Menu

Futbal

Európska konferenčná liga

Bodö/Glimt – AS Rím

6:1

koniec (2:1)

21.10.2021, 18:45 • Aspmyra stadion, Bodo, Norsko • Skupina C • Tomáš Lysý (@tomaslysy86) cz

Tipsport: 3.54 3.85 2.0

90+2

Další pilíř dnešní drtivé výhry 6:1, Morten Konradsen, jde z placu a na něj se dostane jednadvacetiletý Elias Hagen.

87

Ze hřiště jde také Amahl Pellegrino, na chvíli naskočí Joel Mugisha.

81

Marius Lode a Sondre Brunstad Fet jdou z placu, zahrají si Marius Höibraten a Hugo Vetlesen. Je radost do takového zápasu přijít.

80

80. Erik BOTHEIM - 6:1

80

Bodo/Glimt právě vstřelilo branku! Neskutečný výkon domácích pokračuje. ERIK BOTHEIM si ke dvěma brankám a třem asistencím připisuje gólový hattrick. Pellegrino krásně vyslal do úniku ERIKA BOTHEIMA, jenž se odpoutal od stoperů hostí. Ačkoliv proti němu Patrício vyběhl, jednadvacetiletý útočník ho i tak z velkého úhlu obstřelil. Paráda domácích, o tom nemůže být sporu. Asistence: Amahl Pellegrino.

78

78. Amahl PELLEGRINO - 5:1

78

Bodo/Glimt právě vstřelilo branku! A je vymalováno. Erik Botheim, který si dnes výrazně řekl o pozornost jiných klubů, byl v souboji o míč na polovině hřiště jasně důraznější. V pádu ještě stihl nahrát na AMAHLA PELLEGRINA, který si po levé straně s míčem seběhl do vápna a svou střelu umístil na vzdálenější tyčku, byť si na ní Patrício sáhl. Asistence: Erik Botheim.

77

Crisanteho centr byl sražen, následně střílel Pellegrini zpoza vápna vedle levé tyče. Snížení nyní bylo o metr na spadnutí.

71

Bodo/Glimt právě vstřelilo branku! OLA SOLBAKKEN završuje svůj dnešní skvělý výkon brankou. Krásně si naběhl na přízemní přihrávku Erika Botheima, který dnes také hraje skvěle. Forvard domácích přesprintoval Kumbullu a zakončil ještě lépe – lehkým lobem přelstil Ruie Patricia. Asistence: Erik Botheim.

60

Už u toho nebude Stephan El Shaarawy, který přepouští na plac Tammy Abrahama. A před rohovým kopem Římanů vběhne na plac také Amadou Diawara místo Lorenza Pellegriniho.

52

52. Erik BOTHEIM - 3:1

52

Bodo/Glimt právě vstřelilo branku! Další hrubka v obraně hostí. Sampsted u brankové čáry přetlačil Diawaru, který si již asi myslel, že míč projde do zámezí. V pádu dal míč pod sebe před malé vápno, kde se přes Ibaněze uvolnil ERIK BOTHEIM a dává dnes svou druhou branku. Asistence: Alfons Sampsted.

46

Hned trojí střídání připravil José Mourinho. Gonzalo Villar, Ebrima Darboe a Borja Mayoral jdou z placu. Místo nich přichází Henrich Mchitarjan, Bryan Crisante a Eldor Šomurodov.

45+1

45+1. Pellegrino velkou šanci nevyužil

45+1

Opět to mohlo být o dvě branky. Na Solbakkenův hezký centr z pravé strany si ve vápně naběhl Amahl Pellegrino, ale z jasné pozice usměrnil míč nad branku!

36

Domácí se nyní hodně zlobí, že sudí dle nich nepískl nedovolený zákrok Mayorala, který si proti Konradsenovi mohl rukou. Hra pokračovala a španělského forvarda tak stáhl na zem Marius Lode. Tento faul už sudí viděl a navíc ukazuje domácímu bekovi žlutou kartu.

33

Záložník Gambie Ebrima Darboe hasil rodící se nebezpečí, když na ose hřiště musel faulovat Mortena Konradsena, který se přes něj uvolnil a šel do hrozícího protiútoku. Oběma rukama ho stáhl k zemi a vidí jasnou žlutou kartu

29

29. Carles PÉREZ - 2:1

29

AS Řím právě vstřelil branku!
Hosté proto zkusili útok středem a ten vyšel na jedničku. Diawara z poloviny hřiště vyslal nadýchaný centr, na který si naprosto přesně naběhl CARLES PÉREZ. Míč si zpracoval a pak si mohl vybrat, jestli ještě nahraje spoluhráči. Ale třiadvacetiletý Španěl vzal odpovědnost na sebe a obstřelil brankáře Chajkina k na levou tyč. Asistence: Amadou Diawara.

20

20. Patrick BERG - 2:0

20

Bodo/Glimt právě vstřelilo branku! Už to vypadalo, že se hosté ujmou míče. Jenže přišla nepřesnost a Bodo dokonale vyšachovalo obranu hostí. Kapitán PATRICK BERG převzal přihrávku od Solbakkena, narazil si míč s Botheimem a těsně před vápnem vypálil parádní projektil, který zapadl do horní části branky k levé tyči. Patrício byl bez šance. AsistencE: Erik Botheim.

8

8. Erik BOTHEIM - 1:0

8

Bodo/Glimt právě vstřelilo branku! Obrana AS nyní hodně zaspala či spíše spoléhala na ofsajd systém. Ten ale nevyšel. ERIK BOTHEIM si přiťukl míč ve vápně s Sondre Brunstad Fetem, zpracoval si míč a z malého vápna prostřelil gólmana. Asistence: Sondre Brunstad Fet.

Bodö/Glimt – AS Rím

6:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 8. Botheim (Fet), 20. P. Berg (Botheim), 52. Botheim (Sampsted), 71. Solbakken (Botheim), 78. Pellegrino (Botheim), 80. Botheim (Pellegrino) – 29. C. Pérez (Diawara)

Karty:   36. Lode (BOG) – 33. Darboe (ASR)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 2:2. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 6:8.

Bodö/Glimt: Chajkin – Sampsted, Moe, Lode (81. Höibraaten), Björkan – Fet (81. Vetlesen), P. Berg (C), Konradsen (90+2. Hagen) – Solbakken, Botheim, Pellegrino (87. Mugisha).
Náhradníci: Smits – Höibraaten, Vetlesen, Kongsro, Moberg, Hagen, Nordäs, Kvile, Pernambuco, Mugisha, Koomson.

AS Rím: Patrício – Reynolds, Ibañez, Kumbulla, Calafiori – Diawara (60. Lorenzo Pellegrini), Villar (46. Mchitarjan), Darboe (46. Cristante) – C. Pérez, El Shaarawy (C) (60. T. Abraham) – B. Mayoral (46. Šomurodov).
Náhradníci: Fuzato – Cristante, Viña, Lorenzo Pellegrini, T. Abraham, Šomurodov, Veretout, Mancini, Bove, Zalewski, Tripi, Mchitarjan.

Rozhodca: Ali Palabıyık – Serkan Olguncan, Ali Saygın Ögel