu skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před domácí klecí.

47:12

Nick Shore dostal nabito na modrou čáru, odkud vyslal skrytou ránu, která nadělala Lazušinovi velké problémy. Kunlun ale stále dýchá.

46:38

Greg Squires dostal skvělou přihrávku na pravý kruh, ale místo rány z první si puk nepochopitelně chystal na bekhend. Domácí obránci pak stačili kotouč vypíchnout.

46:10

Jake Chelios udržel pro hosty kotouč v útočném pásmu, ale jeho nahození už nikoho v bílém dresu Kunlunu nenašlo.

45:34

Obrovská šance Sibiru Novosibirsk! Nick Shore se parádně prokličkoval až před branku Kunlunu, kde si dokonce položil Lazušina, ale z úhlu už puk do sítě nezasunul!

45:12

Trevor Murphy si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově zakončil forhendem, ale jeho projektil skončil nad betonem pozorného brankáře.

44:45

Trevor Murphy si sjel do středního pásma, kde se dobře otočil kolem jednoho z obránců a rozehrál na pravou stranu. Třetí část zatím přináší hodně opatrný duel.

44:15

Jake Chelios vybojoval puk za vlastní brankou a vyhodil jej odrazem o mantinel do pásma středního. Nikdo v bílém se k puku nedostal.

43:29

Kunlun má i v úvodu třetí třetiny obrovské problémy s přechodem do útočného pásma a jen málo se dostává do zakončení. Naopak domácí hrají pozorně.

43:02

Ilja Morozov dostal nabito na modrou čáru, odkud přiletěla prudká rána příklepem. Před hostujícím gólmanem se do střely vrhl obránce, který puk zastavil.

42:34

Nikolaj Děmidov vybojoval puk v rohu obranného pásma a před napadajícím soupeřem jej obloučkem vyhodil do pásma středního.

42:10

Ilja Morozov získal kotouč za vlastní brankou, nabral rychlost na levé straně a dostal se do zakončení. Jeho dělovka ale jen zaduněla o zadní mantinel.

41:22

Denis Bodrov pro změnu pálil příklepem od modré čáry, nicméně jeho dělovka skončila na betonu pozorného brankáře v bílém dresu Kunlunu.

41:05

Obrovská šance Sibiru! Alexandr Šarov se po zaváhání hostujícího brankáře zjevil na brankovišti a snažil se puk doklepnout do sítě, jenže trefil hůl jednoho ze soupeřů.

40:37

Domácí v plném počtu.

40:10

Hostující celek uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Kunlun má posledních dvacet minut na to, aby s výsledkem dnešního souboje zkusil něco udělat.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:12.
Střely na branku: 24 – 16
Druhá třetina končí! Po druhé části dnešního souboje mohou být spokojenější hokejisté domácího Sibiru Novisibirsk. Domácí totiž dokázali prolomit bezbrankový stav, když se ve 28. minutě trefil Anton Wedin. Následně přidal druhou branku Golubev, ale ta kvůli ofsajdu neplatila. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:0.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:20

Domácí hokejisté se v obranném pásmu zmocnili odraženého kotouče a bez problémů jej vyhodili mimo obranné pásmo. Hráči Kunlunu mají čas na poslední útok.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:38

Kunlun si zahraje další přesilovku. Achijarov dostává dvě minuty za krosček.

37:30

Domácí v plném počtu.

37:12

Znovu se hokejistům Sibiru Novosibirsk podařilo vyhodit puk přes celé kluziště až za branku hostujícího Kunlunu. Čínský celek se nadále trápí.

36:41

Luke Lockhart pro změnu pálil z levého kruhu, ale ani jeho pokus nebyl z kategorie přesných zakončení. Domácí kotouč následně vyhodili.

36:15

Bartley si z levé strany sjel před domácí branku a zkoušel zakončit nad beton domácího brankáře. Gólman Sibiru jeho pokus vytěsnil do rohu.

35:30

Hosté si také zahrají přesilovku. Dvě minuty za úder do oblasti hlavy a krku dostává Timur Achijarov.

35:21

Po delší době musel zasahovat také domácí brankář, který si bez problémů pokryl nahození ze středního pásma a schoval puk do lapačky.

35:03

Defenziva hostujícího celku teď nechala domácím hráčům příliš mnoho prostoru. Těžit z toho mohl Jegor Alanov, ale z levého kruhu minul poloprázdnou branku.

34:23

Hosté v plném počtu.

34:00

Li dostal nabito na pravý kruh, odkud zakončil příklepem do protipohybu brankáře, ale jeho zakončení pro změnu prolétlo kolem vzdálenější tyčky.

33:26

Nick Shore ještě udržel domácí v útočném pásmu, ale jeho následné zakončení pouze orazítkovalo brankovou konstrukci.

33:03

Hostující brankář zatím drží Kunlun ve hře o zdramatizování dnešního souboje. Lazušin si povyjel proti ráně z pravého kruhu a vytěsnil puk ramenem.

32:23

Kunlun půjde do tří! Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Victor Bartley.

32:08

Nick Shore dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud střílel příklepem, ale trefil jen brusle prvního obránce v bílém dresu.

31:25

Tak pozor! Denis Golubev sice vsítil branku, ale hosté si vzali výzvu, která odhalila postavení mimo hru!

31:13

Novosibirsk si zahraje přesilovku. Jang Chu dostává dvě minuty za držení.

31:05

Domácí brankář si dal pozor na nahození po mantinelu, vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům se založením další útočné akce.

30:37

Jake Chelios projel po pravé straně na modrou čáru, odkud chtěl zakončit příklepem, ale jeho dělovku zhatila zlomená hokejka.

30:05

Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme zajímavé utkání. Domácí Sibir se tlačí do útoku a chce navýšit své skoupé vedení.

29:00

Trevor Murphy vybojoval kotouč v souboji za brankou domácího celku a bez problémů jej odehrál na pravou stranu. Sibir nedává hostům střelecké možnosti.

28:34

Jake Chelios si sjel na přihrávku do středního pásma, kde se díky dobrému zpracování odpoutal od svého strážce, ale opět mu scházela podpora spoluhráčů.

28:03

Hostující Kunlun se ihned po vhazování vydal do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Hráči čínského mužstva se ale do zakončení nedostali.

27:30

27:30 Anton WEDIN - 1:0

27:30

Sibir právě vstřelil branku!
Domácí celek se dostává do vedení! Hokejisté Sibiru Novosibirsk nakonec dokázali prolomit střelecké trápení! Po levé straně se do střelecké pozice probil ANTON WEDIN, který zápěstím poslal puk pod břevno! Asistence: Anton Kručinin.

27:09

Právě Bodrov si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše a dral se do útočného pásma. V souboji u mantinelu ale kotouč neudržel.

26:37

Denis Bodrov si sjel do nebezpečného prostoru před branku Kunlunu, kam také směřovala přihrávka z rohu ledové plochy, ale domácí hráč se ke kotouči nenatáhl.

26:00

Lazušin si dal pozor na slabé nahození ze středního pásma a bez větších problémů schoval kotouč ze vzduchu do lapačky. Hostující brankář navíc rychle rozehrál.

25:29

Trevor Murphy získal volný kotouč v obranném pásmu a obloučkem nahodil puk do pásma útočného. K jeho smůle jej opět získali zadáci Kunlunu.

25:02

Alex Riche si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončoval bekhendem, ale puk se mu svezl po čepeli a domácího brankáře vůbec neohrozil.

24:21

Ani další útočný výpad domácího mužstva nepřinese nebezpečí pro klec Kunlunu. Zakončení od modré čáry totiž srazil obránce v bílém do ochranné sítě.

24:06

Alexej Kručinin výborně napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Pod tlak se dostal Ryan Sproul, který puk na poslední chvíli vyhodil.

23:27

Na opačné straně pálil od modré čáry Alanov, ale hostující brankář jeho ránu dobře viděl a připsal si snadný zákrok. Vhazuje se po jeho pravici.

23:05

Hosté se pro změnu vydali do útočného pásma středem ledové plochy, nicméně průnik Tama skončil už na modré čáře, kde mu zadák v modrém vypíchl puk.

22:34

Ilja Morozov si sjel pro přihrávku do středního pásma, kde si kotouč pěkně zpracoval a otočil hru na pravou stranu. Také v úvodu druhé třetiny pokračuje opatrný hokej.

22:06

Alexandr Šarov projel po pravé straně do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho pokus skončil vedle zadní tyčky.

21:21

Denis Golubev schytal v jednom ze soubojů tvrdý zásah do obličeje a musel odjet na střídačku. Uvidíme, zda bude schopen v dnešním duelu pokračovat.

21:15

Greg Squires dostal přihrávku na levou stranu, odkud puk protečoval do útočného pásma, jenže ani tam neměl nikoho ze spoluhráčů v bílém.

20:35

Trevor Murphy se na opačné straně zjevil sám mezi kruhy, odkud pohotově zakončil zápěstím. Jeho ránu ale brankář vyrazil reflexivně betonem!

20:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Kunlun se ihned vydal do útočného pásma, ale přihrávka před branku nenašla adresáta.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:18.
Střely na branku: 12 – 8
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce platí bezbrankový stav. O něco aktivnější byl v první třetině domácí Novosibirsk, ale hostující defenziva přestála všechny nebezpečné situace. Naopak hráči Kunlunu se do útoku zrovna nehrnou.

20:00

První třetina skončila.

19:29

Brandon Yip si sjel na přihrávku zpoza branky, ale netrefil puk podle svých představ. Hostující hráč pohotovou střelou trefil beton brankáře.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:38

Jegor Milovzorov si sjel na přihrávku do středního pásma a skvěle se probil do pásma útočného. Jeho následný pokus bekhendem minul horní tyč.

18:06

Shore dostal přihrávku na levou stranu, z rohu útočného pásma přihrál mezi kruhy, ale tam znovu kralovali zadáci v bílých dresech Kunlunu.

17:41

Trevor Murphy dostal nabito na modrou čáru, odkud bez váhání zakončil příklepem, ale před brankou stáli snad tři hráči Kunlunu, kteří zamezili kotouči v cestě do sítě.

17:05

Nikolaj Děmidov nahodil puk po mantinelu do útočného pásma, nicméně k jeho pobídce se neprobil nikdo v modrém dresu Novosibirsku.

16:49

Spencer Foo dostal prostor na pravé straně, odkud vyslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, ale tam našel pouze připravené hráče v modrém.

16:20

Josh Nicholls dostal přihrávku do jízdy do středního pásma, krásně se uvolnil kolem obránce, ale jeho projektil skončil vedle branky.

15:32

Denis Bodrov si sjel na zpětnou přihrávku z levé strany, nicméně jeho dělovku příklepem zablokoval hned první hráč v bílém dresu čínského mužstva.

15:03

Jegor Milovzorov se dostal do útočného pásma, kde zakončil forhendem, ale jeho dělovka skončila na boční síti branky. Odražený puk ale sebrali hosté.

14:38

Oleg Li projel s pukem na čepeli do útočného pásma, krásně si obhodil obránce, ale jeho zakončení forhendem kolem betonu brankáře nebylo přesné.

14:03

Další obrovská šance Novosibirsku! Na přihrávku zpoza branky si nabruslil Pjanov, ale jeho pohotové zakončení z pravého kruhu minulo cíl!

13:35

Jake Chelios se dostal s kotoučem na čepeli do útočného pásma, zkusil si obhodit obránce, ale skrytou střelou zpoza těla minul zadní tyč.

13:00

Další útočný výpad domácího Sibiru Novisibirsk zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Dubakin.

12:33

Domácí v plném počtu.

12:09

Hosté v plném počtu.

11:38

Jegor Alanov si pohybem řekl o přihrávku do jízdy, skvěle si kotouč zpracoval, ale jeho bekhendový blafák hostující brankář Lazušin přečetl.

11:03

Domácí se nastěhovali do útočného pásma. V souboji za brankou uspěl Pjanov, který vyslal zajímavou přihrávku mezi kruhy, ale našel jen hůl soupeřova obránce.

10:33

Jenže přesilovka neměla dlouhého trvání. Dvě minuty za držení dostává Jegor Milovzorov.

10:09

A bude z toho úvodní přesilovka také pro Sibir! Dvě minuty za hrubost dostává Mikael Tam.

10:08

Domácí Novosibirsk v posledních minutách převzal aktivitu a častěji se tlačí do útočného pásma. Hokejisté v modrém hrají hodně živě.

09:34

Jegor Alanov si sjel pro přihrávku do středního pásma, kde se výborně otočil kolem obránce, nicméně přihrávkou na pravou stranu celou akci zbrzdil.

09:10

Žuej-nan Jen se usadil v útočném pásmu, hledal Ryana Sproula, ale před druhým jmenovaným srazil přihrávku do bezpečí Demidov.

08:26

Alexej Jakovlev si znovu udělal prostor v útočném pásmu, nicméně zakončením zápěstím nechal vyniknout hosutjícího brankáře.

08:03

Alexej Jakovlev dostal přihrávku do jízdy na levé křídlo, zavezl puk do útočného pásma, ale jeho přihrávku před branku zastavil Jang Chu.

07:39

Alexej Jakovlev se výborně otočil v rohu útočného pásma, poslal přihrávku na modrou čáru, ale Ryan Sproul dělovkou příklepem minul zadní tyč.

07:12

Ilja Morozov uspěl v souboji ve středu ledové plochy, dostal se k odraženému kotouči, ale další dotírající soupeř mu kotouč vypíchl na střídačku.

06:35

Hraje se delší dobu bez přerušení. Domácí se znovu tlačili do útočného pásma, ale Jason Fram měl ke kotouči o krok blíže a odehrál jej do bezpečí.

06:03

Trevor Murphy si v útočném pásmu sjel na přihrávku mezi kruhy, potáhl si kotouč mezi kruhy, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.

05:14

Domácí v plném počtu.

05:03

Znovu se domácí zmocnili volného kotouče v obranném pásmu a vyhodili jej přes celé kluziště za branku Kunlunu. Zatím je to hodně opatrné.

04:28

Denis Golubev zastavil nepřesnou přihrávku před branku domácího celku a bekhendem vyhodil kotouč do bezpečí. Kunlunu se v přesilovce nedaří.

04:00

Domácí hokejisté získali v obranném pásmu odražený kotouč a bez váhání jej poslali přes celé hřiště za branku Kunlunu. Čínský celek musí rozjet novou akci.

03:14

Kunlun si zahraje úvodní přesilovku dnešního souboje. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Alexej Jakovlev.

03:03

Josh Nicholls získal volný kotouč na levé straně ledové plochy, odkud sklepl kotouč do prostoru, kde nebyl nikdo v bílém dresu hostujícího Kunlunu.

02:29

Domácí zahodili první obrovskou šanci! Šarov dostal krásnou přihrávku do úniku, natlačil se před brankáře Kunlunu, ale nedotáhl bekhendový blafák!

02:10

Jegor Milovzorov střílel z levého kruhu, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila těsně vedle vzdálenější tyčky hostující klece.

01:38

Trevor Murphy poslal přihrávku na pravou stranu ledové plochy, kam si nabruslil Denis Bodrov, ale zakončení druhého jmenovaného minulo branku.

01:15

Jeremy Smith si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez problémů sklepl kotouč do rohu ledové plochy. Domácí mohou zaútočit.

00:41

Denis Golubev si sjel na přihrávku na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Kunlun se ihned vydal do útoku, ale nahození od modré čáry skončilo v moci obránce.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před startem duelu zazní ruská a čínská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Novosibirsk bude hrát v modrém, zatímco Kunlun oblékne bílé dresy.
Úvodní sestavy:

HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Achijarov, N. Děmidov, D. Bodrov (A), Jefremov, T. Murphy, Ilja Morozov, J. Alanov – Dubakin, Pjanov, O. Li (C) – Wedin, Golubev, Litovčenko – Šarov, N. Shore, Milovzorov (A) – Kručinin, A. Jakovlev, Setdikov.

Red Star Kunlun: Lazušin (J. Smith) – Chelios, Sproul (A), Tam, Bartley (A), Fram, Yuen, Jen – S. Foo, Lockhart, Wong – Yip (C), Werek, Squires – Riche, Kane, Nicholls – Ying, J. Chu, Seto..
Do dnešního duelu nezasáhne nikdo z českých a slovenských hokejistů.
HC Sibir Novosibirsk

Domácí Sibir Novosibirsk je na tom podobně. Domácí celek odehrál v letošním ročníku zatím pouze šest zápasů, ve kterých získal tři body a patří mu až jedenáctá pozice Východní konference. Hůře je na tom pouze poslední Amur Chabarovsk. Poslední tři duely v řadě Sibir prohrál. Naposledy nestačil po velkém boji výsledke 4:5 na moskevské Dynamo.
Red Star Kunlun

Hostující celek je jediný čínský tým v Kontinentální hokejové lize. Do nového ročníku ale Kunlun nevykročil vůbec dobře. Po osmi odehraných zápasech má Kunlun na kontě čtyři body a patří mu desátá pozice Východní konference. Čínský celek trápí děravá defenziva. Kunlun dosud inkasoval už třicet šest branek. V posledním duelu prohrál 1:4 na ledě Traktoru Čeljabinsk.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi HC Sibir Novosibirsk a Red Star Kunlun.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

HC Sibir Novosibirsk – Kunlun

1:0

koniec (0:0, 1:0, 0:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 28. Wedin (Kručinin)

HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Achijarov, N. Děmidov, D. Bodrov (A), Jefremov, T. Murphy, Ilja Morozov, J. Alanov – Dubakin, Pjanov, O. Li (C) – Wedin, Golubev, Litovčenko – Šarov, N. Shore, Milovzorov (A) – Kručinin, A. Jakovlev, Setdikov.

Kunlun: Lazušin (J. Smith) – Chelios, Sproul (A), Tam, Bartley (A), Fram, Yuen, Jen – S. Foo, Lockhart, Wong – Yip (C), Werek, Squires – Riche, Kane, Nicholls – Ying, J. Chu, Seto.

Priebeh zápasu
1. tretina
03:14 SIB 2 A. Jakovlev, nebezpečná hra vysokou hokejkou
10:09 KUN 2 Tam, hrubosť
10:33 SIB 2 Milovzorov, držanie
Po 1. tretine
2. tretina
27:30 SIB 1:0 Wedin (Kručinin)
31:13 KUN 2 J. Chu, držanie
32:23 KUN 2 Bartley, vrazenie na mantinel
35:30 SIB 2 Achijarov, napadnutie oblasti hlavy a krku
38:38 SIB 2 Achijarov, krosček
Po 2.tretine
3. tretina
48:20 SIB 2 Achijarov, nedovolené bránenie
Koniec